Discutii pe orice tema adult . Nici in aceasta sectiune nu sunt permise reclamele !
de piti23 » Mar Ian 27, 2009 4:30 pm
As vrea sa stiu la cat timp primesc banii pe webcams si imlive in cazul in care am deja card epassporte.
multumesc anicipat
-
piti23
- Incepator

-
-

Publicitate AWStars
-
de hunny_honey » Vin Mar 27, 2009 1:05 am
in imlive nu mai stiu parca la 2 saptamini da poti sa vezi in site asta iar in webcams plata se face in fiecare vineri da la tine ajung saptamina viitoare joi sau vineri asta in cazul in care faci suma pe care o ai trecut-o
Daca oamenii ar inceta sa se ajute intre ei, ar disparea de pe pamant.- Walter Scott.:))))
-
hunny_honey
- Incepator

-
de mihai_webcams » Mie Apr 28, 2010 10:56 pm
piti23 scrie:As vrea sa stiu la cat timp primesc banii pe webcams si imlive in cazul in care am deja card epassporte. multumesc anicipat
webcams.com - in fiecare saptamana, vinerea cu conditia acumularii unui minim...pt epass este de $55. Succes!
-
mihai_webcams
- AWStudent

-
-
de DiamondSoul » Vin Apr 30, 2010 5:01 am
piti23 scrie:As vrea sa stiu la cat timp primesc banii pe webcams si imlive in cazul in care am deja card epassporte. multumesc anicipat
Imlive plateste pe 16 si 1 daca ai depasit 100$ ,ca sa fiu mai inteleasa iti primesti plata a doua zi dupa ce s-a inchis perioda  Webcams trebuie sa iti setezi la minim payout 50$ dar trebuie sa faci 55$ pentru ca iti opresc 5$ pentru transefer, daca reusesti sa realizezi minimul dupa 5 zile iti intra banii in cont. Bafta la bani multi! 
-

DiamondSoul
- AWStudent

-
de mihai_webcams » Vin Apr 30, 2010 11:45 am
DiamondSoul scrie:piti23 scrie:As vrea sa stiu la cat timp primesc banii pe webcams si imlive in cazul in care am deja card epassporte. multumesc anicipat
Imlive plateste pe 16 si 1 daca ai depasit 100$ ,ca sa fiu mai inteleasa iti primesti plata a doua zi dupa ce s-a inchis perioda  Webcams trebuie sa iti setezi la minim payout 50$ dar trebuie sa faci 55$ pentru ca iti opresc 5$ pentru transefer, daca reusesti sa realizezi minimul dupa 5 zile iti intra banii in cont. Bafta la bani multi! 
Corect DiamondSoul, webcams plateste vineri pentru castigurile din perioada anterioara (perioada = de Duminica ora 00:00 pana Sambata 23:59 GMT -5 )
-
mihai_webcams
- AWStudent

-
-
de lissaniagir » Dum Dec 05, 2010 12:08 am
Buna, mia-am facut cont pe lj din septembrie am primit cardu intr-o saptamana(mastercard)lam activat am facut ceva banii, dar nu am primit banii nici azi, cand efectuez tranzactia mi se spune ca tranzactia este neautorizata, ce trebuie sa fac sa primesc bani trebuie sa mai activez ceva la card, sau trebuie un mesaj de confirmare. Va rog sa imi raspundeti!!!
-
lissaniagir
- Incepator

-
-
de ionut_ro » Lun Dec 06, 2010 1:46 pm
buna 1.nu ai primit banii de la site??? ca asta nu prea vad sa fie adevarat. (decat in cazul in care modalitatea de plata nu este acceptata sau datele sunt incorecte in cont) 2. banii nu iti intra direct pe card. iti intra in contul payoneer dupa care trebuie sa dai tu load pe card... Bafta!!! 
Have fun - Be safe
-

ionut_ro
- Profesionist

-
-
de lissaniagir » Joi Dec 09, 2010 7:25 pm
Am dat load pe card si imi spune ca : Loading the prepaid card using the same prepaid card is not allowed. imi apare aceasta erore mereu ce sa fac?
-
lissaniagir
- Incepator

-
-
de Picu » Mar Ian 10, 2012 5:15 pm
Aceeasi problema o am si eu,imi apare eroarea "Loading the prepaid card using the same prepaid card is not allowed." ...ce se intamplaa? 
-
Picu
- AWStudent

-
-
Înapoi la Discutii adult - generale -