Webcam models

Intrebare

Discutii pe orice tema adult . Nici in aceasta sectiune nu sunt permise reclamele !

Intrebare

Mesajde andreejustme » Joi Aug 26, 2010 4:03 pm

Am deschise conturi pe site-urile de videochat , de un studio si vreau acum sa lucrez independent fara sa imi mai ia comision acel studio.Ce ar trebuii sa fac?
Se pot inchide conturile vechi, se pot face altele , sau nu stiu exact
Multumesc
andreejustme
User Avansat
User Avansat

Publicitate AWStars

Re: Intrebare

Mesajde spaniolul » Joi Aug 26, 2010 5:16 pm

Iti faci noi conturi pe ce site-uri doresti,dupa ce le ai gata anunti adminul site prin PM sau mail ca acum lucrezi independent si ca nu mai ai treaba cu studioul, in acelasi timp verifici conturile tale la studio sa vezi daca lucreaza altcineva in locul tau daca e asa dai studioul in judecata,in principiu studiourile ce practica astfel de metode se ard rau de tot deoarece e caz atat civil cat si penal: fals si uz de fals ! succes. :P
Actrita,LONDRA!
PS! spaniolul este numele cainelui meu,de aici si nick/name ce il folosesc!
Lista de IGNORE!-aditza,pocahontas
,winxpfather,fetish,sunflower-pt. vocabular de maidan si atac la persoana
spaniolul
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde kin3zu78 » Joi Aug 26, 2010 6:12 pm

Hai sa vad si eu un caz de fals si uz de fals in acest domeniu. Anunti adminii de la site-urile respective ca esti pe cont propriu, eventual iti vor solicita ceva documente pentru confirmare, insa chiar si asa la unele site-uri exista o perioada de asteptare indiferent din ce cauza ceri cont nou. Ca de exemplu cams sau xlove.
kin3zu78
User activ
User activ

Mesajde spaniolul » Vin Aug 27, 2010 2:08 am

In Buc si Iasi 4 studiouri inchise temporar,amenzi de 5000 ron si despagubiri de 7500 ron,cazuri concrete reale,tot circul a durat 8 luni,modelele respective au mers pana la capat cu toate ca au primit diverse amenintari din partea angajatilor si patronilor studiourilor,iti trebuie nervi de otel si tupeu,ca...tupeul studiourilor deja intrece orice limita a bunului simt,daca esti angajat sau ai un studio sa fi sigur ca modelele nu mai sunt asa stupide ca inainte,deja o prietena lucreaza la un blog unde va scrie TOT ce trebuie facut cand un studio profita de pe urma modelelor fara acordul acestora uzand de DATELE LOR PERSONALE in scop PROPIU pentru a obtine fonduri ILICITE! in aceasta saptamana un memoriu semnat de peste 100 de modele din toata tara este deja pe masa procuraturii generale din BUC! gata baieti! distractia si banii pe spatele modelelor ce nu mai sunt la voi sa TERMINAT!! paziti/va spatele bine! :snakeman:
Actrita,LONDRA!
spaniolul
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde sunflower » Vin Aug 27, 2010 4:38 am

Imi poti spune, eventual intr-un pm daca nu in public, care sunt studiourile din Iasi inchise? Se pare ca am ramas in urma cu stirile in cazul asta, intrucat nu am auzit nici o vorba despre aceasta intamplare.

Cat despre fonduri ilicite bla bla ce ai mai spus tu acolo... incerci sa starnesti o furtuna intr-un pahar de apa cumva?

P.S Si oare ce se va intampla cu stimabilele modele independente care nu platesc nici macar 1 leu statului nostru drag, in cazul in care cateva studiouri mari se pun pe ele?
sunflower
Instructor
Instructor

Mesajde Utilizator sters » Vin Aug 27, 2010 4:56 am

Da-ne si noua un link catre blog-ul prietenei tale...
Apropo...am o intrebare...de cat timp spuneai ca lucrezi in acest domeniu?Vad ca stii mai multe decat PRO TV-ul.Lasa fat-o aberatiile de genul asta ca te ia lumea la intrebari si vei fi nevoita sa-ti faci alt cont pe forum :lol:

Astept cu inima deschisa adresa blog-ului :lol:

P.S imi pare rau ca nu am luat si eu parte la "petitie" :lol:

Hai succes acolo!
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde spaniolul » Vin Aug 27, 2010 6:20 am

Blogul e in constructie deci nu am cum sa va dau link pana nu e gata,sunt in domeniu din 2001,momentan nu sunt in tara sunt in vacanta in UE,datele le am de la o buna prietena dar..si eu prin 2004 am avut conturi ce erau folosite de studiouri cu toate ca eu nu mai lucram pentru ei si cu greu am reusit la acea vreme sa ii fac sa inchida conturile respective,oricum mai multe puteti afla aici>

http://videochatelite.ro/forum/viewtopic.php?f=11&t=57
Actrita,LONDRA!
spaniolul
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde spaniolul » Vin Aug 27, 2010 6:52 am

sunflower scrie:Imi poti spune, eventual intr-un pm daca nu in public, care sunt studiourile din Iasi inchise? Se pare ca am ramas in urma cu stirile in cazul asta, intrucat nu am auzit nici o vorba despre aceasta intamplare.

