Webcam models

intrebare

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

intrebare

Mesajde AlexandraM » Dum Iul 25, 2010 4:53 pm

Eu mi-am facut card epassporte dar imi cere 5 $ pt activare de pe un card business sh nu stiu pe nimeni care sa aibe unul de genu'...poate s a ma ajute cineva?...app dk incep sa lucrez pe un site de videochat ,iar la metoda de plata pun prin epassporte,desi nu am cei 5 $ bagati pt activare, in momentul in care o sa-i castig imi intra in cont pt ca acesta din urma sa se activeze?
AlexandraM
Incepator
Incepator

Publicitate AWStars

Re: intrebare

Mesajde sunflower » Dum Iul 25, 2010 5:16 pm

Corect, ai ghicit :lol:
sunflower
Instructor
Instructor

Mesajde Utilizator sters » Dum Iul 25, 2010 8:51 pm

Iti recomand sa incepi cu un site ce iti ofera gratuit un card epass :yawinkle: Si nu te mai doare capul...

Succes!
Utilizator sters
Instructor
Instructor

intrebare

Mesajde alymar » Lun Iul 26, 2010 10:39 am

buna ziua ....eu mi-am deschis cont master de curand prin intermediul caruia am deschis un cont de performer pt mine...
la cine lucram inainte pe acel cont pe lj face-am multi bani...pe acesta nu am nci membrii nici pvt-uri ... oare care sa fie motivul? nu nteleg
alymar
AWStudent
AWStudent

Mesajde Utilizator sters » Lun Iul 26, 2010 9:14 pm

Motivele pot fi foarte multe...profil,camera,decor,sunet si lista continua.Daca ai pauze mari intre logari,pe jasmin iti scade si la raiting.Pune totul la punct sa fie ok si apoi se vor vedea si rezultatele...

Succes acolo!
Utilizator sters
Instructor
Instructor

help

Mesajde creola » Mar Iul 27, 2010 6:09 am

buna daca poate cineva ma ajuta plz ?!!
am creat acount pe cams.com am muncit 2 saptamini in fine banii nu au ajuns acu deja am inca 2 saptamini muncite si mie frica ca nu mai ajung nici astia si muncesc aiurea ,de trimis scrisori la administratie ...cred k iam inundat cu intrebari si cereri explicative oricum raspund o data la 48 de ore dar nimic concret macar sa imi explice care e cauza ?! ma ajutacineva ??va roggg
creola
Incepator
Incepator

Mesajde Utilizator sters » Mar Iul 27, 2010 8:34 am

Ai doua posturi identice in topicuri diferite......Ti-am zis o parere pe celalalt :yawinkle:

Succes!
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Înapoi la Discutii generale