Comentarii site-uri de video chat . O lista intreaga de site-uri si comentarii despre acestea .
Moderator: Alexiss
-

Publicitate AWStars
-
de FrozenHearted » Vin Apr 22, 2011 9:40 pm
Buna la toti. M-a abordat cineva pe MFC spunandu-mi ca exista niste site`uri gen islive, si altele, pe care este fff mare trafic, etc. Ce e cu siteurile astea? Din ce mi-a mai spus persoana aia, am inteles ca un model nu isi poate face cont. Ma poate lamuri si pe mn cnv care stie mai multe despre siteurile astea? Va multumesc anticipat pt raspunsuri!
-
FrozenHearted
- User activ

-
-
de Alexiss » Sâm Apr 23, 2011 12:42 am
La islive din cate stiu trebuie sa platesti o suma (1.000 sau 10.000 , nu mai stiu) pentru a ti se deschide un cont de studio (la randul sau limitat la 10 modele parca) . E un pic anapoda fata de cum stim noi industria asta (unde iti faci cont de model oriunde posibil) iar castigurile (0.10 - 0.15 Euro / min) sunt ... (las la aprecierea altora) .
Eu unul nu mai recomand site-urile de genul asta islive, xcam, etc.
-

Alexiss
- Administrator

-
-
de studiolove69 » Sâm Apr 23, 2011 1:27 pm
este 5000$ pt 5 conturi :)
-

studiolove69
- Cunoscator

-
-
de daniel4u » Sâm Apr 23, 2011 3:33 pm
De site-ul http://www.wildorchidz.com/ , stie cineva ceva? Mi-am facut cont la ei , dar nu stiu cum sa intru sa muncesc ?Adica dupa ce ma loghez in pagina mea de model nu am nimic care sa imi arate gen start web cam , sau gen connect sau ceva de genul ca sa pot intra online.Daca stie cineva , spuneti-mi si mie ce e cu acest site . Mersi mult!
-
daniel4u
- AWStudent

-
-
de FrozenHearted » Sâm Apr 23, 2011 7:48 pm
Multumesc tuturor celor care au raspuns. Mi se pare aberant sa platesti atatia bani pt un cont....Macar au trafic de cer asa mult ? Pnm. Tinand cont ca ei castiga de pe tine o data pe showul care il faci...e aiurea sa iti mai ceara si bani sa te inscrii...Sau poate nu ai trafic asa mare , incat iau bani de la modele/studio? :))
-
FrozenHearted
- User activ

-
-
de studiolove69 » Sâm Apr 23, 2011 9:11 pm
ca sa vezi exact cum spun ei:
Dear studio owner,
We have quit a waiting list at this very moment to apply for a new studio account. Maybe you can send us a few photo's of your models so you can see if we can give you some advantage. We require that ALL models speak 100% English and do not accept any translator software in our live chats.
All accounts have a small setup fee of 500 euro per account. We could start with 5 accounts and possibly expand this with another 5 if business is going well.
:))))))))))))))
sa astepte ei....dar macar incearca nu?
-

studiolove69
- Cunoscator

-
-
de studiolove69 » Sâm Apr 23, 2011 9:14 pm
daniel4u scrie:De site-ul http://www.wildorchidz.com/ , stie cineva ceva? Mi-am facut cont la ei , dar nu stiu cum sa intru sa muncesc ?Adica dupa ce ma loghez in pagina mea de model nu am nimic care sa imi arate gen start web cam , sau gen connect sau ceva de genul ca sa pot intra online.Daca stie cineva , spuneti-mi si mie ce e cu acest site . Mersi mult!
dupa ce pui user name si pass deasupra pozei de profil ai: Start my show
-

studiolove69
- Cunoscator

-
-
de daniel4u » Sâm Apr 23, 2011 9:40 pm
dupa ce intru in cont imi da o chestie unde dau confirm apoi deasupra pozei de profil imi arata You have 0 message si jos My Blocked Customers,My Live Show Price, $1.63, My Password, My Schedule . Atat . Unde e exact start my show?
-
daniel4u
- AWStudent

-
-
de daniel4u » Dum Apr 24, 2011 8:10 pm
Nu imi arata Start my show, poate nu mi-a fost aprobat de tot.Am pus toate documentele si am facut toti pasii ,chiar nu stiu de ce. ms oricum
-
daniel4u
- AWStudent

-
-
de camjedi » Mar Noi 08, 2011 1:01 am
You have to pay to be a model there?
An accident can be around every corner. Im glad the world is round :)
-
camjedi
- AWStudent

-
-
Înapoi la Site-uri video chat