Discutii pe orice tema adult . Nici in aceasta sectiune nu sunt permise reclamele !
de spaniolul » Vin Aug 27, 2010 10:17 pm
Actrita,LONDRA! PS! spaniolul este numele cainelui meu,de aici si nick/name ce il folosesc! Lista de IGNORE!-aditza,pocahontas ,winxpfather,fetish,sunflower-pt. vocabular de maidan si atac la persoana
-

spaniolul
- Cunoscator

-
-

Publicitate AWStars
-
de Utilizator sters » Sâm Aug 28, 2010 1:17 am
Din toate mesajele postate de tine nu stiu daca 70% reprezinta un sfat bun sau un adevar...Incearca sa fii mai politicoasa si sa arati mai mult respect fata de membrii care intr-adevar au contribuit la acest forum cu sfaturi de calitate si respect fata de ceilalti.Lasi o parere proasta in urma posturilor tale... Succes acolo!
-

Utilizator sters
- Instructor

-
-
de spaniolul » Sâm Aug 28, 2010 2:31 am
aditza scrie:Din toate mesajele postate de tine nu stiu daca 70% reprezinta un sfat bun sau un adevar...Incearca sa fii mai politicoasa si sa arati mai mult respect fata de membrii care intr-adevar au contribuit la acest forum cu sfaturi de calitate si respect fata de ceilalti.Lasi o parere proasta in urma posturilor tale... Succes acolo!
Ia verifica tu cine pe cine ataca si apoi vorbeste,am impresia ca esti la vanat de posturi....... 
Actrita,LONDRA! PS! spaniolul este numele cainelui meu,de aici si nick/name ce il folosesc! Lista de IGNORE!-aditza,pocahontas ,winxpfather,fetish,sunflower-pt. vocabular de maidan si atac la persoana
-

spaniolul
- Cunoscator

-
de Utilizator sters » Sâm Aug 28, 2010 2:33 am
Nu sunt la vanat de posturi...never mind.
-

Utilizator sters
- Instructor

-
-
de spaniolul » Sâm Aug 28, 2010 9:45 am
aditza scrie:Nu sunt la vanat de posturi...never mind.
SUNT CURIOASA DACA ADMIN IA VRE/O MASURA IMPOTRIVA TA!!!! MERITI BAN PE DEPLIN!
-

spaniolul
- Cunoscator

-
de sunflower » Sâm Aug 28, 2010 12:09 pm
spaniolul scrie:aditza scrie:Nu sunt la vanat de posturi...never mind.
SUNT CURIOASA DACA ADMIN IA VRE/O MASURA IMPOTRIVA TA!!!! MERITI BAN PE DEPLIN!
Aoleu spaniolule, cred ca tu meriti BAN nu Aditza... uite dom'le ce zacea in tine. Hai, da tot afara!! Sa te cunoastem pana la capat model profesionist care esti. Recunoaste ca ai dat-o in bara rau ca poate uitam. Cat despre biletul de avion cu destinatia Londra pt Poca... nici la degetul ei mic nu ajungi. Te pui in gura si jignesti useri despre care nu stii nici o boaba. Ah, sunt sigura ca citesti forumul de ceva timp, ai bagat la cap cateva idei si acum sari chipurile sa ajuti lumea.
Ultima oară modificat de sunflower pe Sâm Aug 28, 2010 12:13 pm, modificat 1 dată în total.
-

sunflower
- Instructor

-
-
de Utilizator sters » Sâm Aug 28, 2010 12:11 pm
Panarama de copil...crede ca vine el mot cum vrea sa manipuleze un forum intreg deoarece este cel mai vechi dintre toti  Lucreaza din 2001 ca femeie de servici la studio...Asta miroase a sageata de la un km. O sa vorbim cu Alexiss (adminul) sa ne dea bani la toti si sa ramai tu sa oferi ajutor  Ca mare guvida mai esti  actrita Londra 
-

Utilizator sters
- Instructor

-
-
de sunflower » Sâm Aug 28, 2010 12:20 pm
O citez pe spaniolul :
"A rezolvat-o sub alta forma,ce crezi ca nu stiu sa citesc? am scris pentru restul sa stie ce si cum poate face!! mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm deja ma iriti "\
"Zi ZAU!! iti dai si cu parerea........aiurea!"
"A SAI SPUI LUI MATA!! nebuna tot lui MATA care t/ea facut jigodie! DE MORTI numai bine familiei tale sa ai cu ce ii ingropa,MODERATORII SI ADMIN CE PAZESC_MERITI BAN!! PALAMIDA E MATA care nu tia dat cum trebuie cei 7 ani de acasa! hai sictir,proasta sa o faci pe mata si sora/ta care nu au stiut sa te educe! LA FEL ITI UREZ SI EU!!! sa ai parte numai de morti inainte,halal forum unde MODERATORII AU UN ASEMENEA LIMBAJ! POKETUL lam primit cadou si doar lam testat,eu folosesc sony inca inainte de a avea tu habar de videochat! HAI SICTIR! PS! am 35 de ani si arat ca la 23!"
Imi miroase a ceva cunoscut. Era un user aici Sherine, care si-a luat ban datorita comportamentului. Spaniolul se comporta cam la fel.
P.S Se labaresc membrii MAXIM pe mmmmmmmmm-ul tau nu??
-

