Webcam models

A innebunit lupul ??!!

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Re: A innebunit lupul ??!!

Mesajde pizza_eater » Joi Noi 18, 2010 1:42 pm

:)) Am lucrat aici :)) prea tare:)) inafara de faptul ca nu se ocupa nimeni de profile sau sa te invete ce si cum sa faci daca esti incepatoare , plata se face la cursul valutar al lor (cat vrea) lucrezi pe profile ce nu sunt pe numele tau iar dupa ce pleci 99% nu ti se desfiinteaza profilele + 100000 de reguli de 2 lei care te fac sa te scarbesti total .Si-au facut si site care e plin de minciun si poze care nu au treaba cu realitatea cum ar fi piscina in exterior (desi eu au inchiriat ultimul etaj al unui imobil ).
Sunt curioasa cate fete care au fost acolo sunt multumite
pizza_eater
AWStudent
AWStudent

Publicitate AWStars

Mesajde dragutadrian » Joi Noi 18, 2010 2:48 pm

dak nu sunt prea indiscret oanblonda tu cu ti ai cladit showul??:)

fundatie chestii?:) mult fier beton?:
iar miile de euro care sunt in anunturi eu personal nu cred k nu sunt aberatii.suma asta o poate atinge doar un model cu cv experiantza ,nu o incepatoare. am fete care p un singur site /sapt face intre 1000 si 1500 SI

ATENTIE MARE NU ISI ARATA PASA!!!AU PRIETENI SI PVT URILE SUNT GEN NON ADULT DESI contul e de adult .au fost bn instruite :P cel mai mult conteaza cum vb parerea mea si cat d mult iti doresti sa dai bn p sticla:P.

luni semnez un contract destul de mare nu are legatura cu videochatul.dak reusesc as vrea sa dau d baut la toata lumea d p acest forum bn eu sunt din buc cn are placere sa vina ,cu mare placere .
take care !!
dragutadrian
AWStudent
AWStudent

Mesajde bettyboo » Joi Noi 18, 2010 4:50 pm

Majoritatea studio-urilor dau anunturi care nu au nici o legatura cu ce se scrie in anunt, cand te duci la angajare acolo aflii totul, majoritatea fetelor raman acolo cu convigerea patronului / admin si asa mai departe spun ca etc si etc... foarte putine studio-uri sunt in Moldova serioase cat si foarte multe fete la fel.
Carte de munca foarte putine studio-uri fac. Majoritatea nu semneaza nimic macar un amarat de contract colaborare intre STUDIO si MODEL, cand sa ia banii - Ai semnat ceva cu mine ?
4 dintre fetele care lucreaza in studio la mine asa au patit .. cat mai am si altele cu cauze de genu (intra adminu in camera si le spune ca stai asa.. fa asa.. ETC si chestia cea mai dura de era o femeie care se ocupa cu asa ceva dar nu barbat.
Orcum foarte multe studio-uri in iasi dau acusi faliment sunt convins 100% din lipsa de modele, dupa cateva discutii auzite personal. Asta e prostia lor ca nu stiu cum sa pastreze un model.

La mine in studio un model fara experienta ajunge intre 800 si 2300$
Un model cu experienta de peste 3 ani ajunge la 4000 pe perioada lasand la o parte perioadele moarte.
www.BettyBoo.ro - Studio VideoChat Iasi

Aplica pentru a deveni model - http://www.bettyboo.ro/modelswanted
bettyboo
AWStudent
AWStudent

Mesajde pizza_eater » Joi Noi 18, 2010 7:22 pm

lol nu poti vb de castiguri si showuri atat timp cat din puct de vedere legal tu ca si patron de studio iti loghezi fetele pe alte nume si la intrebarile fetelor ~de ce e alt nume pe site~ ti se raspunde ~~NU TE PRIVESTE ~~
De instuit ? Poti vb de instruit in cazul cainilor sau in alte cazuti Aici se poate oferi doar training .
anyway cat am stat la studio 1 luna si ceva am prins locatia veche si o saptamana pe cea noua .
pizza_eater
AWStudent
AWStudent

Mesajde ardientestd » Sâm Noi 20, 2010 1:12 am

Suuuupppeeer tare ce am citit.
Si eu care ma gandeam ca urmatoarea locatie unde vom deschide sa fie Iasi.
ardientestd
User activ
User activ

Mesajde Andyit » Sâm Noi 20, 2010 2:51 am

[quote=" luni semnez un contract destul de mare nu are legatura cu videochatul.dak reusesc as vrea sa dau d baut la toata lumea d p acest forum bn eu sunt din buc cn are placere sa vina ,cu mare placere .
take care !![/quote]

