andreea_18 scrie: ce se intampla daca el a facut un asa zis contract cu mine in care specifica ca nu treb sa fac asta ....contractul nu este inregistrat nicaieri scrie doar data la care sa facut si semnatura mea
-Inchideti contul TOCMAI pentru ca este semnatura ta pe contractul celor de la ImLive si pentru ca esti libera sa faci asta oricand TU fiind titularul de drept al contului .
-Contract inregistrat nicaieri fara stampila valabila nu exista .
Intelegerile de mana poti sa te stergi cu ele la fund atata timp cat nu esunt legalizate de un notar .
-Zii sa te dea in judecata ca ti-ai permis sa-ti inchizi contul de pe urma caruia profita, apoi asteapta citatia dute in instanta sa te arate EL cu degetul la judecator si sa spuna : Uite nenea judecator fata asta obraznica nu mai vrea sa profit de pe urma ei , nu mai vrea sa ii dau tepe si stiti ...eu i am interzis printr-un act neoficial sa nu carecumva sa-si stearga contul ca sunt eu smecher.
Fata tatii...mai in gluma mai in serios beleste ochii bine si vezi ce semnezi ...doamne fereste sa nu te vinzi cu totul sa-ti ia astia si dreptul de a mai respira. Cum si unde ii gasiti p-astia eu nu stiu ...voi sunteti atractie pentru tepari iar eu atractie pentru TEPARE.