Webcam models

INTREBARE SEXIER

Comentarii site-uri de video chat . O lista intreaga de site-uri si comentarii despre acestea .

Moderator: Alexiss

INTREBARE SEXIER

Mesajde andreea_18 » Mar Ian 11, 2011 4:02 pm

AS VREA SA TIU DACA VOUA VA MERGE BINE DE ABIA M AM INSRIS NU DE ALTA :))
SI DESPRE CAMCONTACTS STIE CINEVA LA CE CATEGORIE MERGE MAI BINE SI ARE TRAFIC ?
MERCIC
TOATE VESELE
MERCIC LA TOTI CARE MI AU RASPUNS
andreea_18
AWStudent
AWStudent

Publicitate AWStars

Re: INTREBARE SEXIER

Mesajde andreea_18 » Dum Ian 16, 2011 9:35 am

multumesc pt raspuns si chiar mi a placut cum mai sfatuit ,,,partea cu privatul si anume cum treb sa aratam innainte de a intra pe site ar trebui sa ne dea noua de gandit fetelor si sa tinem cont de sfaturile baietilor care stiu mai bine ....sincer chiar am vazut o gramada de astfel de fete abia sculate din somn fara make up etc....
thanks ...: )pocahontas
andreea_18
AWStudent
AWStudent

Mesajde sunflower » Mar Ian 18, 2011 1:46 am

Hum, Sexier... lolutz. M-am trezit in Top 100, locurile 4-20 dupa ce am facut 27$ cu un nene, la 2.49/min. Ce pot sa spun... as mai sta pe el, insa mai sporadic si doar cu o placuta atarnata de gat pe care sa scrie caligrafic : die idiots! Cred ca asta spune totul.
sunflower
Instructor
Instructor

Mesajde sunflower » Mie Ian 19, 2011 12:21 am

:lol: :lol: :lol:
Ultima data am rezistat in jur de 10 minute pe el... Pur si simplu nu ma pot abtine, iar cuvintele "frumoase" curg in chatul meu :lol: :lol:
Singurul site unde am avut probleme din cauza limbajului a fost xlove. Am fost banata pt faptul ca i-am propus unui vizitator sa se sinucida.. uhm, asta e.
Faza cu foile am incercat-o si eu cu fetele, insa nu a mers. Zero simt al umorului la unii.
sunflower
Instructor
Instructor

Mesajde melisa_alexa » Vin Ian 13, 2012 7:18 pm

buna all cum fac si eu cont de vro 10 ori tot incerc si degeaba ba email este ba numele este ba optiunea nu merge sa alegi ca payonner ce dreacu are site asta am pus 3 email si spune sa aleg altul pai cum ca alea abia am facut numele am incercat 10 tot asa ce naiba are site asta nu inteleg
melisa_alexa
User Avansat
User Avansat

Mesajde russiantonik » Vin Ian 13, 2012 8:31 pm

pe sexier alegi intii mod de plata cec si dupa inregistrare schimbi pe payonnner.
Don t fuck my brain, fuck me!
russiantonik
Cunoscator
Cunoscator

Înapoi la Site-uri video chat