Webcam models

ce se intampla cu xlove

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

ce se intampla cu xlove

Mesajde alecsandra » Dum Oct 17, 2010 5:01 am

buna seara...de vreo luna si ceva nu=mi merge xlove deloc...trafic vad ca este cat de cat,dar intra ies,si tot asa..si nu cred ca este de la internet ca conexiunea este la maxim...nu mai reusesc sa fac nici 100 pe perioada,iar xlove imi mergea chiar binisor inainte...
alecsandra
User activ
User activ

Publicitate AWStars

Re: ce se intampla cu xlove

Mesajde }{*AnaStelutza**}{ » Dum Oct 17, 2010 12:03 pm

Buna.Eu nu cunosc xlove,no speak french.Perioada asta se castiga bine pe majoritatea site-urilor:octombrie-aprilie.Schimba-ti look-ul,personalitatea,veselie non stop ,smile etc.Conteaza mult ceea ce oferi mai ales calitatea imaginei video.Succes !
}{*AnaStelutza**}{
AWStudent
AWStudent

Mesajde sunflower » Lun Oct 18, 2010 1:01 am

Danseaza. Misca-te cat mai mult. Altfel, slabute sanse.
sunflower
Instructor
Instructor

Mesajde Paris » Lun Oct 18, 2010 1:09 am

Nu cred ca se intampla ceva cu site-ul...doar poate au aparut mai multe fete.. :lol:
Paris
AWStudent
AWStudent

Mesajde Utilizator sters » Lun Oct 18, 2010 1:56 am

Paris scrie:Nu cred ca se intampla ceva cu site-ul...doar poate au aparut mai multe fete.. :lol:

Pai acum e perioada din an cand se sparge conducta :lol:

Succes acolo!
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde just.me » Mie Oct 20, 2010 5:49 am

Am si eu o intrebare tot in legatura cu xlove,dar insa alt subiect..daca l-a intampinat cineva...mi-am facut cont nou pe xlovecam .mi-au trimis raspuns ,email,in care mi s-a spus sa semnez actele trimise de ei si copii buletin si fata cu buletinul ,la adresa de email webmaster@xlovecam.com (de la care am primit si raspunsul mai exact) .zis si facut .Am dat reply la email si am trimis actele necesare.insa a doua zi am vazut un email de la yahoo,"failure notice" la subiect , de la mailer daemon ,in care mi-au spus ca exista o eroare la adresa respectiva la care am trimis emailul....Emailul este corect scris , doar nu sunt dobitoaca , m-am uitat de 10 ori la email sa vad daca am scris ceva gresit.Am trimis a doua zi din nou la aceeasi adresa , am zis ca poate au ei eroare ceva...dar tot la fel...se pare ca ei trimit emailuri dar eu nu le pot trimite lor...Stiti cumva si alta adresa de email la care pot trimite actele necesare la xlove pt a-mi activa contul ?M-am tot uitat la ei pe site si fara succes.sau macar un alt email de la admin in care sa pot comunica cu ei .Mersi frumos.
just.me
AWStudent
AWStudent

Mesajde ionut_ro » Mie Oct 20, 2010 6:02 am

webmaster@xlovecam.com e singura

verifica dimensiunea fisierelor atasate, sa nu fie din cauza asta.
si mai trimite-l odata
Have fun - Be safe
ionut_ro
Profesionist
Profesionist

Mesajde patricea » Mie Oct 20, 2010 7:15 am

buna tuturor as avea si eu o intrbare as vrea sa stiu si eu concret cum deschd xlove ca nu reusesc am cont doar pe mfc deocamdata si as vrea si pe xlove ma poate ajuta si pe mn cineva cu detalii despre inscriere...am vazut cv legat de un contract dar nu pea inteleg de ce contract e vorba....multumesc
patricea
Incepator
Incepator

Mesajde ionut_ro » Mie Oct 20, 2010 4:56 pm

ia mai cauta tu atent(a) pe forum.
sigur gasesti rapuns la intrebarea ta
Have fun - Be safe
ionut_ro
Profesionist
Profesionist

Mesajde sunflower » Mie Oct 20, 2010 7:51 pm

Nici macar nu ai intrat pe site si intrebi de contract. Pune manutza si citeste acolo, ca nu e greu deloc.
sunflower
Instructor
Instructor

Mesajde just.me » Mie Oct 20, 2010 9:01 pm

bun,ionut.am sa le reduc marimea pe picasa si le voi trimite din nou.mersi mult si revin sa spun daca am reusit asa.ms.o zi buna
just.me
AWStudent
AWStudent

Înapoi la Discutii generale