|
Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .
Moderator: Alexiss
Lipsa de respect intre modele!?!?
de lil_one » Joi Mar 18, 2010 8:10 pm
salutare tuturor. de putin timp am inceput sa lucrez pe LJ la sectiunea cuplu si deja incep sa fiu dezamagit. si nu site-ul este cel care ma dezamageste sau alte chestii legate de asta, ci colegii performeri ma dezamagesc foarte tare. in primul rand am ramas crucit de ce chestii cer membri si guest-ii sa faci in free chat, spunand ca asa fac si celelalte cupluri. fratilor, chiar asa de disperata e lumea incat a ajuns sa faca show-uri in free chat doar ca sa agate pe cineva sa ii intre in prv. iar daca faci show in free, in prv ce mai faci, ca eu nu imi pot explica asta?!?!? nu vreau sa ma laud, dar fara sa facem altceva decat sa stam si sa vorbim frumos in free chat nu am facut, si acum 5minute am verificat la stats si am facut 1.001,65 $, asta in decurs de 9 zile, deci se poate face treaba zic eu si fara gratuitati...in fine, dezamagirea mea cea mai mare nu este asta, ci una venita din partea unor cetateni romani, care dupa parerea mea sunt 100% performeri, si care intra in free chat-ul tau si arunca cu noroi in tine, te injura,te fac cersetor si mai stiu eu cum, si se poarta de parca ei sunt bancheri sau copii de bani gata si iti vorbesc de sus,iar tu un sclav pe plantatie.fratilor sa fim seriosi, ce roman care nu e performer sta la 5-6 dimineata pe LJ si face misto de cei care incearca sa realizeze ceva... asadar, ii rog frumos pe cei care lucreaza pe site-ul mentionat de mine, sa incerce sa fie mai selectivi cand vine vorba de ce fac sau nu in free chat, pentru ca asta ii influenteaza indirect si pe ceilalti, iar pe aceia care nu sunt asa de cautati si nu le suna clopotelul de prv asa de des, sa aibe rabdare pt ca mai devreme sau mai tarziu le va merge cum isi doresc ei. pana atunci lasatii pe ceilalti sa isi faca treaba si nu le mai trantiti comenturi mizere si lipsite de respect, pt ca intr-o zi ve-ti pati si voi la fel, si nu e foarte placut sa intre in chat-ul tau un guest cu nume care se da membru si sa iti spuna "asa e viata de roman, la cersit pe LJ..." si sa te injure de familie si alte alea. sper ca cine trebuia sa citeasca aceste randuri o va face si va lua atitudine.imi cer scuze daca deranjez pe cineva cu aceste randuri, nu intentionez sa fac asta, va urez mult noroc si spor la bani tuturor, va multumesc!
-
lil_one
- User Normal

-
-
Re: Lipsa de respect intre modele!?!?
de teroristu199 » Joi Mar 18, 2010 10:11 pm
Se cheama competitie.Get over it.Respect intre modele nu s-a pomenit niciodata.Mai ales ca "respect" nu exista in conceptia a peste 70% din "modele" care au 4 clase primare.
Si nu-ti convine sa vezi cosul de gunoi cum arunca cu hartie-n tine...
-

teroristu199
- User Avansat

-
-
de lil_one » Sâm Mar 20, 2010 9:50 pm
competitie zici?!?! inseamna ca sistemul tau de valori si definitii nu prea seamana cu al meu, daca tu imi dai un asa raspuns la ceea ce am scris eu...in fine, cine sunt eu sa judec necunoscuti...totusi, nu cred k ti-ar pica bine daca ai pati ce am patit eu, "un cersetor roman", cu jmekerii cu J mare de pe LJ...bineinteles si ei romani si poate mai cersetori decat mine...anyway, ms de reply si spor la treaba tuturor...te rog nu-mi lua in nume de rau postul, dar asta e stilul meu cand nu primesc ce vreau, in rest pace! 
-
lil_one
- User Normal

-
-
de sunflower » Dum Mar 21, 2010 4:57 pm
Chestia asta nu este intalnita doar pe jasmin. Jasminul e cel mai cunoscut site de catre romani si, prin urmare, stau calare pe el. Nu poti evita asta. Te-ai decis sa faci videochat, ok, insa iti asumi niste riscuri, ca in orice alt domeniu. Faci skip la aiureli si iti vezi in continuare de treaba. Si da, e concurenta intre performeri, iar membrii sunt cei care au de castigat cel mai mult din prosteala asta. La urma urmei, fiecare performer are stilul lui/ei de a atrage clienti. Injuraturile le auzim si pe la colturile strazilor, ne-am obisnuit cu ele, fac parte din viata noastra. Fruntea sus si mergi inainte!
-

sunflower
- Profesionist 75%

-
-
de Under10 » Dum Mar 21, 2010 7:43 pm
Cel mai prost este cand va enervati si puneti la suflet toate injuriile unor tarani care nu au ce face si injura pe chat , cel mai bun lucru sa stati nepasatori , le ziceti de dulce in gand cu zambetul pe fata si gata , aveti mare grija cu banarile sunt unele site care daca ii banati si ei au IP de germania spre exemplu automat se vor bana toate IP de germania ...
-

Under10
- Profesionist 50 %

-
-
de fetish » Joi Mar 25, 2010 7:03 pm
lil invidia e trasatura caracteristica oamenilor mici , neputinciosi ;ai celor care nu si recunosc limitele ;cei care traiesc in iluzii constante de genul ah aia are nu stiu ce de face pvt nimeni nu obs ca poate aia a stat on 12 ore sau 7 in timp ce personajul nostru nedreptatit nu a rez mai mult de 5 min online ca nah se enerveeaza
vdc e un joc al nervilor ;trebuie sa nu dai atentie tutror trasnitilor ii ignori si iti vezi de treaba ta ;niciodata nu vei reusi sa ii faci fericiti sau multumiti pe toti mereu va fi ceva care va deranja
multa bafta
-
fetish
- Profesionist 25 %

-
-
Înapoi la Discutii generale