sunflower scrie:O citez pe spaniolul :
??
Pe ADITA de ce nu?
uite mesajul original,ca el a inceput,cu toate ca la editat,eu una nu am facut altceva decat sa-i raspund in acelasi mod acestui....:
aditza scrie:
Fa nebun-o...de acum intreci orice limita ca iau vorbele lu Becali,"si mai date-n mortii ma..." daca esti palamida si nu stii ce vorbesti.Intreaba tu aici pe forum cate persoane am ajutat eu fara sa cer nimic in schimb,si spune-mi cate ai ajutat tu.Nu ai facut altceva decat sa aberezi la greu.Nici nu ma mai agit sa-ti dau raspunsuri la cat de proasta esti.Se observa cum ai citi tu forum-ul.Daca iti citesti posturile mai bine vei vedea si unde ai mintit iar apoi te-ai dat de gol.
Bine ca ai dat tu explicatii fara nici un sens sau logica.
Nu stiu cati ani ai dar iti urez "Morti inainte"
Pacat ca nu sunt smiley-uri mai obscene ca-ti dadeam de-ti puneai si ca decor in camera
P.S se vede cat de profesionista esti daca vreai sa folosesti un pocket camera de doi lei cu telecomanda fara zoom doar play si stop,sa faci videochat Si mai ai si curajul sa dai reply si sa ne minti porceste ca vede extrem de bine Ramai cu ea ca poate asa nu ti se mai vede fata bine si reusesti sa faci un ban pe bajbaite
...........................
Aici a postat dar la editat!
mai-vreau-cont-t5154.html