Detalii vrem detalii :smt003 :smt003 :smt003 ne pregatim sufleteste? adica lasam permisul in masina si venim cu taxiul? :smt003 :smt003 :smt003 :smt003
Cand ingnori ceea ce se intampla in jurul tau risti sa ramai singur,dar uneori ignoranta te poate salva de multe neplaceri!
Andyit
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde ionut_ro » Sâm Noi 20, 2010 4:06 am

de maine schimb anuntul... ofer 90% comision + cazare + bonusuri :)))))

:smt044
Have fun - Be safe
ionut_ro
Profesionist
Profesionist

Mesajde ionut_ro » Sâm Noi 20, 2010 4:13 am

lasand gluma la o parte lucrul asta e dureros... eu cand vad anunturi d'astea imi miroase a teapa... cum sa oferi 70% sau chiar 80% cum am mai vazut. tu cheltuielile si partea de profit la care te-ai gandit in momentul in care te-ai bagat in afacere de unde ti le mai scoti???

bineinteles aici pierd studiourile care ofera un 50-60% dar care pe buna dreptate se numesc studiouri... suna mai interesant pt fete un anunt cu 70 decat unu cu 50-60... dar... sa nu cumva sa te trezesti ca de fapt procentul e 0

Bafta!!! :rock:
Have fun - Be safe
ionut_ro
Profesionist
Profesionist

Mesajde Andyit » Sâm Noi 20, 2010 12:40 pm

Un anunt care sa fie REAL 99% ar suna asa:
50-60% procent la studio

70-75% acasa

restul....minciuni de 2 lei,ca sa nu mai spunem de...salarii,prime,bonusuri s.a.m.d,toate astea se pot oferi numai si numai daca modelul respectiv face cel putin 500-1000$ pe SESIUNE,adica 1000-2000$/luna!,si sunt putine modele care reusesc acest lucru!
Cand ingnori ceea ce se intampla in jurul tau risti sa ramai singur,dar uneori ignoranta te poate salva de multe neplaceri!
Andyit
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde Moscraciun » Sâm Noi 20, 2010 7:36 pm

La mine in studio un model fara experienta ajunge intre 800 si 2300$
Un model cu experienta de peste 3 ani ajunge la 4000 pe perioada lasand la o parte perioadele moarte

Battyboo, spune-mi si mie te rog cate din modelele incepatoare scot 2300 pe sesiune?Si mentioneaza numarul lor total al modelelor ca sa stim si noi ce rata de succes ai.Nu de alta darsi eu imi caut un studio de lacare sa lucrez si as vrea sa stiu mai multe daca zici ca merge asa bine.Te rog nu-mi da vreun id de mess sau pm ca nu mai contactez pe nimeni fara sa stiu ca sunt seriosi.
Moscraciun
User Avansat
User Avansat

Mesajde Cyro » Lun Noi 22, 2010 12:00 pm

pizza_eater scrie::)) Am lucrat aici :)) prea tare:)) inafara de faptul ca nu se ocupa nimeni de profile sau sa te invete ce si cum sa faci daca esti incepatoare , plata se face la cursul valutar al lor (cat vrea) lucrezi pe profile ce nu sunt pe numele tau iar dupa ce pleci 99% nu ti se desfiinteaza profilele + 100000 de reguli de 2 lei care te fac sa te scarbesti total .Si-au facut si site care e plin de minciun si poze care nu au treaba cu realitatea cum ar fi piscina in exterior (desi eu au inchiriat ultimul etaj al unui imobil ).
Sunt curioasa cate fete care au fost acolo sunt multumite

Se pare ca lupul isi schimba doar parul...cu naravul e cam greu :lol: .Nici cand am lucrat eu la ei fetele nu erau multumite si erau persoane ok .Cum spunea cineva din pacate studiourile nu stiu sa pastreze modelele ,odata ajunsa la ei esti sclav pe plantatie si asta e atitudinea in muuulte studiouri.Mentalitatea comunista plus snobismul democratic dauneaza grav orice se zice societatea ne-a educat in cel mai materialist spirit posibil si banul transforma si cel mai educat om .Respect..ce e aia? Adica tu ca "muncitor" trebuie sa taci si sa inghiti .. reciprocitate ..din parti..nu iti convine .Paaa.E fff greu sa vezi dincolo de teancurile de verzisori.In loc sa fie o coalitie intre modele si owneri e mereu un conflict ..oare cu atatia oameni inteligenti e asa de greu sa descopere si sa se elimine cauza?..Nu se poate dom'le .. orgoliul primeaza .Cred ca finalul va fi cum a zis betty:
bettyboo scrie:Orcum foarte multe studio-uri in iasi dau acusi faliment sunt convins 100% din lipsa de modele, dupa cateva discutii auzite personal. Asta e prostia lor ca nu stiu cum sa pastreze un model.
Cyro
AWStudent
AWStudent

Anterior

Înapoi la Discutii generale