Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .
Moderator: Alexiss
de Alina_cloud » Mar Oct 05, 2010 8:31 pm
Am incercat sa fac conturi pe cateva site-uri..apoi am inceput sa gasesc informatii cum ca te baneaza daca 3 ore nu ai privat, ca au chargeback-uri piperate si asa mai departe... Exista un alt site (in afara de MFC,LJ, iFriends, AW,F4F,imlive) care ar prezenta incredere? Mi-as face cont pe un site "nou" pentru mine dar tot gasesc informatii negative despre majoritatea site-urilor.... Stiu ca la unele site-uri e mai greu daca esti model "nou" (pe site)...as vrea sa vad intreb daca aveti idee de un site unde ar merge bine si pentru modele "noi", nu numai pentru cele care sunt mai vechi pe site...
Multumesc anticipat pentru raspuns.
-
Alina_cloud
- User activ

-
-
-

Publicitate AWStars
-
de princessmanager » Mar Oct 05, 2010 9:23 pm
sunt mult mai multe siteuri in domeniu si aici pe forum ai si o lista cu ele ...in afara de cele enumerate de tine iti recomand sa incerci :camcontacts,cams ,streamate,needlive,xlove asta in cazul in care stii si limba franceza ideei ar mai fi dar nu cred ca sunt de vina siteurile ci modul in care le abordezi s-ar putea sa nu fie cel mai potrivit
-

princessmanager
- AWStudent

-
-
de Utilizator sters » Mar Oct 05, 2010 10:17 pm
Si la informatiile pe care le gasesti,iti recomand sa le pui in balanta inainte.....nu intotdeauna sunt corecte  (ma refer la anumite posturi....mai sunt si posturi ce induc in eroare) Succes acolo!
-

Utilizator sters
- Instructor

-
-
de spaniolul » Mar Oct 05, 2010 11:00 pm
Alina_cloud scrie:Am incercat sa fac conturi pe cateva site-uri..apoi am inceput sa gasesc informatii cum ca te baneaza daca 3 ore nu ai privat, ca au chargeback-uri piperate si asa mai departe... Exista un alt site (in afara de MFC,LJ, iFriends, AW,F4F,imlive) care ar prezenta incredere? Mi-as face cont pe un site "nou" pentru mine dar tot gasesc informatii negative despre majoritatea site-urilor.... Stiu ca la unele site-uri e mai greu daca esti model "nou" (pe site)...as vrea sa vad intreb daca aveti idee de un site unde ar merge bine si pentru modele "noi", nu numai pentru cele care sunt mai vechi pe site...
Toate site-urile de mai sus mentionate de tine prezinta incredere,iti poti face cont pe ele fara probleme.
Actrita,LONDRA! PS! spaniolul este numele cainelui meu,de aici si nick/name ce il folosesc! Lista de IGNORE!-aditza,pocahontas ,winxpfather,fetish,sunflower-pt. vocabular de maidan si atac la persoana
-

spaniolul
- Cunoscator

-
de sunflower » Mar Oct 05, 2010 11:30 pm
Mai femeie, te invit sa mai citesti inca o data postul Alinei. Si apoi sa te arunci cu postatul. In fine, poti opta pt webcams si xlove. Streamate? Lol. Au trecut aproape2 luni si 1/2 si inca nu am primit plata  So, nu-l recomand, chit ca se fac banuti frumosi pe el.
-

sunflower
- Instructor

-
-
de mihai_webcams » Mie Oct 06, 2010 11:37 pm
Alina_cloud scrie:Am incercat sa fac conturi pe cateva site-uri..apoi am inceput sa gasesc informatii cum ca te baneaza daca 3 ore nu ai privat, ca au chargeback-uri piperate si asa mai departe... Exista un alt site (in afara de MFC,LJ, iFriends, AW,F4F,imlive) care ar prezenta incredere? Mi-as face cont pe un site "nou" pentru mine dar tot gasesc informatii negative despre majoritatea site-urilor.... Stiu ca la unele site-uri e mai greu daca esti model "nou" (pe site)...as vrea sa vad intreb daca aveti idee de un site unde ar merge bine si pentru modele "noi", nu numai pentru cele care sunt mai vechi pe site...
Esti binevenita pe webcams.com Nu o sa te baneze nimeni daca iti vezi de treaba. Ca in orice domeniu, informatii negative o sa gasesti si despre cel mai serios site din lume...depinde cat de mult sapi. Daca te pot ajuta cu inscrierea ma gasesti pe Y mess: mihai_webcams
-
mihai_webcams
- AWStudent

-
-
Înapoi la Discutii generale