Webcam models

Legalitate Studio

Discutii legate de legislatie si legalitatea activitatii de video chat adult . Discuta aici astfel de probleme .

Moderator: Alexiss

Legalitate Studio

Mesajde Mirela17 » Mar Noi 02, 2010 3:20 pm

Buna Ziua,

Recent am infiintat un studio de videochat eu si prietenele mele, avem firma deschisa cu Codurile CAEN de vigoare, recomandate de un avocat in domeniu. De asemenea o sa ne facem si carte de munca.

Problema noastra majora care o intampinam, este cum putem impozita banii virati de payoneer pentru a evita evaziunea fiscala. Din cate am inteles, banii sunt retrasi toti, si se taie chitanta pe ei, pentru ca activitatea a decurs la sediul firmei. Eventual sa atasez si extrasul de cont, odata ce tai chitanta si sa-i inmanez contabilului?

Exista si alte posibilitati?

Apreciez onestitatea si seriozitatea de care acest site si utilizatorii lui dau dovada, si va multumesc anticipat pentru ajutorul acordat.

Mirela
Mirela17
Incepator
Incepator

Publicitate AWStars

Re: Legalitate Studio

Mesajde Utilizator sters » Mar Noi 02, 2010 7:05 pm

Cel mai bine si cel mai simplu mod de a impozita banii,este sa te folosesti de un cont bancar :yawinkle:

Succes acolo!
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde BadCat » Mie Noi 03, 2010 12:42 am

hehehehe...asta e acum...o sa mai vb peste 4 5 6 luni sa vad daca aceeasi ideea o sa ai =)))))(16 % la stat plus procentul fetelor...eheeee)
BadCat
User activ
User activ

Mesajde Utilizator sters » Mie Noi 03, 2010 12:52 am

Pai ai intrebat cum poti impozita banii ca sa eviti evaziunea.Vad ca nici tu nu stii ce vrei sa faci.Ori vrei sa impozitezi ori nu...Ai idee despre ce vorbesti macar? Daca ai habar,revin-o cu un reply si da mai multe detalii ca din ce ai scris pana acum nu se intelege mai nimic.Singurul lucru care l-am inteles din ce ai scris pana acum,este ca vrei sa mergi legal sa impozitezi banii dar nu vrei sa platesti impozit ca e mare :lol:
Ai impresia ca daca impozitezi banii prin payoneer o sa fie tva-ul mai mic?Doamne...Bine ca da-ti bani la avocatii aia degeaba.Ori sunt ei prea prosti,ori nu sunteti voi in stare sa retineti cateva cuvinte sau sa intelegeti termenii in care ei vorbesc cu voi.
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde Utilizator sters » Mie Noi 03, 2010 12:57 am

Scuze...acum mi-am dat seama cine a dat reply-ul asta dragut :lol: Daca tie nu iti convine sa platesti impozit,asta nu inseamna ca toata lumea e obligata sa mearga pe premiza lasa ca nu ma prinde.Mai sunt si persoane care vor sa doarma linistite,iar ca idee asa,parerea mea va ramane neschimbata si peste un an si peste zece.Daca vrei sa mai eviti din impozit o faci cu cap dar daca nu esti in stare sa invarti cateva conturi si sa mai scoti cate ceva,ce pretentii sa mai am sa ocolesti anumite chestii?Ia zi matale BadCat...ai firma?mergi legal?
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde BadCat » Mie Noi 03, 2010 4:50 am

eu am facult aluzie la ideea ca mai toata lumea la inceput vrea sa declare tot.....iar pe parcursul ''vietii''.....ajunge sa se invarta in toate directiile pt un impozit cat mai mic........intelegi ce vrei.......si nu cred ca tu declari tot venitul.......un am decat sa intru in certuri........dar hai ca nu incercam sa parem sfanta filoftea ...pt ca nu suntem........nu cred ca exista vre'un studio.....care sa nu faca macar o smekerie pt un impozit mai redus.......altfel nu ai rezista......

PS: ador sa pun ''.....''' hihihihi nu stiu de ce :)))))))) :rolleyes:
BadCat
User activ
User activ

Mesajde BadCat » Mie Noi 03, 2010 4:58 am

incearca sa nu dai un replay in genu : nici nu stii sa te exprimi sau ce analfabeta as fi.....doar pt simplu fapt ca am scrii post-ul acesta la o ora tarzie.....bineanteles cu greselile facute......din cauza faptului ca pur si simplu mi se lipes ochii.

