Webcam models

Instalez sisteme de monitorizare PC si control acces

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Instalez sisteme de monitorizare PC si control acces

Mesajde bdumitrescu » Mie Aug 11, 2010 11:16 pm

In atentia studiourilor care isi doresc o monitorizare si o securitate avansata

Va propun un sistem de restrictionare a site-urilor si resctrictionari multiple asupra sistemului de operare.

Astfel veti evita statul degeaba pe pc-uri, statul pe messanger, virusarea calculatoarelor.
De asemenea, veti putea spiona calculatoarele
Sistemul include si un keylogger profesional pentru a pastra toate conversatiile modelelor.

Sistemul se instaleaza rapid, ofer suport la instalare.

Pentru detalii, va rog sa ma contactati:
0721 452 484
0745 659 171
Bogdan
bdumitrescu
Incepator
Incepator

Publicitate AWStars

Re: Instalez sisteme de monitorizare PC si control acces

Mesajde theselby » Joi Aug 12, 2010 2:21 am

Salut, nu te supara... ce presupune acest sistem?

Adeca... de requirements... care's alea?
theselby
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde Utilizator sters » Joi Aug 12, 2010 6:38 am

Spionat-ul pc-urilor,keylogger-ul si restul,mi se par o adevarata prostie,iar restrictiile la anumite pagini web sau alte chestii le poti pune si din meniul unui router.Din punctul meu de vedere nu aduce absolut nici un avantaj aceste chestii.Daca unui model nu ai convine sa stea la pc fara sa poata da o tura si pe google da fuga la studioul alaturat :yawinkle: Iar despre productie ce sa o mai lungim?
Nu muncesti,nu faci productie? acasa tata si gata :lol: Ca nu face modelul bani ca nu merge treaba e partea a doua,dar daca se lungeste la alte chestii,sanatate :drinkers:

Asta e cea mai buna masura de precautie si securitate...sever atunci cand trebuie!

Succes acolo!
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde Utilizator sters » Dum Aug 15, 2010 3:38 am

Lol :lol: Daca ar fi si acum cum era acum cativa ani era bine....Sustin cele scrise mai sus de @pocahontas si de mine...

Succes! :drinkers:
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Înapoi la Discutii generale