Webcam models

intrebare DVdriver

Multimedia , desktop software , antivirus , tools , software pentru activitatea de video chat , discutii si probleme de ordin tehnic

Moderator: Alexiss

intrebare DVdriver

Mesajde gogalina » Vin Iul 29, 2011 3:55 pm

Salve:)
am comandat pe internet un Dvdriver, l-am instalat, merge bine incepand cu rezolutia 640X480 in sus astfel incat sa nu-mi apara linii negre...Am camera sony evi d100 si easycap. problema este alta....in momentul cand apar online in dvdriver imi vad coprul intreg, iar pe site vad doar o parte in sensul ca imaginea e marita pe site ca si cum ar fi un zoom....Clientii ma vad ca si cum ma vad eu pe dvdriver,dimensiunile normale si nu marite, insa e jenant pentru mine sa ma vad pe site asa pentru ca va dati seama imi incurca miscarile in privat...Aveti vreo idee? Eu vrea sa ma vad la aceeasi talie/dimensiuni atat pe site cat si pe dvdriver....
Va multumesc.
gogalina
User Avansat
User Avansat

Publicitate AWStars

Re: intrebare DVdriver

Mesajde STEFAN-CEL-MARE » Sâm Iul 30, 2011 4:00 pm

te joci din zoom de la 100% in jos si cu el nu iese in 640x480 ci pe site esi cu 320x240 setat dar ei te vad in calitate buna multe chat-host-uri nu l-au programat inca dar cel mai bine ar fi e2esoft(Vcam) bafta
STEFAN-CEL-MARE
User activ
User activ

Mesajde gogalina » Sâm Iul 30, 2011 6:25 pm

incercasem si cu zoomul si daca dau zoom mai jos apar linii negre si imi spun clientii...se paer ca am dta degeaba banii lol...acum folosesc superwebcam si ma impac foarte bien cu el....ai rveo idee e2esoft e mai bun decat superwebcam?
mersi:)
gogalina
User Avansat
User Avansat

Mesajde Briliant$ » Dum Iul 31, 2011 1:58 am

Pot sa ma bag si eu peste topicul vostru ?
Am si eu acest e2esoft ...Camera mea nu filmeaza decat in 16:9 ...iar daca incerc sa obtin aspectul de 4:3 distorsioneaza imaginea la greu . Aveti vreo solutie ? Mi am batut capul cu ea cam o luna de zile ...in cele din urma ma plictisit si n am mai incercat nimic...momentan o tin ca bibelou.
Briliant$
User activ
User activ

Mesajde STEFAN-CEL-MARE » Dum Iul 31, 2011 3:08 pm

gogalina scrie:incercasem si cu zoomul si daca dau zoom mai jos apar linii negre si imi spun clientii...se paer ca am dta degeaba banii lol...acum folosesc superwebcam si ma impac foarte bien cu el....ai rveo idee e2esoft e mai bun decat superwebcam?
mersi:)

desigur
STEFAN-CEL-MARE
User activ
User activ

Înapoi la Software & Tools