Discutii legate de legislatie si legalitatea activitatii de video chat adult . Discuta aici astfel de probleme .
Moderator: Alexiss
de princessmanager » Mar Aug 31, 2010 6:26 pm
bani se trimit prin posta dar sincer iti recomand epassportul!
-

princessmanager
- AWStudent

-
-
-

Publicitate AWStars
-
de Utilizator sters » Joi Sep 02, 2010 1:32 am
princessmanager scrie:bani se trimit prin posta dar sincer iti recomand epassportul!
CEC-ul vine prin posta... 
-

Utilizator sters
- Instructor

-
-
de kao » Joi Ian 12, 2012 4:11 pm
salutare ......sunt nou pe forum si as dori sa ma ajute si pe mn cineva cu un rasp la o mica intrebare .......cu web-ul Logitech Pro 9000 poti accesa mai multe sit-uri odata , iar web-ul sa se miste la fel de bine ca si cand a`i sta pe un singur sit ????
-

kao
- Incepator

-
-
de blooangel » Joi Ian 12, 2012 5:52 pm
kao scrie:salutare ......sunt nou pe forum si as dori sa ma ajute si pe mn cineva cu un rasp la o mica intrebare .......cu web-ul Logitech Pro 9000 poti accesa mai multe sit-uri odata , iar web-ul sa se miste la fel de bine ca si cand a`i sta pe un singur sit ????
cu web-ul nu poti accesa, cu un program split cam prin care folosesti camera, da. ia splitcam si vei putea folosi mai multe site-uri, iar calitatea va fi buna daca ai un split bun. Bafta!!!
Nu trebuie sa traiesti vesnic...trebuie doar sa traiesti
-

blooangel
- Cunoscator

-
-
de mirely » Joi Ian 12, 2012 11:11 pm
Salutare si bine ai venit pe forum!Nu conteaza ce camera ai,conteaza sa stii sa o folosesti,aplica acele programe despre care ti-a spus Blooangel,niciodata o camera nu iti va sustine mai multe site-uri.
-

mirely
- User activ

-
-
de FrozenHearted » Vin Ian 13, 2012 6:59 pm
Ca si Freeware: SuperWebcam, ManyCams. Eu folosesc SuperWebcam si sunt multmumita de el. Ar mai fi si Verysoft Webcam splitter, dar acesta trebuie sa il cumperi; costa 40$
-
FrozenHearted
- User activ

-
-
de kao » Sâm Ian 14, 2012 5:50 pm
FrozenHearted scrie:Ca si Freeware: SuperWebcam, ManyCams. Eu folosesc SuperWebcam si sunt multmumita de el. Ar mai fi si Verysoft Webcam splitter, dar acesta trebuie sa il cumperi; costa 40$
crezi k poti sa ma mai indrumi si pe mn in cazul in care am neclaritati .....poate vb pe mess...ar fi mai ok .... kao_kiss ....este id meu .....ast un semn de la tine 
-

kao
- Incepator

-
-
de mimy2012 » Sâm Ian 14, 2012 7:40 pm
Am webcam hd-3110 nu sunt foarte multumita,unde ar fi problema, nu stiu eu sa ma folosec bine de camera ori nu este un model bun pentru videochat? Multumesc anticipat
-
mimy2012
- Incepator

-
-
de dan-gycu » Mar Ian 17, 2012 11:33 pm
Salut,
Sunt nou pe site si in acest domeniu, am o intrebare pentru cei in cunostinta de cauza. Pentru videochat este nevoie de doua webcam si daca sunt logat pe 3 site-uri, intru in privat pe un site ceilalti de pe celelalte site-uri ma mai vad sau tre sa fac ceva sa ies de pe lele 2 site-uri?
Multumesc
-
dan-gycu
- Incepator

-
-
de studiolove69 » Vin Ian 20, 2012 1:23 am
De asta exista studiouri straining la studiouri tocmai ca sa te invete tot ce trebuie sa stii in domeniu. Nu mai luati videochat ca un job in care pocnesti din degete si gata vin banii... ca uite asa se umple siteurile de performei care pun botu la toate fakurile de tips si fac show in free si strica piata pe 30 centi. E un job care trebuie invatat repede dar facut cu profesionalism.
PS: am citit mai sus ce a zis Alexix, mai bine ii spuneai sa isi negocieze procentul sau sa aleaga o oferta mai buna la inceput si daca nu reuseste macar sa ii spuna ca vrea sa renunte la studio si ca vrea pe cont prorpiu. Si sa se gandeasca ca poate exista un avantaj si la studio:
-plati la timp la data fixate in prealabiu saptamanal sau bilunar cumulat de pe toate siteurile, -nu trebuie sa astepte delay-ul de plata de la fiecare site. -nu are minim de facut pe fiecare site -suport tehnic, -i se dau direct siteuri bune in domeniu nu sa ia toata lista de 100 siteuri si sa vada care sunt mai ok sau din auzite, ca si in 2012 mai vb lumea de epassport ca metoda de plata.. -sfaturi despre ce si cum se face si despre domeniu efectiv.
Daca un model lucraza de ceva timp la un studio de acasa si ajunge sa isi ridice conturile si sa faca bani frumosi pe el si a avut o colaborare buna cu acel studio, daca ar incerca sa negocieze procentul nu cred ca studioul nu ar fi deacord. Si doar pt o lacomie de a avea 100% pentru care oricum platesti diverse comisioane si pierzi pe al cursul valutar , etc incepi cu conturi de la 0
(si la cat te chinui cu unele modele sa le explici si sa ii inveti.. 30% cateodata par putini).
Ar fi mai multe de spus dar oricum acest forum a ajuns prea departe si nu in sensul cel bun. Mai ramane sa intram noi in locul modelelor pe chat si sa le comunicam cati $ au facut in cont
-

studiolove69
- Cunoscator

-
-
Înapoi la Legislatie si Legalitate