Webcam models

Interviu cu unul dintre reprezentantii de la MyFreeCams

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Interviu cu unul dintre reprezentantii de la MyFreeCams

Mesajde Utilizator sters » Mar Aug 24, 2010 11:44 pm

Acest interviu a fost acordat de catre Leo,unul din cei mai importanti oameni ai siteului MyFreeCams

Dupa o perioada foarte lunga de timp m-am decis sa fac acest articol pentru a aduce putina lumina in lumea
videochatului si mai ales pentru a lamuri toate modelele care probabil au citit pe internet aberatiile aduse
la adresa acestuia.

Inainte de a crea acest articol,tin sa mentionez ca am analizat pe cat se poate de mult acest site pana la cel
mai mic amanunt posibil.Am gasit pe internet o multime de aberatii cum ca pe acest site modelele de top ar avea
legatura cu staff-ul acestuia pentru a atrage mai multe modele si pentru a avea un trafic cat mai bun,
ba ca nu este securizat bine sau alte chestii.Majoritatea acestor discutii le-am gasit pe siteuri americane.Nu am
reusit sa-mi dau seama care este interesul acestor discutii,ca este vorba despre concurenta sau din alte motive,
insa am reusit sa gasesc raspunsul la multe din intrebarile care le aveam in legatura cu acestea.
Tin sa mentionez printre aceste randuri si faptul ca dupa o discutie indelungata cu Leo,persoana care mi-a acordat
interviul,si care este foarte cumsecade, a adus vorbe de lauda la adresa lui Alexiss,administratorul forumului
adultwebcamstars,si la adresa lui Ionut (Sad"Eyes) administratorul forumului adultvideochat.(Parerea mea este aceeasi)
In urmatoarele randuri am sa va prezint cateva dintre dialogurile pe care le-am avut cu Leo,si mi s-au parut
mai importante.

Aditza: Este adevarat ceea ce se vorbeste pe internet despre modelele de top?
Leo: Nu!Aceste aberatii sunt aduse cel mai probabil de catre modelele care nu reusesc sa ajunga la
standardele dorite.

Aditza: Ce se intampla cu modelele care incalca regulile impuse?In special "Man on camera for any reason"?
Leo: Modelele care incalca regulile sunt penalizate in functie de regula pe care o incalca.
In cazul incalcarii regulei "Man on camera for any reason" se suspenda contul permanent fara preaviz.

Aditza: Se vorbeste pe internet,pe siteuri de hack cum ca siteul MyFreeCams are anumite puncte slabe din
punct de vedere al securitatii.Cum comentati acest lucru?
Leo: Acestea raman doar niste simple aberatii aduse de catre anumite persoane care nu le poate
duce mintea la mai mult.MyFreeCams este securizat foarte bine din toate punctele de vedere.

Aditza: Care a fost cea mai buna perioada al acestui site?
Leo: In prezent merge mai bine decat intotdeauna.Niciodata nu am avut un trafic mai mare si de calitate mai buna
Siteul este in deplina dezvoltare.

Aditza: Care a fost cea mai mare suma castigata de catre un model anul acesta intr-o singura luna?
Leo: Cel mai mare castig de anul acesta a ajuns la 85.000 $ in decursul a doua perioade consecutive.

Aditza: Aveti planuri pentru viitor cu acest site aducand-ui imbunatatiri grafice tehnice sau altele?
Leo: Intotdeauna cautam sa aducem imbunatatiri astfel incat sa fie din ce in ce mai bine pentru modele.

Aditza: De ce ati ales ca pe acest site sa poata lucra doar fete?
Este vorba despre nisa sau doar ati gandit ca este mai bine asa?
Leo: Am dorit ca membrii sa se poata concentra doar asupra modelelor de sex feminin.

Aditza: Am gasit pe internet foarte multe discutii despre faptul ca nu aveti un program de afiliere...?
Leo: Da! Este adevarat.Colaboram doar cu cateva siteuri mai bune.

Aditza: Multa lume se intreaba cum ati reusit sa obtineti in Alexa Traffic Rank 1,248 si in Traffic Rank US 417
Leo: Acest lucru se datoreaza putinelor siteuri cu care colaboram si mai ales echipei foarte numeroase pe care
o avem.

