Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .
Moderator: Alexiss
de helly » Lun Aug 09, 2010 8:40 am
Hello,
Suntem relativ noi in acest domeniu, avem un singur angajat...pentru moment, deoarece este greu sa gasim oameni seriosi si cu oarece cultura generala. Problema noastra se rezuma la acest singur angajat. Ii oferim cam tot ceea ce putem, material vb, il motivam, ii spunem tot ceea ce trebuie sa stie, il ascultam si incercam sa fim oameni fata de el. Problema este ca nu reuseste sa fie constant in atitudine, intelege ce-i spunem, este de acord cu noi si face tot ca el. Daca ar fi sa ii dam salariu procentual...ar tinde catre 0. Gresim undeva? Poate ar trebui sa avem alta atitudine fata de el? Probabil ca este un post aberant, dar am ramas fara idei.
Multumesc.
-
helly
- Incepator

-
-
-

Publicitate AWStars
-
de wxdj » Lun Aug 09, 2010 10:29 am
Un sfat din experientza mea, cu cat esti mai permisiv cu atat omul te speculeaza, problema este ca sunteti intr-un singur om shi persoana respectiva shtie asta shi face ce vrea, cum vrea shi cand vrea , in momentul in care are concurentza pe post ar fi altceva. Spunei ca de maine nu il mai primeshti , daca zice OK , nu ai pierdut nimik, daca sufera atunci trebuie directionat pe calea cea buna.
-

wxdj
- User Avansat

-
-
de helly » Lun Aug 09, 2010 6:52 pm
In mod evident ne dorim mai multi oameni, dar nu corespund din anumite puncte de vedere.... Cat despre acest unic angajat, el este ok, doar ca nu asculta ce ii spunem. Intelege ce-i spunem si face tot ca el! Multumesc pentru raspuns!
-
helly
- Incepator

-
-
de Utilizator sters » Lun Aug 09, 2010 9:19 pm
Nu incercati sa impuneti anumite criterii celor noi veniti! Am sa va spun si de ce: Un model cu expierenta in domeniu mai gasesti foarte rar deoarece ba lucreaza la studiouri serioase sau cu renume ba lucreaza de acasa.Ceea ce vei mai gasi in prezent sunt persoane care vor sa devina modele si nu care au fost sau care sunt.Sfatul meu este sa acceptati si incepataori sau necunoscatori,si sa va dati silinta sa le oferiti un training cat de cat ca sa il puteti modela in timp!
Succes acolo!
-

Utilizator sters
- Instructor

-
-
de helly » Mar Aug 10, 2010 6:33 am
Hello,
Tocmai asta e problema ca suntem la inceput si nu putem avea pretentii, dar nici nu angajam orice fel de om. Stiu ca nu ne putem compara cu studiourile care exista pe piata de mult timp, dar asta nu ne impiedica sa fim seriosi si sa ne tratam angajatii....ca pe oameni. Despre modelarea angajatului este evident ca nu-l "aruncam " online sperand sa scoata bani. Eu vorbeam despre acest angajat pe care il motivam zilnic si incercam sa-i explicam unele lucruri, iar el intelege azi si maine uita. Multumesc pentru raspuns!
-
helly
- Incepator

-
-
de theselby » Mar Aug 10, 2010 10:58 am
Exista oameni si oameni. Nenorocul tau este ca ai dat peste tipul dificil de angajat. Cu astia ori vorbesti serios si esti dur cu ei (tehnica sutului in fund - this works in most cases) ori vei sta sa ii pupi in fund la fiecare 5 minute (tehnica hai mama... inca o linguritza de papica si iti dau ciocolata - this doesn't work hehe). Ai grija
-

theselby
- Cunoscator

-
-
de helly » Mar Aug 10, 2010 12:42 pm
Corect! Multumesc pentru raspuns.
-
helly
- Incepator

-
-
de sunflower » Mar Aug 10, 2010 5:27 pm
helly scrie:In mod evident ne dorim mai multi oameni, dar nu corespund din anumite puncte de vedere.... Cat despre acest unic angajat, el este ok, doar ca nu asculta ce ii spunem. Intelege ce-i spunem si face tot ca el! Multumesc pentru raspuns!
De ce crezi ca nu corespund? Care sunt cerintele voastre?
-

sunflower
- Instructor

-
-
Înapoi la Discutii generale