Webcam models

Intrebare

Discutii pe orice tema adult . Nici in aceasta sectiune nu sunt permise reclamele !

Re: Intrebare

Mesajde spaniolul » Sâm Aug 28, 2010 6:47 pm

sunflower scrie:O citez pe spaniolul :

??

Pe ADITA de ce nu?
uite mesajul original,ca el a inceput,cu toate ca la editat,eu una nu am facut altceva decat sa-i raspund in acelasi mod acestui....:

aditza scrie:
Fa nebun-o...de acum intreci orice limita ca iau vorbele lu Becali,"si mai date-n mortii ma..." daca esti palamida si nu stii ce vorbesti.Intreaba tu aici pe forum cate persoane am ajutat eu fara sa cer nimic in schimb,si spune-mi cate ai ajutat tu.Nu ai facut altceva decat sa aberezi la greu.Nici nu ma mai agit sa-ti dau raspunsuri la cat de proasta esti.Se observa cum ai citi tu forum-ul.Daca iti citesti posturile mai bine vei vedea si unde ai mintit iar apoi te-ai dat de gol.
Bine ca ai dat tu explicatii fara nici un sens sau logica.

Nu stiu cati ani ai dar iti urez "Morti inainte"
Pacat ca nu sunt smiley-uri mai obscene ca-ti dadeam de-ti puneai si ca decor in camera

P.S se vede cat de profesionista esti daca vreai sa folosesti un pocket camera de doi lei cu telecomanda fara zoom doar play si stop,sa faci videochat Si mai ai si curajul sa dai reply si sa ne minti porceste ca vede extrem de bine Ramai cu ea ca poate asa nu ti se mai vede fata bine si reusesti sa faci un ban pe bajbaite

...........................

Aici a postat dar la editat!

mai-vreau-cont-t5154.html
Actrita,LONDRA!
PS! spaniolul este numele cainelui meu,de aici si nick/name ce il folosesc!
Lista de IGNORE!-aditza,pocahontas
,winxpfather,fetish,sunflower-pt. vocabular de maidan si atac la persoana
spaniolul
Cunoscator
Cunoscator

Publicitate AWStars

Mesajde sunflower » Sâm Aug 28, 2010 7:13 pm

Te-am rugat sa nu mai continui, dar na...
Ehh, mai moale ca nu esti nici tu usa de biserica. Also, mai moale cu minciunile. Spui ca esti in Londra acum, inainte spuneai ca esti in Italia... te citez "IBAN este nr contului tau bancar,in ro de ex la BCR incepe asa:
RO84RNCBxxxxxxxxxxxxxxx si nr contului tau,
in Italia la mine incepe asa:
IT30Uxxxxxxxxxxxxxxx si nr contului
x reprezinta nr contului tau in banca". Ba esti fata, ba esti baiat... nici nu mai stii ce ai postat si cand ai postat. Te pierzi in propriile minciuni.

Tu ai inceput cu guritza mare in felul urmator: "E clar! postezi doar de dragul nr. de postari,spune si tu ceva elocvent".

P.S Postul lui Aditza e tot acolo saracu'...si needitat... sa intelegem ca ai uitat sa citesti din cauza nervilor?
Ii rog pe ceilalti useri sa nu-ti mai dea apa la moara pt ca se vede clar ca asta vrei.

Alex, ar fi ok sa inchizi topicul pt ca, oricum s-a ales praful de el.
sunflower
Instructor
Instructor

Mesajde spaniolul » Sâm Aug 28, 2010 8:57 pm

Parca am mai spus> sunt in toata UE,am rezidenta in Franta,Italia si Anglia,locuiesc mai mult in Anglia,dar ma rog nu are importanta,cu IP/urile.....cand sunt in tara folosesc un modem USB RTC,in rest conexiuni free,cand sunt acasa in Londra folosesc un program gen proxy care imi ascunde adevaratul IP si locul unde stau,am abonament ,sunt destui nebuni pe net e mai bine sa fi sigura indiferent ca postezi pe un forum,ori scri un mail etc.

PS! nu se ajungea niciodata aici daca exista un dialog onest fara injurii,sunt uimita cum unii useri pot injura ca la usa cortului fara a avea nici cea mai mica problema in acest sens din partea admin. :smt010
Actrita,LONDRA!
PS! spaniolul este numele cainelui meu,de aici si nick/name ce il folosesc!
Lista de IGNORE!-aditza,pocahontas
,winxpfather,fetish,sunflower-pt. vocabular de maidan si atac la persoana
spaniolul
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde Alexiss » Sâm Aug 28, 2010 10:08 pm

Va multumesc pentru noua abordare cu mai mult bun simt . Inchidem aceste doua subiecte (prezentul si celalalt la care s-a facut referire aici) ca intr-adevar nu mai sunt relevante .

Bafta acolo si multumesc pentru intelegere .
Alex
Alexiss
Administrator
Administrator

Anterior

Înapoi la Discutii adult - generale -