Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .
Moderator: Alexiss
de daniel4u » Dum Feb 27, 2011 12:24 pm
Vreau sa imi fac card Payonner fara a fi nevoit sa imi deschid cont de performer pe unul din site-urile de videochat.Este posibil asa ceva si daca da, unde anume trebuie sa intru pentru a imi crea contul Payonner? Multumesc!
-
daniel4u
- AWStudent

-
-
-

Publicitate AWStars
-
de ionut_ro » Dum Feb 27, 2011 12:57 pm
Ti-l poti face prin vworker.com Bafta!!!
Have fun - Be safe
-

ionut_ro
- Profesionist

-
-
de daniel4u » Dum Feb 27, 2011 1:26 pm
Am intrat pe site si banuiesc ca trebuie sa aleg pentru workers,nu?
-
daniel4u
- AWStudent

-
-
de daniel4u » Dum Feb 27, 2011 6:53 pm
Am intrat pe site , am data la workers, mi-am inscris mail-ul si nu mi-au trimis codul pentru a continua.A trecut destul timp si tot nu am primit nimic, sa fie oare pentru ca am mail-ul pe yahoo.com . Am mai patit tot asa la un alt site afilitat Payonner si m-am lasat pagubas.Acum vreau sa imi fac totusi card Payonner fara sa fiu nevoit sa fac cont de performer. Please help
-
daniel4u
- AWStudent

-
-
de miky.technomitzi » Lun Mai 16, 2011 1:32 pm
buna!incerc sa-mi fac cont pe vWorkers si am si eu o intrebare:care este numarul de securitate sociala(Social Security/EIN Number) daca nu am asa ceva cum imi pot face? va multumesc anticipat si v-as fi foarte recunoscatoare
-
miky.technomitzi
- Incepator

-
-
de blooangel » Mie Mai 18, 2011 6:13 am
miky.technomitzi scrie:buna!incerc sa-mi fac cont pe vWorkers si am si eu o intrebare:care este numarul de securitate sociala(Social Security/EIN Number) daca nu am asa ceva cum imi pot face? va multumesc anticipat si v-as fi foarte recunoscatoare
Numarul de securitate sociala, este doar pt USA dn moment ce tu bifezi Romania( outside of USA) nu-ti mai cere nimeni "the social security/EIN number"
Nu trebuie sa traiesti vesnic...trebuie doar sa traiesti
-

blooangel
- Cunoscator

-
-
de daniel4u » Mie Iun 08, 2011 4:58 pm
Primesc pentru prima oara banii de pe LJ pe Payonner .Mi-am trimis mail precum ca astazi mi-au livrat banii si mi-au dat un link mai jos unde trebuie sa aleg sa ii trimita free dar cu o zi de asteptare si alta varianta de 2-3 h , dar cu plata a 3$ cred.Care e cea mai buna optiune ?Sau care e chestia defapt? mersi
-
daniel4u
- AWStudent

-
-
de French Kiss » Vin Iun 10, 2011 6:38 pm
Poi care e chestia?...daca ai nevoie de bani imediat platesti 3 $ daca nu astepti o zi sa ai primesti gratis
Intotdeauna trebuie sa te dedici complet, deoarece daca nu o faci, cineva, undeva, se va dedica si te va invinge cand te va intalni.
-

French Kiss
- AWStudent

-
-
de alexp » Mar Iun 14, 2011 10:35 pm
Buna!In sfarsit am primit cardul paypnnersi as vrea sa mi schimb pe LJ informatiile pt plata din viramanet bancar in card payonner dar nu stiu exact ce tre sa le trimit in mail..buletinu ,poza iar de la card ce anume? TKS
-
alexp
- Incepator

-
-
de dreamgirl03 » Mar Aug 02, 2011 10:45 am
buna! mi-am creat cont ca performer pe LJ, modalitatea de plata am ales Payoneer, insa cardul nu mi l-au livrat inca, dureaza cam 25 de zile! vreau sa stiu daca in momentul cand imi voi activa cardul mi se vor livra toti banii facuti in perioadele anterioane? trebuie sa fac ceva demersuri? sau e suficient sa-l activez si atat? multumesc
-
dreamgirl03
- Incepator

-
-
de modelincepator » Mie Aug 03, 2011 2:32 am
hm..nu vreau sa fiu rautacioasa...dar ai incercat macar sa dai search pe forum? la intrebarea asta s- a raspuns de 'j de mii de ori :) in fine...da''dupa ce il activezi iti vor intra toti banii acumulati in perioadele anterioare  nu trebuie sa mai faci alt demers..doar sa iti astepti cardul si sa il activezi.
-

modelincepator
- Cunoscator

-
-
de dreamgirl03 » Mie Aug 10, 2011 10:46 am
modelincepator scrie:hm..nu vreau sa fiu rautacioasa...dar ai incercat macar sa dai search pe forum? la intrebarea asta s- a raspuns de 'j de mii de ori :) in fine...da''dupa ce il activezi iti vor intra toti banii acumulati in perioadele anterioare  nu trebuie sa mai faci alt demers..doar sa iti astepti cardul si sa il activezi. Multumesc!!
-
dreamgirl03
- Incepator

-
-
de andreeaiuliana » Joi Aug 18, 2011 8:15 am
buna...
vreau si eu putin ajutor... cum dau load la card??de cate ori imi scriu id si completez formularul pt load card imi scrie cu rosu "Private loads are not supported for this card"...de 2 zile ma chinui...nu stiu ce sa fac...am card de la payoneer "choice"...
-
andreeaiuliana
- Incepator

-
-
Înapoi la Discutii generale