sunflower
- Instructor

-
-
de Alexiss » Sâm Aug 28, 2010 1:36 pm
1. Povestea cu spaniolul = sherine nu se confirma . Sherine posta prin AOL si uneori de pe adrese IP RDS-RCS . Spaniolul e cu Romtelecom si ceva adrese IP de Spania . Nu stiu ce legatura are cu Londra ... probabil doar vant puternic , parul sta maciuca .... Garnier Paris ...
2. Limbajul a degenerat extrem de mult , sub limita bunului simt . Nu ma pot pune sa dau acum ban la toata lumea pe aici , desi unii chiar ar merita-o .
Nu voi apela la BAN decat in cazuri extreme . BAN-ul il consider un tip de cenzura , care aici stiti bine ca nu exista , si mai sunt de parere ca cea mai buna cenzura ar fi propriul bun simt al fiecaruia , la care fac apel !
3. Din motivele invocate mai sus , nu ma joc de'a nea adminu' sa dau ban in stanga si in dreapta , ci fac un ultim apel la decenta voastra si va solicit sa va comportati ca niste oameni maturi . In caz contrar ne gandim si la BAN .
Bafta acolo !
-

Alexiss
- Administrator

-
-
de Alexiss » Sâm Aug 28, 2010 1:51 pm
Scrisoare deschisa catre spaniolul . Am primit un PM de la spaniolul cu o cerere de BAN . Ii raspund aici , deschis , pentru simplul fapt ca raspunsul meu se adreseaza tuturor userilor . Buna , nu gasesc postul cu pricina in care spune aceste lucruri , am vazut ca si sunflower face referire la ele . Am aruncat o privire de ansamblu si nu le-am gasit , crede-ma ca nici eu nu am timp sa stau sa scormonesc dupa astfel de lucruri . Nu-mi cere BAN pentru nimeni , pentru ca eu nu dau BAN decat daca cineva sare calul rau de tot . In 4 ani de activitate aproape luna de luna sunt astfel de discutii si cu toate astea cred ca sunt doar 2-3 useri care au primit BAN in tot acest timp . Am facut un apel la bun simt in forum , pe subiectul respectiv , adresat tuturor utilizatorilor , inclusiv tie . Stiu ca sunt orgolii , stiu ca cu totii aveti muschi de umflat , pe de oparte e normal , dar pe de alta parte nu e normal sa va exprimati aceste caracteristici prin jigniri si atac la persoana . O discutie in contradictoriu poate decurge si decent , pe argumente si nu pe jigodisme si care injura mai frumos , mai sarcastic sau mai stiu eu cum ... Da , exista reguli , exista termeni si conditii , exista politici de confidentialitate si toate acestea sunt respectate . Dar nu pot face reguli neverificabile de genul "Daca nu ai cei 7 ani de acasa nu ai cum sa postezi in forum" . Asta si pentru ca pe mine Mama m-a dat la scoala cand aveam 6 ani ... si prin urmare n-as mai avea dreptul sa postez , nu ? Haideti sa sarim peste acest 'dificil' moment si sa continuam cu mai multa decenta . Cu respect , Alex
Mesajul era : Buna! E adevarat sunt fata dar asta nu inseamna ca pot fi agresata verbal cu injurii de catre ADITA! mai-vreau-cont-t5154.html
banuiesc ca acest forum are niste reguli ce se respecta drept urmare solicit BAN pentru ADITA deoarece are un limbaj total neadecvat cu membrii forumului,imi cer scuze pentru reply ce i lam dat dar ma scos din sarite,banuiesc ca daca era adresat tie reactionai la fel,in speranta ca vei lua cea mai buna decizie iti multumesc anticipat!
PS! iata si un copy/paste la ceea ce a scris ADITA!
aditza scrie: Fa nebun-o...de acum intreci orice limita ca iau vorbele lu Becali,"si mai date-n mortii ma..." daca esti palamida si nu stii ce vorbesti.Intreaba tu aici pe forum cate persoane am ajutat eu fara sa cer nimic in schimb,si spune-mi cate ai ajutat tu.Nu ai facut altceva decat sa aberezi la greu.Nici nu ma mai agit sa-ti dau raspunsuri la cat de proasta esti.Se observa cum ai citi tu forum-ul.Daca iti citesti posturile mai bine vei vedea si unde ai mintit iar apoi te-ai dat de gol. Bine ca ai dat tu explicatii fara nici un sens sau logica.
Nu stiu cati ani ai dar iti urez "Morti inainte" Pacat ca nu sunt smiley-uri mai obscene ca-ti dadeam de-ti puneai si ca decor in camera
P.S se vede cat de profesionista esti daca vreai sa folosesti un pocket camera de doi lei cu telecomanda fara zoom doar play si stop,sa faci videochat Si mai ai si curajul sa dai reply si sa ne minti porceste ca vede extrem de bine Ramai cu ea ca poate asa nu ti se mai vede fata bine si reusesti sa faci un ban pe bajbaite
-

Alexiss
- Administrator

-
-
de sunflower » Sâm Aug 28, 2010 4:56 pm
Din respect pt Alex, haideti sa inchidem subiectul.
-

sunflower
- Instructor

-
-
de spaniolul » Sâm Aug 28, 2010 6:27 pm
Din partea mea e OK! eu una nu am inceput cu jignirile,de obicei atac cand sant atacata la maxim!
-

spaniolul
- Cunoscator

-
Înapoi la Discutii adult - generale -