Ne permitem sa aberam la greu aici pentru ca aceasta este sectiunea corecta . Discutii aberante sau discutii care nu se incadreaza in formatul site-ului (nu au legatura cu video chat-ul)
buna
am si eu o intrebare ce stiti despre interclimax ca de bun e bun dar banii pe luna trecuta inca nu iam primit... stiti cumvadaca intarzie de obicei sau ce fac astia ca eu nu am idee..merci mult
maryna scrie:buna am si eu o intrebare ce stiti despre interclimax ca de bun e bun dar banii pe luna trecuta inca nu iam primit... stiti cumvadaca intarzie de obicei sau ce fac astia ca eu nu am idee..merci mult
Da le un mail nu cred ca ar trebui sa ti faci griji in privinta banilor ... din cate stiu eu sunt corecti... .
ciao
Copierea sau reproducerea sub orice forma a prezentului site este strict interzisa fara acordul in scris al companiei ce administreaza acest site .
Utilizarea continutului acestui site se face pe propria raspundere , varsta minima a vizitatorilor trebuie sa fie de 18 ani ! Utilizand acest site presupune un accept asupra termenilor si conditiilor de utilizare precum si al politicii de confidentialitate .