Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .
Moderator: Alexiss
de Mikky » Mie Dec 08, 2010 9:18 pm
Buna indraznesc si eu cu un topic despre adult work,deoarece nu prea am gasit informatii.As dori sa stiu pe ce data se fac platile si care este suma minima care trebuie atinsa pe perioada? Si daca se poate si in cat timp ajung banii prin transfer bancar?Multumesc anticipat!
-
Mikky
- AWStudent

-
-
-

Publicitate AWStars
-
de ionut_ro » Mie Dec 08, 2010 9:33 pm
Buna.
Suma minima pe care trebuie sa o faci pentru transfer bancar este de 200 credite. Din momentul in care ceri transferul pe site banii iti intra in cont in 14 - 20 zile. Din totalul pe care il vezi tu acolo site-ul o sa isi ia 30% (de ex. daca tu la total vezi 100 credite din ele 70% sunt alea tale - adica 70 credite. site-ul isi ia partea lui din ce cheltuie membrii abia cand faci tu transferul). Nu exista o data anume cand se face transferul, ca pe celelalte site-uri. Poti sa iti scoti banii odata pe luna, de doua ori, o data la 2 luni etc.
Have fun - Be safe
-

ionut_ro
- Profesionist

-
-
de Mayya » Vin Dec 10, 2010 11:55 pm
Buna la toti! ionut_ro,da-mi voie sa te contrazic putin  ,deci:Suma minima prin transfer bancar este de 150 credite(150 lire sterline),transferul il poti face in orice zi,dar intotdeauna el va fi luat in calcul in ziua de marti,AW iti trimit banii in cont in fix 14 zile,ca iti mai intarzie 1 zi,2 este in functie de banca(mie imi intarzie 1 zi-am cont ING) Comisionul care ti-l opreste site-ul este de 35% din banii facuti cu justcamit,iar 30% iti opreste din banii facuti din show-uri msn(book-uri)Daca ai payoner minimum de plata este parca de 30 lire Sper sa te fi ajutat  si spor la banuti
-
Mayya
- Incepator

-
-
de BuBuX » Joi Dec 23, 2010 9:15 am
Poate sa imi explice cineva care e faza cu Click here to correct the above negative balance problem. We will look through your earned credits and mark each transaction, (to the value of 116.26), asta pe adultwork ca chiar nu pot sa o intzeleg. Asta se intampla cand dau transfer la banii din ce cauza apare aceasta chestie si cum as putea sa fac sa nu mai apara? va multumesc!!!
-
BuBuX
- Incepator

-
-
de BadCat » Joi Dec 23, 2010 10:06 pm
aia apare cand ai o frauda sau cand niste banii inaca nu au intrat in perioada de plata.....pv de azi e pregatit de transfer maine si tot asa.....vezi daca ai poze filme cum ai setat pe acolo...spre exemplu daca pt albume ai setat sa plateasca x lire si se poate uita la al tau album timp de 2 luni peste 2 luni iti intra banii.....si de asta o sa ti apara acel scris cu rosu! P.s. : sper ca ai inteles
-

BadCat
- User activ

-
-
de Anca00 » Dum Dec 26, 2010 1:35 pm
Dupa ce faci 300 credits dai pe transfer credit si iti alegi metodata prin care vrei sa iti transfere banii: banii parca ajung dupa 2 saptamani.
-

Anca00
- AWStudent

-
-
de Ddiana » Lun Ian 10, 2011 9:13 pm
Am si eu o intrebare legata de bani. Am facut contul acum un an si am lucrat putin, am facut 40 credite, insa nu am mai lucrat pe el de atunci. Acum vreau sa lucrez din nou pe el, si am aflat de aici de pe site ca daca am cont payoneer pot sa fac transfer si de mai putine credite. Am incercat, insa imi spune ca nu am voie ca nu sunt validata. Dar adresa mea de mail care e inregistrata nu e taiata, deci sunt validata. Ce ar trebui sa fac sa pot sa imi incasez banii facuti? Plus de asta ca nu cred ca am setat vreodata vreo metoda de plata pt ca imi cera sa fac 200 de credite mai intai si dupa aceea puteam sa fac setari. please some help!!! multumesc diana
-
Ddiana
- Incepator

-
-
Înapoi la Discutii generale