Cat despre fonduri ilicite bla bla ce ai mai spus tu acolo... incerci sa starnesti o furtuna intr-un pahar de apa cumva?

P.S Si oare ce se va intampla cu stimabilele modele independente care nu platesc nici macar 1 leu statului nostru drag, in cazul in care cateva studiouri mari se pun pe ele?

Inchise temporar!

Furtuna pentru cine? uzul datelor personale fara instiintarea si acordul persoanei cum se numeste?

Esti sigur ca modelele ce sunt in cauza nu isi platesc darile la stat?

PS!

sa intelegem ca te numeri printre acele asa zise studiouri mari? daca da de ce iti e frica daca nu practici abuzul si folosirea ilegala a datelor ce apartin altor persoane? sau faci amenintari voalate doar asa ca sa scri ceva..... :smt011
Actrita,LONDRA!
spaniolul
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde sunflower » Vin Aug 27, 2010 7:30 am

Eu cred ca tu nu stii sa faci altceva... si vii aici si ne aburesti cu toate prostiile.
Nu-mi este frica, deci te rog sa nu vb in numele meu ca stiu foarte bine ce fac in curtea mea.
Modele independente care nu platesc impozit + taxe sunt o duzina.
Cat despre blogul/ forumul pe care il pomenesti... abureala si asta. N-are altceva de facut prietena ta cu studioul ei si s-a gandit sa improaste in celelalte studiouri doar doar mai "prinde" cateva fete.

http://forum.softpedia.com/joburi/compa ... Elite.html

Of of... google face minuni.

P.S Nu mi-ai zis nimic de studiourile din Iasi. Da si tu numele studiourilor... sa stim si noi.
sunflower
Instructor
Instructor

Mesajde fetish » Vin Aug 27, 2010 2:31 pm

1. ca model daca te duci la u studiou iti asumi si buen si rele ;recte sa inveti cum se face vdc dar sa si iti asumi ca in cazul in care nu ai gasit un studiou profi e treaba lor ce fac cu actele tale ; nu ti convine stai frumusel acasica ca se poate invat si singur ; bine treb mai mult studiu da nah o scoti la lliman in trun final

2.sa arunce primul cu piatra cel care se stie nevinovat - 80 la syuta din modelele independente nu platesc taxe pe principiul ca lasa au alti pesti mari de prins :roll:

3.modelele de vdc in marea lor majoritate(peste 60 la suta )nu au deschis never un cod al muncii un trata d drept comercial sau un cod civil ; deci cunostiinte de drept egal cu zero barat iar bani de avocat ma indoiesc ca au atat vreme cat nici macar nu se pot tine de un program stabil ca sa realizeze un castig la fel de maare ca cel diin studiou ;nu mi prez te rog cazul modelelor de vdc care s studente meritorii la drept ca noh acum fc a se face pe puncte

4.aberezi al greu

5 . sunt model independent insa am o mare stima pentru studiourile profi ;maj modelor independente sunt jalnice

6.terminati va rogg cu iudeo masono conspiratia studiourilor care mai au un pik si fac trafic de arne vie cu modelele de vdc ; a devenit deja patetic subiectul ;cine are creier sa l foloseasac nu sa invete de la altul en gros si sa vie apoi sa se planga de una si de alta

7.da am colaborat de a llungul timpului cu studiouri insa never ever nu m am trezit cu acte poze folosite si am ceva ani de vdc in spate
"Better to rule in hell than serve in heaven."
-Milton
fetish
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde spaniolul » Vin Aug 27, 2010 3:45 pm

fetish scrie:1. ca model daca te duci la u studiou iti asumi si buen si rele ;recte sa inveti cum se face vdc dar sa si iti asumi ca in cazul in care nu ai gasit un studiou profi e treaba lor ce fac cu actele tale ; nu ti convine stai frumusel acasica ca se poate invat si singur ; bine treb mai mult studiu da nah o scoti la lliman in trun final

2.sa arunce primul cu piatra cel care se stie nevinovat - 80 la syuta din modelele independente nu platesc taxe pe principiul ca lasa au alti pesti mari de prins :roll:

3.modelele de vdc in marea lor majoritate(peste 60 la suta )nu au deschis never un cod al muncii un trata d drept comercial sau un cod civil ; deci cunostiinte de drept egal cu zero barat iar bani de avocat ma indoiesc ca au atat vreme cat nici macar nu se pot tine de un program stabil ca sa realizeze un castig la fel de maare ca cel diin studiou ;nu mi prez te rog cazul modelelor de vdc care s studente meritorii la drept ca noh acum fc a se face pe puncte

4.aberezi al greu

5 . sunt model independent insa am o mare stima pentru studiourile profi ;maj modelor independente sunt jalnice

6.terminati va rogg cu iudeo masono conspiratia studiourilor care mai au un pik si fac trafic de arne vie cu modelele de vdc ; a devenit deja patetic subiectul ;cine are creier sa l foloseasac nu sa invete de la altul en gros si sa vie apoi sa se planga de una si de alta

7.da am colaborat de a llungul timpului cu studiouri insa never ever nu m am trezit cu acte poze folosite si am ceva ani de vdc in spate

1/Daca tu mergi pe principiul....."e treaba lor ce fac cu actele tale"....sunt lamurita!

