Webcam models

ISLIVE

Comentarii site-uri de video chat . O lista intreaga de site-uri si comentarii despre acestea .

Moderator: Alexiss

ISLIVE

Mesajde Alexiss » Sâm Oct 14, 2006 1:37 pm

Imagine
Alexiss
Administrator
Administrator

Publicitate AWStars

Re: ISLIVE

Mesajde FrozenHearted » Vin Apr 22, 2011 9:40 pm

Buna la toti. M-a abordat cineva pe MFC spunandu-mi ca exista niste site`uri gen islive, si altele, pe care este fff mare trafic, etc. Ce e cu siteurile astea? Din ce mi-a mai spus persoana aia, am inteles ca un model nu isi poate face cont. Ma poate lamuri si pe mn cnv care stie mai multe despre siteurile astea? Va multumesc anticipat pt raspunsuri!
FrozenHearted
User activ
User activ

Mesajde Alexiss » Sâm Apr 23, 2011 12:42 am

La islive din cate stiu trebuie sa platesti o suma (1.000 sau 10.000 , nu mai stiu) pentru a ti se deschide un cont de studio (la randul sau limitat la 10 modele parca) .
E un pic anapoda fata de cum stim noi industria asta (unde iti faci cont de model oriunde posibil) iar castigurile (0.10 - 0.15 Euro / min) sunt ... (las la aprecierea altora) .

Eu unul nu mai recomand site-urile de genul asta islive, xcam, etc.
Alexiss
Administrator
Administrator

Mesajde studiolove69 » Sâm Apr 23, 2011 1:27 pm

este 5000$ pt 5 conturi :)
studiolove69
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde daniel4u » Sâm Apr 23, 2011 3:33 pm

De site-ul http://www.wildorchidz.com/ , stie cineva ceva?
Mi-am facut cont la ei , dar nu stiu cum sa intru sa muncesc ?Adica dupa ce ma loghez in pagina mea de model nu am nimic care sa imi arate gen start web cam , sau gen connect sau ceva de genul ca sa pot intra online.Daca stie cineva , spuneti-mi si mie ce e cu acest site .
Mersi mult!
daniel4u
AWStudent
AWStudent

Mesajde FrozenHearted » Sâm Apr 23, 2011 7:48 pm

Multumesc tuturor celor care au raspuns. Mi se pare aberant sa platesti atatia bani pt un cont....Macar au trafic de cer asa mult ? Pnm. Tinand cont ca ei castiga de pe tine o data pe showul care il faci...e aiurea sa iti mai ceara si bani sa te inscrii...Sau poate nu ai trafic asa mare , incat iau bani de la modele/studio? :))
FrozenHearted
User activ
User activ

Mesajde studiolove69 » Sâm Apr 23, 2011 9:11 pm

ca sa vezi exact cum spun ei:

Dear studio owner,

We have quit a waiting list at this very moment to apply for a new studio account. Maybe you can send us a few photo's of your models so you can see if we can give you some advantage. We require that ALL models speak 100% English and do not accept any translator software in our live chats.

All accounts have a small setup fee of 500 euro per account. We could start with 5 accounts and possibly expand this with another 5 if business is going well.

:))))))))))))))

sa astepte ei....dar macar incearca nu?
studiolove69
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde studiolove69 » Sâm Apr 23, 2011 9:14 pm

daniel4u scrie:De site-ul http://www.wildorchidz.com/ , stie cineva ceva?
Mi-am facut cont la ei , dar nu stiu cum sa intru sa muncesc ?Adica dupa ce ma loghez in pagina mea de model nu am nimic care sa imi arate gen start web cam , sau gen connect sau ceva de genul ca sa pot intra online.Daca stie cineva , spuneti-mi si mie ce e cu acest site .
Mersi mult!

dupa ce pui user name si pass deasupra pozei de profil ai: Start my show
studiolove69
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde daniel4u » Sâm Apr 23, 2011 9:40 pm

dupa ce intru in cont imi da o chestie unde dau confirm apoi deasupra pozei de profil imi arata You have 0 message si jos My Blocked Customers,My Live Show Price, $1.63, My Password, My Schedule . Atat .
Unde e exact start my show?
daniel4u
AWStudent
AWStudent

Mesajde studiolove69 » Dum Apr 24, 2011 5:14 pm

am atasat un print screen sa vezi cum imi arata mie. Poate nu este inca contul tau aprobat.. poate mai trebuie o ultima aprobare.
Fişiere ataşate
poze.JPG
print screen site
poze.JPG (81.39 KiB) Vizualizat de 1502 ori
studiolove69
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde daniel4u » Dum Apr 24, 2011 8:10 pm

Nu imi arata Start my show, poate nu mi-a fost aprobat de tot.Am pus toate documentele si am facut toti pasii ,chiar nu stiu de ce.
ms oricum
daniel4u
AWStudent
AWStudent

Mesajde camjedi » Mar Noi 08, 2011 1:01 am

You have to pay to be a model there?
An accident can be around every corner. Im glad the world is round :)
camjedi
AWStudent
AWStudent

Înapoi la Site-uri video chat