Webcam models

Job-ul de admin in studio

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Job-ul de admin in studio

Mesajde Marie » Vin Noi 12, 2010 8:29 pm

salut, am cautat prin forum un topic asemanator dar am gasit discutii deja cu experienta in spate.Va intrebasem de curand despre mfc si vazand ca am fost singura care am cerut niste sfaturi, mi s-a propus sa fiu admin in studio.Ma pricep la partile tehnice, ma pricep la partile organizatorice si invat destul de repede cam orice.Nu am experienta foarte mare de model, cam jumatate de an dar seful a zis ca nu are incredere in altcineva sa lase toate conturile de studio si un admin deja cu experienta nu a gasit. Mi-a dat timp sa ma gandesc, a zis ca ma sprijina cu orice am nevoie,gen material, financiar, mai putin fizic ca pleaca din oras pentru o perioada.As vrea sa stiu toate detaliile despre atributiile unui admin.Daca accept, vreau sa imi fac treaba ca lumea, nu sa pierd timpul.Partile legate de site-uri si conturi le stiu, le-am studiat pe toate cu care lucram.Fostul admin care a lucrat in studio a stat foarte putin pentru ca nu se ocupa deloc.Pierdea timpul aiurea.Am observat ca multe modele care au postat, au precizat ca unii admini habar nu au ce e cu viata lor.Eh, in punctul asta nu vreau sa ajung.M-am inregistrat de putin timp pe forumul asta, dar am invatat foarte multe chestii citindu-l.Sper sa ma ajutati cu niste sfaturi si indicatii.Multumesc
Marie
AWStudent
AWStudent

Publicitate AWStars

Re: Job-ul de admin in studio

Mesajde Alexiss » Vin Noi 12, 2010 9:13 pm

Depinde cata mana libera ai si ce inseamna administrator ca atare in aceasta situatie .

Eu as compara administratorul unui studio (dar sa aibe mana libera) cu managerul unei companii , un manager al carui rol este sa dezvolte activitatea , sa repare eventualele greseli din studio , sa faca toate corectiile necesare in acest sens . Sa inoveze pe cat posibi . Sa gaseasca solutii la orice problema . Sa experimenteze solutii de abordare pe care apoi sa le aplice global daca acestea dau rezultate bune .

Maganegrul (administratorul) unui studio trebuie sa stie si sa controleze in amanunt intreaga activitate , si trebuie sa aibe autoritatea sau autorizarea necesara de a lua decizii . Daca un model greseste si tu ca manager/admin il amendezi dar pe parcurs exista un scurt-circuit si ownerul studioului il iarta pe acel model ... atunci autoritatea ta e zero .

Managerul studioului btrebuie sa intelegeaga foarte bine munca unui model de video chat , pentru ca doar astfel il poate ajuta cu un sfat , cu o indrumare , instruire , etc.
Alexiss
Administrator
Administrator

Mesajde Marie » Dum Noi 14, 2010 4:54 pm

Pai, le inteleg pt ca si eu am fost model alaturi de ele dar la inceput a fost o oarecare libertate in studio.. bunul ala simt si buna vointa din partea sefului dar intr-un final s-a ajung exact unde s-a ajuns peste tot : la bataie de joc. As vrea sa existe o regula si disciplina in studio ca in ritmul asta fiecare se va considera la ea acasa si va face ce o va taia cheful.Cred ca prin chestia asta o sa le intorc pe ele impotriva mea dar e necesar. Seful daca pleaca imi va da mana libera la tot, numai sa ma consult cu el. Pentru el administratorul de studio se ocupa de supravegherea fetelor, sa le invete pe cele noi venite, sa se ocupe de conturi, sa aiba grija sa fie ordine in studio si sa se faca bani, evident ! A instaurat un regulament si penalizari atat pentru ele cat si pentru admin.Daca adminul e in studio si fetele incarca regulile fara sa fie penalizate va primi adminul penalizarile respective. Sper doar sa nu ajung sa stau in studio 24/24 cum am mai vazut in alte parti.. pleca adminul acasa o data la 3-4 zile.
Marie
AWStudent
AWStudent

Mesajde danaghita » Dum Noi 14, 2010 11:57 pm

Pai nu, nu e normal sa te muti acolo. Fizic nu poate o singura persoana sa tina in spate asa ceva, cel putin, eu am avut grija sa am partener/owner/administrator un prieten vechi. Nu cred ca poti sa cumperi/angajezi asa ceva.
Apoi, in momentul in care te dezvolti inevitabil se pierde din calitate, este regula. Ai 7 studiouri, gata, nu mai poti sa ai un contact cu modelul, decat la angajare, dar nici atunci pentru ai oameni pentru orice. Iar un model care este doar o alta fata pe plantatie este o bomba cu ceas. Este parerea mea, nu trebuie toti sa fie de acord cu mine. Eu acord o atentie pentru fiecare model in parte, incerc sa fiu destul de aproape de ele, atunci cand le simt ca au nevoie de un sfat, un impuls etc. E bine sa se stie pretuita, dorita in acel studio, sa ii cunosti pasurile.
Cand urmaresti maximizarea profitului cu biciul, pierzi, iar cele care isi fac o experienta nu mai suporta tratamentul negativ.
Sfatul meu in situatia asta, este sa impui respect, sa se respecte regulamentul de ordine interioara, dar sa mentii in acelasi timp o atmosfera placuta in pauze si sa le oferi un mediu de lucru fara stres.
Sper sa ma intelegi.
danaghita
Incepator
Incepator

Mesajde Valerie » Vin Apr 27, 2012 9:35 am

Buna!

Scuze ca sunt putin off topic,dar as vrea sa stiu daca fiind model in prezent(lucrez de acasa,prin contract cu un studio),as putea lucra ca si admin la un studio,care de preferat sa nu fie al meu(acolo lucreaza fostul si actuala lui prietena,n-as lucra in conditii optime cu ei)...si daca este posibil,unde as putea gasi asemenea propuneri de job,deoarece am cautat pe cunoscute-le ejobs,bestjobs,chiar si search pe google si nu prea am gasit...
Iar varianta 2 a ar fi sa fiu admin de site gen peekshows,il dau drept exemplu pentru ca am vb cu un admin de acolo care este in cu totul alta tara decat cea de provenienta a site-ului,dar nu vrea sa imi dea mai multe detalii.

Daca aveti vreun sfat pentru mine,v-as multumiiiii :D
Valerie
Incepator
Incepator

Mesajde Briliant$ » Vin Apr 27, 2012 11:43 pm

Teoretic nici nu ai pretentii foarte mari....Practic ... apar in fiecare zi cca 100 de noi pretendenti ( dotati din pdv al experientei la fotoliul tau de puf !
Briliant$
User activ
User activ

Mesajde Humbert » Sâm Apr 28, 2012 3:29 am

Valerie-stai in banca ta.Atata poti-valuaza-ti corect sansele.Auzi...sfat...LOL. :rock:
Humbert
User activ
User activ

Înapoi la Discutii generale