*nu am de gand sa intru in certuri
* hai sa nu incercam sa parem.....

asta in cazu in care nu se intelege ce am :rolleyes: :oops:
BadCat
User activ
User activ

Mesajde Utilizator sters » Mie Noi 03, 2010 6:48 am

Nu e vb de certuri...Mirela a intrebat un lucru iar eu i-am raspuns cum este cel mai bine.Nu este logic ca banii pe care nu doresti sa-i impozitezi sa-i treci prin payoneer?Eu am facut referire la faptul ca ai spus ca e ok deocamdata contul bancar si impozitul platit dar peste cateva luni nu...De ce? Va fi exact la fel...aceeasi chestie deoarece prin contul bancar treci ceea ce doresti sa impozitezi :yawinkle:

Succes acolo!
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde Utilizator sters » Mie Noi 03, 2010 11:12 am

Un redbull sau o cafea e suficient :lol:

Bafta acolo!
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde Mirela17 » Vin Noi 05, 2010 2:21 am

Buna,

Multumesc pentru raspunsurile oferite, am raspuns mai tarziu pentru a vedea parerea mai multor oameni.
In principiu, Romanul e Roman, daca el doreste sa se fereasca de un lucru poate. Deci sa inteleg ca daca banii vin prin payoneer nu exista nici un risc daca nu-i impozitez?
Si eu in prim plan, dar uite ca m-ati sucit putin, vroiam sa intreb daca banii aia care vin prin cardul payoneer merg impozitati in vreun fel pentru ca ne este cam frica, ca suntem un studio, practic o firma infiintata de trei fete.

Va rog sa-mi oferiti raspunsuri relevante, numai din simpatia data dovada in posturile voastre, m-ati facut sa citesc site-ul cu o placere din ce in ce mai mare.

Va multumesc,

Mirela
Mirela17
Incepator
Incepator

Mesajde Utilizator sters » Vin Noi 05, 2010 3:48 am

Banii trecuti prin payoneer,la fel ca si prin regretabilul epassporte pot scapa neimpozitati.Recomand sa folosesti payoneer-ul pe anumite siteuri,si contul bancar pe altele.Acum dupa preferinte,alegi metodele de plata in functie de cat doresti sa impozitezi.Daca doresti sa impozitezi mai mult,folosesti wire pe siteurile care merg mai bine,si payoneer pe cele care se fac bani mai putini sau invers.Oricum ar fi,indicat este sa te limitezi cu payoneer-ul,si sa nu sustragi sume mari in intervale scurte de timp...In principiu cred ca ar fi o posibilitate de a impozita banii care vin prin payoneer,insa cred ca este foarte complicat.Ai avea nevoie de anumite chestii pe care le poti obtine greu,ba chiar deloc ceea ce nu se merita.

Succes acolo!
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde BadCat » Lun Dec 13, 2010 4:05 am

=)) cine avea dreptate?.......ce repede ne sucim........si rasucim.....hihihih

O zi buna sa aveti :P:P:P:P :snakeman:
BadCat
User activ
User activ

Mesajde Andyit » Lun Dec 13, 2010 4:13 pm

Sa o luam metodic.
1 ai firma
2 ai cont bancar pe firma
3 ai payoneer sau alta sursa prin care iti vin banii pt modele
4 tu declari CEEA CE VREI! daca contul payoneer e legat DIRECT de contul bancar al societatii (adica toti banii facuti intra in contul firmei prin varsamant direct din contul payoneer) atunci va trebui sa impozitezi TOT!,daca contul payoneer sau altul nu este legat de contul societatii si ridici banii separat,atunci declari o suma lunar pe firma pe care ACEEA suma se va supune impozitarii!
In aceasta situatie banii ce vin in payoneer sau alt cont de model/studio vor fi trasi obligatoriu din alt STAT/Ungaria,Bulgaria etc, nu vor fi trasi toti banii,spre ex. ai facut 10000$,tragi banii in Ungaria 8000$,in Ro tragi 2000$,ei...acesti bani 2000$ impreuna cu chitanta de la ATM vori fi introdusi in contabilitate,declarati si IMPOZITATI!!!
Cand ingnori ceea ce se intampla in jurul tau risti sa ramai singur,dar uneori ignoranta te poate salva de multe neplaceri!
Andyit
Cunoscator
Cunoscator

Înapoi la Legislatie si Legalitate