de lil_one » Joi Mar 18, 2010 8:10 pm
salutare tuturor. de putin timp am inceput sa lucrez pe LJ la sectiunea cuplu si deja incep sa fiu dezamagit. si nu site-ul este cel care ma dezamageste sau alte chestii legate de asta, ci colegii performeri ma dezamagesc foarte tare. in primul rand am ramas crucit de ce chestii cer membri si guest-ii sa faci in free chat, spunand ca asa fac si celelalte cupluri. fratilor, chiar asa de disperata e lumea incat a ajuns sa faca show-uri in free chat doar ca sa agate pe cineva sa ii intre in prv. iar daca faci show in free, in prv ce mai faci, ca eu nu imi pot explica asta?!?!? nu vreau sa ma laud, dar fara sa facem altceva decat sa stam si sa vorbim frumos in free chat nu am facut, si acum 5minute am verificat la stats si am facut 1.001,65 $, asta in decurs de 9 zile, deci se poate face treaba zic eu si fara gratuitati...in fine, dezamagirea mea cea mai mare nu este asta, ci una venita din partea unor cetateni romani, care dupa parerea mea sunt 100% performeri, si care intra in free chat-ul tau si arunca cu noroi in tine, te injura,te fac cersetor si mai stiu eu cum, si se poarta de parca ei sunt bancheri sau copii de bani gata si iti vorbesc de sus,iar tu un sclav pe plantatie.fratilor sa fim seriosi, ce roman care nu e performer sta la 5-6 dimineata pe LJ si face misto de cei care incearca sa realizeze ceva...
asadar, ii rog frumos pe cei care lucreaza pe site-ul mentionat de mine, sa incerce sa fie mai selectivi cand vine vorba de ce fac sau nu in free chat, pentru ca asta ii influenteaza indirect si pe ceilalti, iar pe aceia care nu sunt asa de cautati si nu le suna clopotelul de prv asa de des, sa aibe rabdare pt ca mai devreme sau mai tarziu le va merge cum isi doresc ei. pana atunci lasatii pe ceilalti sa isi faca treaba si nu le mai trantiti comenturi mizere si lipsite de respect, pt ca intr-o zi ve-ti pati si voi la fel, si nu e foarte placut sa intre in chat-ul tau un guest cu nume care se da membru si sa iti spuna "asa e viata de roman, la cersit pe LJ..." si sa te injure de familie si alte alea. sper ca cine trebuia sa citeasca aceste randuri o va face si va lua atitudine.imi cer scuze daca deranjez pe cineva cu aceste randuri, nu intentionez sa fac asta, va urez mult noroc si spor la bani tuturor, va multumesc!