Ne permitem sa aberam la greu aici pentru ca aceasta este sectiunea corecta . Discutii aberante sau discutii care nu se incadreaza in formatul site-ului (nu au legatura cu video chat-ul)
Moderator: Alexiss
de Alexiss » Joi Oct 21, 2010 5:44 pm
In ultima vreme primesc tot mai multe sugestii de la membrii ai comunitatii sau de la cei care ar vrea sa posteze si nu o fac de "frica" replicilor acide ale unora .
Voi organiza activitatea celor doi moderatori ai forumului cat mai curand si nu voi mai trece cu vederea niciun derapaj .
Curatenia de toamna incepe cu userul spaniolul , cont inchis definitiv . Cred ca este inutil sa mai mentionez motivele .
-

Alexiss
- Administrator

-
-
-

Publicitate AWStars
-
de Andra » Joi Oct 21, 2010 6:33 pm
Poti continua si cu aceste gunoaie,daca tot ai inceput curatenia: aditza,pocahontas ,winxpfather,fetish,sunflower
-
Andra
- Incepator

-
-
de Alexiss » Joi Oct 21, 2010 6:35 pm
Andra scrie:Poti continua si cu aceste gunoaie,daca tot ai inceput curatenia: aditza,pocahontas ,winxpfather,fetish,sunflower
Lol . Si tu poti continua Spany sa creezi conturi noi ... User Andra banat .
-

Alexiss
- Administrator

-
-
de pisica » Joi Oct 21, 2010 6:44 pm
Yeah baby ,be rough he he he banned all members :)
-

pisica
- AWStudent

-
-
de winxpfather » Joi Oct 21, 2010 7:05 pm
Cer scuze tuturor ca au trebuit sa citeasca chestii urate poate pareau si exagerate, dar eu crezut indreptatite contra unui rau mai mare. Nu stiu daca gresit sau nu, dar regret cand se ajunge aici. Ca nu putem fi ce suntem defapt. Eu chiar vreau sa le evit dar...probabil le merit.
Scuze Alex, si nu ezita penalizari pt oricine consideri ca greseste, ma refer la mine aici, posibil implicandu-ma sa pierd nordul.
Sunt labil psihic si nu caut scandal ca ma consuma, dar cine vrea sa ma pedepseasca sunt disponibil in privat, nu vad rostul discutiilor pe forum! Mie tot in real imi plac provocarile. Urasc mincinosii prosti, asa ca evitati-ma, ca eu nu o voi face!
-
winxpfather
- User activ

-
de Andreea1 » Joi Oct 21, 2010 7:22 pm
winxpfather scrie:Cer scuze tuturor ca au trebuit sa citeasca chestii urate poate pareau si exagerate, dar eu crezut indreptatite contra unui rau mai mare. Nu stiu daca gresit sau nu, dar regret cand se ajunge aici. Ca nu putem fi ce suntem defapt. Eu chiar vreau sa le evit dar...probabil le merit.
Scuze Alex, si nu ezita penalizari pt oricine consideri ca greseste, ma refer la mine aici, posibil implicandu-ma sa pierd nordul.
Cu o astfel de semnatura.... Sunt labil psihic
-
Andreea1
- Incepator

-
-
de Under10 » Joi Oct 21, 2010 8:10 pm
Ideaa userilor banati nu este rea si din cate stiu au mai fost banati useri pe acest forum . Nu sunt Admin si nici moderator al acestui forum pentru a lua decizii , ii respect decizia lui Alex si nu ma indoiesc ca n-ar lua decizii corecte , insa parerea mea este ca mai multi useri ar trebui sanctionati chiar si cu un avertisment , dar cum am spus si ma repet este parerea mea . Pe langa spaniolul mai sunt si alti useri care nu au nici 1 an pe forum sau chiar in industrie dar se cred zmeii avc-ului , cat despre nr de posturi ..... atat spaniolul cat si altii (inclusiv eu) au/avem reply-uri aberante cu duiumul ...
Succesc ,
-

