Webcam models

intrebare

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Re: intrebare

Mesajde ALESIA69 » Mar Apr 27, 2010 3:48 pm

calc e AMD Athlon 64 procesor 3000+........2,01 GHz.....2GB RAM...........ALCEVA?cum am mai spus se blocheaza inclusiv pe mess cateva sec iar merge dupa un anumit timp iar se blocheaza.........ce sa-i fac sa-mi mearga macar pe doua siteuri deodata
ALESIA69
AWStudent
AWStudent

Publicitate AWStars

Mesajde Utilizator sters » Mar Apr 27, 2010 4:37 pm

Placa de retea!

Succes!
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde GRIMRIP3R » Mie Apr 28, 2010 9:54 pm

nu neapar: at . pot fi si probleme de hdd , de conectica la hdd , rami , procesor ( amd-urile is cunoscute ca fiind cele mai calde procesoare si care fac probleme la racire )
Sfatul meu este sa mergi cu pc-ul tau la un service de calculatoare si sa verifice acolo ce si cum . Eu lucrez in domeniu si am vazut multe ciudatenii .
Si da , iti recomand sa pui si o placa de retea separata .E mai sfanta .

( si un mic banc : cum se numeste un procesor amd lasata fara racire timp de 9 minute ?? Un procesor ars de 8 minute jumatate )
GRIMRIP3R
Incepator
Incepator

Mesajde spaniolul » Mar Aug 31, 2010 11:51 pm

GRIMRIP3R scrie:nu neapar: at . pot fi si probleme de hdd , de conectica la hdd , rami , procesor ( amd-urile is cunoscute ca fiind cele mai calde procesoare si care fac probleme la racire )
Sfatul meu este sa mergi cu pc-ul tau la un service de calculatoare si sa verifice acolo ce si cum . Eu lucrez in domeniu si am vazut multe ciudatenii .
Si da , iti recomand sa pui si o placa de retea separata .E mai sfanta .

( si un mic banc : cum se numeste un procesor amd lasata fara racire timp de 9 minute ?? Un procesor ars de 8 minute jumatate )

Corect!procesor de proasta calitate,folositi (recomandare) procesoare intel,sunt cele mai fiabile si sunt ok,pentru orice aplicatie!
Actrita,LONDRA!
PS! spaniolul este numele cainelui meu,de aici si nick/name ce il folosesc!
Lista de IGNORE!-aditza,pocahontas
,winxpfather,fetish,sunflower-pt. vocabular de maidan si atac la persoana
spaniolul
Cunoscator
Cunoscator

Anterior

Înapoi la Discutii generale