Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .
Moderator: Alexiss
de Picu » Vin Feb 03, 2012 1:25 am
Am si eu doua intrebari , daca se poate sa-mi raspundeti: 1. Cum pot sa imi schimb categoria pe ImLive? 2. Am vazut ca site-ul Streamate plateste pe saptamana.intrebarea mea este urmatoarea: daca in prima saptamana(ex 1-8 ianuarie) dupa ce mi`am facut contul, am facut 45$ ,iar in urmatoarea saptamana(8-15) 55$ , cand voi primi cei 100 $?
-
Picu
- AWStudent

-
-
-

Publicitate AWStars
-
de pocahontas » Vin Feb 03, 2012 11:25 am
3 saptamani later dupa ce faci cei 100usd,in cazul asta in a cincea saptamana.
-
pocahontas
- User activ

-
de mh2012 » Vin Feb 03, 2012 1:39 pm
Salut tuturor, sunt nou pe aici nu cred ca am postat unde trebuie, dar nu imi aparea butonul sa creez un nou threed.
Am 21 de ani, vorbit si scris limba engleza nivel mediu, aspect fizic placut, cunostinte operare pc. Vreau sa ma inscriu si eu pe mai multe siteuri de videochat, nu stiu ce am de facut si asa mai departe, ma poate ajuta cineva? Nu vrea sa lucrez prin intermediul unui studio, vreau sa lucrez de acasa.
Multumesc
-
mh2012
- Incepator

-
-
de IModel1991 » Vin Feb 03, 2012 8:56 pm
mh2012 scrie:Salut tuturor, sunt nou pe aici nu cred ca am postat unde trebuie, dar nu imi aparea butonul sa creez un nou threed.
Am 21 de ani, vorbit si scris limba engleza nivel mediu, aspect fizic placut, cunostinte operare pc. Vreau sa ma inscriu si eu pe mai multe siteuri de videochat, nu stiu ce am de facut si asa mai departe, ma poate ajuta cineva? Nu vrea sa lucrez prin intermediul unui studio, vreau sa lucrez de acasa.
Multumesc
Sunt foarte multe de spus,dar daca citesti cateva ore aici pe forum vei invata multe despre videochat.
Cautam modele videochat fete si baieti pentru a lucra de acasa http://modele-videochat.blogspot.com/
-

IModel1991
- User activ

-
-
de mh2012 » Dum Feb 05, 2012 5:20 pm
Am reusit intr-un final sa-mi creez contul pe livejasmin, a fost si activat si sunt gata de pus pe videochat, dar stai ca nu e chiar asa. Acum trebuie sa-mi fac profilul cat mai bun, ma ajuta si pe mine cineva sa-mi personalizez profilul? :)
-
mh2012
- Incepator

-
-
de IModel1991 » Dum Feb 05, 2012 5:49 pm
mh2012 scrie:Am reusit intr-un final sa-mi creez contul pe livejasmin, a fost si activat si sunt gata de pus pe videochat, dar stai ca nu e chiar asa. Acum trebuie sa-mi fac profilul cat mai bun, ma ajuta si pe mine cineva sa-mi personalizez profilul? :)
Cel mai bine e sa scrii ceva ce te reprezinta pe tine,dr pentru a-ti face o idee poti arunca o privire si in prrofilele altor modele(asta nu inseamna sa copiezi tot),si sa adaugi cateva fotografii.Sfatul meu esta ca poza de profil sa fie cat mai colorata,contrast puternic sa le sara in ochi tuturor care intra. 
Cautam modele videochat fete si baieti pentru a lucra de acasa http://modele-videochat.blogspot.com/
-

IModel1991
- User activ

-
-
de mh2012 » Lun Feb 06, 2012 2:03 pm
Eu inteleg ce zici tu, dar ca sa atragi cat mai multi membri tre sa ai un profil facut cu o descriere asa mai special, mai manipulatoare am putea zice... cine ma poate ajuta add pe messenger mihai_hawaii , ma puteti aduga in lista si daca aveti sfaturi sau idei pentru video chat, mentionez din nou sunt incepator, abia am creeat profilul si mi-a fost activat pe LJ.
-
mh2012
- Incepator

-
-
de denishya » Lun Feb 06, 2012 4:19 pm
Buna,sunt noua in ale Payoneer ului,cine imi spune si mie cum incarc banii?Am incercat dar imi da eroare...Trebuie sa faci bani pe site ul care ti ai facut cardul?parca asa am citit dar nu stiu daca am inteles bine!mersi mult,spor la bani!
-
denishya
- Incepator

-
-
de pocahontas » Lun Feb 06, 2012 7:29 pm
Gramezi cred ca or sa sara pe tine pe yahoo sa te invete videochat...d`uh??Mai oameni buni ,nu am putut sa ma abtin ,cum puteti sa nu ganditi?Cum sa vii pe un forum sa spui'' cine ma ajuta sa fac bani ca mi-e lene sa gandesc?'' Good luck si asteapta binevoitorii din yahoo 
-
pocahontas
- User activ

-
de mario999 » Mar Feb 07, 2012 7:09 am
Imi cer scuze .. nu cred ca am postat unde trebuia ..dar nu prea ma pricep .. am si eu o intrebare: Se poate doua conturi pe streamate .. acelasi nume ( cuplu si sngle)?Multumesc!
-
mario999
- Incepator

-
-
de mh2012 » Mar Feb 07, 2012 1:12 pm
Lasati voi, ca mai sunt si oameni care vor sa ajute...
-
mh2012
- Incepator

-
-
Înapoi la Discutii generale