Aditza: Cum reusiti sa mentineti acest trafic,si mai ales cum reusiti sa-l ridicati?
Leo: Modelele si membrii se simt foarte bine la noi,astfel ne recomanda si altor persoane.

Aditza: Un lucru foarte important peste care nu trebuie sa trecem cu vedearea este chargeback-ul.
De ce nu sa implementat un sistem de chargeback pe MyFreeCams?
Leo: Este simplu...Nu dorim ca modelele noastre sa fie pedepsite prin chargeback pentru
neregularitatile aduse de catre membrii.

Aditza: Ce parere aveti despre viitorul acestui site?Cum va fi in urmatorii cinci ani?
Leo: Cu siguranta va fi din ce in ce mai bine.

Poate unii va intrebati de ce este atat de scurt articolul.Am preferat ca o parte din discutii sa ramana
confidentiala si sa public doar ce este in interesul modelelor.
La sfarsitul acestui articol nu-mi ramane decat sa aduc cuvinte de lauda la adresa acestui site,si mult respect
fata de Leo.

Articol semnat Aditza
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Publicitate AWStars

Re: Interviu cu unul dintre reprezentantii de la MyFreeCams

Mesajde spaniolul » Mie Aug 25, 2010 5:26 pm

Interesant! totusi......legat de...categoria doar pentru fete, nu si alte categorii sunt blocata! am cont pe acest site dar imi doresc sa pot lucra la cuplu pe el,in urma cu vre/o 4 luni tot "Leo" imi raspundea intrun PM ca...in curand va fi introdusa si aceasta categorie! daca site-ul este exclusiv pentru fete de ce nu si pentru cuplu? in fond si la urma urmei tot fata e principala actractie,partenerul fiind doar o unealta de joaca,practic se inlocuieste un vibrator cu un baiat iar in felul acesta va creste si nr. vizitatorilor,una e sa vezi o fata masturband-use si alta cand face sex real,oricum nu ma plang fac bani frumosi,acum 3 luni am facut 1800$ sa vedem luna viitoare ca am facut mici pauze datorate vacantei.
Sper sa avem si categoria cuplu in acest minunat site! :rolleyes:
Actrita,LONDRA!
PS! spaniolul este numele cainelui meu,de aici si nick/name ce il folosesc!
Lista de IGNORE!-aditza,pocahontas
,winxpfather,fetish,sunflower-pt. vocabular de maidan si atac la persoana
spaniolul
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde Michelle » Mie Aug 25, 2010 6:43 pm

Mda ce sa zica si ei, doar n-or zice adevarul ca nu sunt prosti, asta e doar un interviu, niste raspunsuri formale care trebuiau date, in nici un caz ce se intampla in culise, adik abia ajung la 10 000 $ pe luna modele de pe primul loc din top incasari de pe siteuri ca Jasmin, Imlive si altele, si pe MFC, vezi doamne, s-a ajuns la 85 000 $ intr-o luna, un site unde fetele isi introduc bate de basseball pt maxim 5 $, cum draq sa ajunga la 85 000 $ cand unu plateste catziva tokeni si restu de cateva sute de membrii & guests vad totul moka? Pe cine incearca astia de la MFC sa prosteasca in fatza? Mai bine sa zica ca numai americancele au succes acolo, majoritatea membrilor fiind americani, se intelege de ce (poate le pica vreun sex real :lol: ) romancele si alte natzii mai putzin, de umplutura, :roll: le mai pica si lor vreo 2-3 $ la 20-30 min se show hardcore in free :vom: Numai primele 2-3 randuri de pe prima pagina au trafic, in restul bate vantul, daca ar avea asa de mult trafic pe cum se lauda, toate modelele care lucreaza pe MFC ar putea spune ca da, intr-adevar fac bani, e imposibil ca totzi membrii pe care se lauda ca ii au sa le placa doar pe fetele din primele 2-3 randuri, majoritatea americance. :butthead:
Michelle
User Avansat
User Avansat

Mesajde kin3zu78 » Mie Aug 25, 2010 7:16 pm

Nici eu nu cred faza cu 85.000 dolari !!! E trasa de par rau de tot !!Se fac bani pe MFC , insa nu la acest nivel
kin3zu78
User activ
User activ