Under10
- Profesionist

-
de winxpfather » Joi Oct 21, 2010 9:19 pm
Andreea1 scrie:winxpfather scrie:Cer scuze tuturor ca au trebuit sa citeasca chestii urate poate pareau si exagerate, dar eu crezut indreptatite contra unui rau mai mare. Nu stiu daca gresit sau nu, dar regret cand se ajunge aici. Ca nu putem fi ce suntem defapt. Eu chiar vreau sa le evit dar...probabil le merit.
Cu o astfel de semnatura.... Sunt labil psihic
(semnatura scrisa pentru spaniolul) Cu atat face scuzele mai sincere. E optiunea fiecaruia daca vrea sa fie mintit. Eu nu, mai ales mintit prost si cu tupeu. Si chiar sunt labil la amenintari, doar amenintari. Eu fata de tine nu ma ascund. Toate datele mele sunt publice. Numar de telefon, adresa parinti, adresa mea etc etc cum chiar o zice spanny. E alegerea mea sa fie asa. Dar tot asa aleg sa reactionez cand de la un forum virtual se incearca amenintari in real. Si da, chiar imi pare rau ca reactionez asa, mai stiu ca ma si discrediteaza, dar sufer daca nu o fac. Crezi ca nu m-am gandit la ban si eu? Sigur ca m-am gandit ca e posibil ca am reactionat vulgar. Si facand-o imi asum iar consecintele. Daca Alex o facea sau o va face nu-mi voi face alt user ca altii sa vin sa continui cu amenintarile. Faptul ca chiar cer scuze sincer ca stiu ca nu am reactionat frumos, inseamna ca imi dau seama ca am gresit. Dar nu stiu chiar nu stiu cum sa reactionez cu tupeul! Chiar respect munca lui Alex a moderatorilor, chiar imi pasa de domeniu ca mi-a oferit ff mult, inteleg modelele, am ajutat si probabil voi ajuta in continuare, chiar am facut si donatii multe in domeniu (nu stiu cati au facut-o si nu e vb de sume chiar mici), si spun astea ca sa se inteleaga ca e chiar vorba de labilitate psihica pentru anumite situatii. Chiar ma doare si ma urasc cand ma prind prea tare, doar am zis ca ma voi controla si nu voi sari calul... chiar sufar cand sunt prost. Daca aveam de facut reclama etc ar fi fost mai simplu  , dar cand faci exact ce simti e mai greu sa si placi si sa nu gresesti.
Sunt labil psihic si nu caut scandal ca ma consuma, dar cine vrea sa ma pedepseasca sunt disponibil in privat, nu vad rostul discutiilor pe forum! Mie tot in real imi plac provocarile. Urasc mincinosii prosti, asa ca evitati-ma, ca eu nu o voi face!
-
winxpfather
- User activ

-
de Alexiss » Joi Oct 21, 2010 10:01 pm
Userul Andreea1 a fost de asemeni inchis fiind acelasi "Spaniolul" care e in Anglia (actrita Londra) dar posteaza de pe IP-uri din Spania .
Mai mult , am modificat modalitatea de inregistrare si e necesar a userul nou sa-si confirme adresa de email inainte de activare , ca sa ingreunam putin accesul celor care nu sunt onesti .
-

Alexiss
- Administrator

-
-
de Alexiss » Sâm Mar 26, 2011 12:38 am
continuam lista cu crina@ dupa ce in prealabil am banat si alte conturi ale aceluiasi utilizator (spaniolul) . Desi un pic schimbat stilul (in bine as putea spune) crina@ s-a dovedit a fi acelasi "spaniolul" . Desi unii au mirosit de mai devreme , pana nu am avut certitudinea absoluta nu am putut lua aceasta masura , acum nah , n-are rost sa suflam si'n iaurt sa banam pe toti care miros a "spaniolul" ....
Sper ca cuplul minune ce se ascunde in spatele acestor nume de utilizatori sa inteleaga ca , indiferent de activitatea lor prezenta si de modul de abordare a problemei in prezent , de schimbare de atitudine etc. , nu sunt bine primiti / veniti sa posteze in acest forum . Cel putin nu pentru moment .
Alex
-

Alexiss
- Administrator

-
-
Înapoi la Aberatii