Webcam models

o intrebare

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

o intrebare

Mesajde donys87 » Vin Mai 28, 2010 11:31 pm

hmm eu fac videochat de acasa, insa am si un jobuletz real ca sa ai zic asa la care merg zi de zi logic ca tot omul. ma gandesc sa nu ma vada careva vreodata pe vre`un site sa ma zica pe la munca, ia uite`l pala face videochat , ca stiti cum gandesc oamenii cand aud de videochat. acuma eu am banat romania dar na stiti ca va vad o gramda de romani si asa.

mie sa nu fiu pus intr`o pozitie ciudata, sa ma fac de ras, a mai avut cineva problema asta sau doar eu o am ? :)
donys87
AWStudent
AWStudent

Publicitate AWStars

Re: o intrebare

Mesajde Under10 » Sâm Mai 29, 2010 8:55 am

Daca te vede cineva cunoscut inseamna ca si el are legatura cu videochatul sau vrea sa se apuce , nu toata lumea stie sa intre cu proxy , 99% din romanii care intra prin camerele de chat au legatura cu videochatul .
Under10
Profesionist
Profesionist

Mesajde donys87 » Sâm Mai 29, 2010 10:28 am

nu neaparat sa se apuce, poate intra pe acolo sa faca misto sau eu stiu...si asa da de mine sa zic.
donys87
AWStudent
AWStudent

Mesajde Under10 » Sâm Mai 29, 2010 12:17 pm

Daca da de tine poti sa-i faci un show .....

Bai de unde veniti ma ? ... mai sunteti multi ?
Under10
Profesionist
Profesionist

Mesajde fetish » Sâm Mai 29, 2010 1:00 pm

e extraordinar de greu sa gasesti un model pe un site de vdc daca nu stiu nick name ul categoria unde apare etc adika pe undeva sa ai habaar de ce face

pune te in sit inversa crezi ca dacate vede careva o sa zika la o cafea domle io ma labageam pe sote ul x si cand colo in lok de mademoisele y il vad pe amicul meu dony ?hai sa fim seriosi e aberant nimeni nu osa rec ever ca isi baga nasul in site uri de vdc chiar daca nu face altceva decat sa caute pe cineva ca e jenant faza cel putin in Romania

ca metoda de protectie incerca sa nu pui al profil poze cu fatza in resst cam atat iar in discutiile despre vdc da te pikat din luna ;asa nu vei atrage atentia cand te dai super inf e o treaba o problema undeva ajh sis a nu ai ca explikatie de ce esti informat vesnica am o amica care face vdc etc bate rau la ochi

in rest daca nu apari in top uri sa decii mai cunoscut sis a stranesti invidii e k zik eu ;
"Better to rule in hell than serve in heaven."
-Milton
fetish
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde DamitaDose » Sâm Iun 12, 2010 12:49 pm

Stai chill ca daca era sa se ghideze toata lumea dupa chestia asta nu mai facea nimeni v.chat.Si vorba lor cine stie sa intre cu proxy sau alte programe de acest gen,este clar ca si eu au leg cu aceasta bransa.Iti dai seama ca orice persoana care face v.chat are o viata a lui/ei,un anumit statut etc pe care nu ar dori sa il `strice` din cauza acestei ocupatii,deci nu te mai panica aiurea.Si pana la urma ce este asa nasol ca faci v.chat si ca afla lumea?Sincer daca chiar te duce capul,sau daca macar gandesti mecanic,realizezi ca ar trebui sa te doara in pix de lumea care ar putea sa vb ceva de tine de ex,din moment ce tu chiar faci niste bani din chestia asta.Sa stii ca sunt persoane care isi cladesc un intreg patrimoniu din chestia asta.Dar se vede dupa cum vb ca nici tu nu prea stii in ce te-ai bagat si cu se mananca.Daca stiai nu cred ca mai munceai si in alta parte,sau macar nu iti mai faceai probleme legate de acest lucru.Deci stai chill si relaxeaza-te,nimeni nu va afla de existenta ta de pe siteurile de acest gen.Bine,in cazul in care esti o persoana publica,sau vrei sa devii s-ar putea niste dracusori sa te lucreze,dar...Good day :)
DamitaDose
Incepator
Incepator

Mesajde wxdj » Sâm Iun 12, 2010 2:30 pm

Mda , asta e complexul inceputului in vch , oare ma vede cineva cunoscut ?, oare o sa scape cineva vreo fotografie cu mine pe vreun site ?, in momentul in care te afecteaza ce spune vecinul despre "IMAGINEA" ta atunci este cam grav,lasa-te de asha ceva shi fa cariera intr=un office pe 7 mil pe luna , atat timp cat nu eshti o persoana publica ,,sau care traieshti de pe urma imaginei ei (gen vedete, politica,etc) nu ar trebui sa te afecteze , aici depinde de mentalitatea fiecaruia . Nu o sa comenteze decat persoanele neimplicate in asha ceva. Acum cateva luni am vorbit cu cateva fete cu care am lucrat cu ele prin 2002, shi le-am intrebat : "Cum e cu VCH-ul , tot asha pe ascuns ?",,,au raspuns:"Acum imi este indiferent total de ce spune lumea despre mine, mi se rupe !"
asta se intampla dupa o lunga perioada de timp , NU TE MAI AFECTEAZA CE SPUN CEILALTI despre acest lucru !. Toti au avut acest complex la inceput, dar depinde daca l-au putut depashi.
fii aerisit
wxdj
User Avansat
User Avansat

Înapoi la Discutii generale