2-sunt destule uscaturi nu zic nu

3-Chiar daca nu au deschis in viata lor un o procedura de CP,CC,nu inseamna ca sunt proaste

4-eu una nu aberez cu nimic,am prezentat un fapt si de aici ati inceput voi cu 90% aberatii care mai de care,ma umfla rasul deja :P :P :P

5-treaba cu model independent tine de fusta fiecareia,daca atunci cand lucra la studio se pregatea pana la ultimul floculet e una iar cand sta acasa are padurea baneasa la pasarica e alta,normal ca sunt 90% modele patetice dar asta tine de neuroni lor nu de studiouri.

6Vezi cum aberezi la greu? cine a zis ceva de trafic de modele pe post detarfe? nimeni,ideea era simpla: folosirea conturilor tale chiar daca nu mai lucrezi la studio.

7-nu a zis nimeni ca studiourile au folosit actele si foto in alte scopuri,ci doar ca au folosit conturile creeate pe numele tau chiar daca tu nu mai lucrai la acel studio,in mod normal daca ai fi deacord cu asa ceva ar trebui sa primesti un comision i,nimic nu e gratis.
Actrita,LONDRA!
spaniolul
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde fetish » Vin Aug 27, 2010 3:57 pm

e o mare diferenta intre a fi prost sau a fii inteligente sia cunoaste chichite de rdin avocatesc ; tio spun din proprie expereinta

intamplator studiourile respective nu au deschis conturi cu actele emel pe alte site uri pt ca la mom acesta eu lucrez pe rep site uri si automat nu as mai fii avut contul de model independent

ai inteles gresit o parte a mesajului :incurajarea modelelor independente e una , prerezentarea continua a lor ca niste victime permanenete este alta ; printre altele face rau la business in genere

si ca sa inchei eu de aiai am inceput de acasa printre altele pt ca la mom la care m am apucat eu de vdc nu exista nici un patron care sa mi inspire mie persoanl incredere(pe vremea aiai nu era nici formul x sau y nici binevoitorii care sa te ajute si nici macar prea multe model independente nu existau ); extrapoland daca vrei se poate ; sincer nu o sa stau sa plang de mila unor domnite doar pt ca nu au deschis bine ochii sa vada in ce se baga

atat vreme cat nu ai dovezi certe palpabile nu exista ceea ce spui no ofence
-Milton
fetish
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde fetish » Vin Aug 27, 2010 4:02 pm

aveti voi romanii o vb :oaia care nu si duce blana o manaca lupul ; asta e soc de consum care pe care te tin balamalelee invingi nu stai pe margine si nu te bagi ; daca tot ai fost inU.E. in vacantza cred ca ai obs ca mentaliattea romanului :lasa mah cca am descurc io nu conteaza cum ; sau ma bag si io ca musca in lapte sa fac nu stiu ce job chiar daca nu am inclinatii nu ami merge de mult
-Milton
fetish
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde spaniolul » Vin Aug 27, 2010 4:06 pm

fetish scrie:si ca sa inchei eu de aiai am inceput de acasa printre altele pt ca la mom la care m am apucat eu de vdc nu exista nici un patron care sa mi inspire mie persoanl incredere(pe vremea aiai nu era nici formul x sau y nici binevoitorii care sa te ajute si nici macar prea multe model independente nu existau ); extrapoland daca vrei se poate ; sincer nu o sa stau sa plang de mila unor domnite doar pt ca nu au deschis bine ochii sa vada in ce se baga

atat vreme cat nu ai dovezi certe palpabile nu exista ceea ce spui no ofence

In sfarsit esti aproape de realitate!!!
eu una nu am nevoie de dovezi certe,palpabile etc. sunt pe cont propiu de 8 ani nui bai,ideea era pentru cele noi venite care lucreaza cu studiouri si....vorba ta: " nu au deschis bine ochii sa vada in ce se baga" iar in final dau din colt in colt nestiind cum sa isi inchida conturile din diverse motive,fie ca vor sa lucreze pe cont propiu fie altceva! :yawinkle:

fetish scrie:aveti voi romanii o vb :oaia care nu si duce blana o manaca lupul ; asta e soc de consum care pe care te tin balamalelee invingi nu stai pe margine si nu te bagi ; daca tot ai fost inU.E. in vacantza cred ca ai obs ca mentaliattea romanului :lasa mah cca am descurc io nu conteaza cum ; sau ma bag si io ca musca in lapte sa fac nu stiu ce job chiar daca nu am inclinatii nu ami merge de mult

CORECT! dar....cum adica..voi romanii? tu esti de alta nationalitate sa inteleg?
Actrita,LONDRA!
spaniolul
Cunoscator
Cunoscator

Următorul

Înapoi la Discutii adult - generale -