Webcam models

Intrebare metoda de plata MFC

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Intrebare metoda de plata MFC

Mesajde Alina_cloud » Dum Sep 19, 2010 12:07 am

As putea schimba metoda de plata catre un cont care nu e pe numele meu la o banca din Ro? Adica sa pot schimba la 2 saptamani conturile ca sa nu exista banuiele...unul dintre ele nefiind pe numele meu.... Aveti idee daca accepta site-ul asa ceva?

Multumesc anticipat pentru raspuns.
Alina_cloud
User activ
User activ

Publicitate AWStars

Re: Intrebare metoda de plata MFC

Mesajde evalovesjazz » Dum Sep 19, 2010 12:25 am

Sper sa fi inteles corect si sa fie vorba despre plata prin transfer bancar.
Daca da, din cate stiu eu, contul bancar in care se vireza banii trebuie sa fie pe acelasi nume (oficial) pe care este facut si contul de model pe mfc.
De ce nu iti faci un cont in valuta la ING pe numele tau si ai rezolvat problema?
Daca am inteles gresit, imi cer scuze (formularea topicului m-a bagat in ceata)

Toate cele bune de la Eva.
evalovesjazz
AWStudent
AWStudent

Mesajde Alexiss » Dum Sep 19, 2010 12:27 am

Nu stiu daca la MFC trebuie sa ai contul pe acelasi nume ca al tau , asa cum sugereaza evalovesjazz in ceea ce a spus mai sus , dar chiar si asa exista o solutie : conturi diferite (pe numele tau) la banci diferite .

Din cate stiu eu banca trebuie sa raporteze daca pe un cont se inregistreaza anumite tranzactii , dar nu exista o institutie care sa cumuleze tranzactiile unei persoane (din banca A + banca B + banca C) .
Astfel , atat timp cat tii un low profile la o banca ... no problem .

Eu am o relatie speciala cu ambele banci cu care lucrez : ING ca persoana fizica , Unicredit Tiriac ca persoana juridica , prin faptul ca am gasit intotdeauna oameni deschisi acolo , oameni cu care sa poti sa vorbesti si sa gasesti o solutie . Oameni care sa-ti spuna care sunt limitele la care iti raporteaza contul fara sa faca pe secretosii sau sa ridice o spranceana .

De astfel de banci ai si tu nevoie ... Cauta-le .

(editat ulterior)
defapt nu bancile trebuie sa le cauti ci bancherii deschisi si vorbareti , gata sa te ajute ...
Alexiss
Administrator
Administrator

Mesajde Utilizator sters » Dum Sep 19, 2010 1:04 am

Pe MFC,poti schimba metoda de plata cand doresti cu ce cont doresti.Nu este obligatoriu sa fie aceleasi date.Le poti schimba cum doresti la doua saptamani,insa e mai buna metoda lui Alex deoarece e mai lejer,si nu mai stai sa schimbi conturile.

Succes acolo!
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde corina893 » Dum Sep 19, 2010 7:50 am

Alina_cloud scrie:As putea schimba metoda de plata catre un cont care nu e pe numele meu la o banca din Ro? Adica sa pot schimba la 2 saptamani conturile ca sa nu exista banuiele...unul dintre ele nefiind pe numele meu.... Aveti idee daca accepta site-ul asa ceva?

Multumesc anticipat pentru raspuns.

Si eu lucrez pe MFC dar primesc banii pe numele prietenului meu, acum cateva zile am primit prima plata de la ei deci nu este nici o problema daca sunt pe nume diferite.
corina893
AWStudent
AWStudent

Mesajde evalovesjazz » Dum Sep 19, 2010 4:42 pm

Ok, se pare ca am fost dezinformata. :rolleyes: Imi cer scuze pentru raspunsul inadecvat.
evalovesjazz
AWStudent
AWStudent

Înapoi la Discutii generale