Mesajde Utilizator sters » Mie Aug 25, 2010 7:32 pm

Sa va explic un lucru...Daca nu va place acest site nu trebuie sa aduceti critici la adresa lui :yawinkle:
Eu cred acest lucru nu doar pentru faptul ca am vorbit cu Leo ci pentru faptul ca am prin o seara de succes cum s-ar zice.Vreau sa-mi spuna cineva de aici care obisnuieste sa mai monitorizeze modelele de pe mfc,daca a prins seara in care a fost ziua lui CandieCane unul dintre modelele de top,si a vazut acele tip-uri care nu se mai terminau si acele tipuri de cate 10-20 de mii de tokeni.In acea seara se facea concurs intre aproximativ 1500 de membrii care da surprize mai mari.Intr-adevar e greu de crezut dar este adevarat.Si nu numai in acea seara...Urmariti acel model sa vedeti cum face cel putin 1000$ pe seara :yawinkle:

Succes!
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde spaniolul » Mie Aug 25, 2010 11:08 pm

In urma cu ceva timp am primit un cec de 15000$ totul se datora unui client fidel ce imi facea seara de seara cadouri (bani),se indragostise de mine vroia sa vina personal aici in tara sa ma casatoresc cu el,totul tine de cum poti sai prostesti nu neaparat sa fi top model,eu chiar sunt frumusica foc dar nu asta conteaza (172 inaltime,51 kg) am o amica care arata jalnic pe langa mine si acum o luna a facut in 2 saptamani nu mai putin de 12000$,fetelor! nu conteaza ce faceti cum faceti dar...daca il prinzi pe unul in plasa spune-i tot ce vrea sa auda.ca esti virgina,ca esti singura,ca vrei sa il simti pe el in tine,ca nu ai mai intalnit pe nimeni care sa te faca sa simti ceea ce simti in aceste clipe,etc. totul tine doar de VOI!
Actrita,LONDRA!
PS! spaniolul este numele cainelui meu,de aici si nick/name ce il folosesc!
Lista de IGNORE!-aditza,pocahontas
,winxpfather,fetish,sunflower-pt. vocabular de maidan si atac la persoana
spaniolul
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde Utilizator sters » Joi Aug 26, 2010 1:05 am

Nu mi-a raspuns nimeni...a vazut cineva la modelul CandieCane cum ploua cu bani?
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde sunflower » Joi Aug 26, 2010 4:27 am

Si nu numai de ziua ei :lol: :lol:
sunflower
Instructor
Instructor

Mesajde fetish » Joi Aug 26, 2010 7:56 am

aditza toata stima si respectul insa fraza daca nu sunteti de acord cu un iste nu l criticati cam restrange dreptul la exprimare ; atat timp cat am o parere si capacitatea mentala de a o sustine cu niste afirmatii e problema mea ce fac cu parerea respectiva ca de iai e forum ;fiecare model ar site ul lui de suflet si extrapoland ce zici u ai treb ca niemni sa nu vada plususrile is minusurile unui site ; ci sa le vedem pe toate intr un roz bombon ; io credeam ca o discutie pro sau contra este constructiva si mult mai interesanta decat ridicatul unei statui pt site ul x sau y

modelele cu cecuri grase pe mfc , le fac cei drept insa pov fabricarii aclor bani este tot atta de reala ca si cea a fabricarii banilor lui Negoita sau ai lui Becali ; si ei saraci de la o suta de dolari iimprumutata au ajuns sa faca niste averi ;ah si nu uitati din suat respctiva au mai dat si faliment
"Better to rule in hell than serve in heaven."
-Milton
fetish
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde wxdj » Joi Aug 26, 2010 11:00 am

Ce sa mai zic, o fi sau nu legenda asta e, dar orice post trebe comentat si mai ales criticat daca are lacune ! Ca de aia e FORUM !!!
fii aerisit
wxdj
User Avansat
User Avansat

Mesajde Utilizator sters » Joi Aug 26, 2010 12:24 pm

Eu am facut referire la modelele care nu lucreaza cu el,si nu il cunoaste,nu la cele care sunt in cunostinta de cauza...mai sunt si persoane care nici nu stie cum arata site-ul.Vine un necunoscator si baga un post in care nici nu stie ce vb,mai vine unu care e tot necunoscator si citeste postul celui din urma dupa care formalizeaza si el un post asemanator nefiind in cunostinta de cauza si tot asa.Un model care lucreaza cu site-ul e bine venit sa aduca si critici si laude :yawinkle:

Succes!
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Înapoi la Discutii generale