Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .
Moderator: Alexiss
de Mikky » Sâm Dec 18, 2010 10:18 pm
Mi-am facut un cont acum o saptamana jumatate pe acest site mai mult pentru cardul payoneer,am primit mail de confirmare abia dupa 5 zile dupa ce am contactat suportul online,insa contul tot nu a fost aprobat pana azi cand am luat legatura din nou cu suportul online si acum pot intra on,insa intrebarea este cand primesc cardul payoneer? Cati bani trebuie sa fac pe jasmin sa il primesc?
-
Mikky
- AWStudent

-
-
-

Publicitate AWStars
-
de Andyit » Sâm Dec 18, 2010 11:37 pm
Cardul il primesti in maxim 25 de zile de la data cand te-au anuntat ca e ok,minim trebuie sa faci 100$ pentru ati plati!
Cand ingnori ceea ce se intampla in jurul tau risti sa ramai singur,dar uneori ignoranta te poate salva de multe neplaceri!
-

Andyit
- Cunoscator

-
-
de Mikky » Sâm Dec 18, 2010 11:49 pm
ok insemnand mailul de confirmare de la Payoneer? Cel pe care l-am primit imediat dupa ce am creat contul la ei? Multumesc pt raspunsuri!
-
Mikky
- AWStudent

-
-
de Mikky » Sâm Dec 18, 2010 11:52 pm
Adica acest mail? Congratulations!
Your Prepaid debit MasterCard® card order has been approved!
-
Mikky
- AWStudent

-
-
de Andyit » Dum Dec 19, 2010 1:33 am
Exact! daca nu iti vine in cele 25 de zile lucratoare va trebui sa le trimiti atat un mail cat si un reply din contul tau de payoneer ca sa iti trimita un alt card.
Cand ingnori ceea ce se intampla in jurul tau risti sa ramai singur,dar uneori ignoranta te poate salva de multe neplaceri!
-

Andyit
- Cunoscator

-
-
de Anca00 » Dum Dec 26, 2010 1:57 pm
Trebuie sa ai si o plata in cont ca sa iti aprobe cardul.Cand ajunge cardul (3sapt) te loghezi pe contul de payoneer,activezi cardul si iti alegi un pin.Eu am facut contul pe 10 septembrie si mi s-a aprobat pe 23 septembrie apoi restul.
-

Anca00
- AWStudent

-
-
de Andyit » Dum Dec 26, 2010 2:15 pm
Anca00 scrie:Trebuie sa ai si o plata in cont ca sa iti aprobe cardul.Cand ajunge cardul (3sapt) te loghezi pe contul de payoneer,activezi cardul si iti alegi un pin.Eu am facut contul pe 10 septembrie si mi s-a aprobat pe 23 septembrie apoi restul.
????? plata? mmmm! nu cred ca ai scris corect!
-

Andyit
- Cunoscator

-
-
de Mikky » Lun Dec 27, 2010 7:33 pm
Multumesc pt raspunsuri,nici eu nu am inteles ce ai vrut sa spui cu plata in cont ,probabil e vorba despre un minim pe care trebuie sa-l faci pe situl afiliat (live jasmin)?Sau trebuie sa depun eu bani in cont...Cardul vine in maxim 25 zile lucratoare sau vine doar dupa ce fac o suma minima. lol ca eu " Nu stiu! Nu stiu d-astea!" 
-
Mikky
- AWStudent

-
-
de Andyit » Lun Dec 27, 2010 7:43 pm
Acum am inteles ce vrei sa spui,deci: pana iti vine cardul tu muncesti fara probleme,cand ai primit cardul il activezi pe baza nr/ului cardului si apoi poti scoate bani cu el,faptul ca lucrezi pe jasmin inseamna ca trebuie sa faci minim 100$ ca jasmin sa iti vireze banii in cont!
-

Andyit
- Cunoscator

-
-
de Mikky » Lun Dec 27, 2010 9:07 pm
multumesc Andyt deci practic cardul e moca acum am inteles
-
Mikky
- AWStudent

-
-
de Moscraciun » Lun Dec 27, 2010 9:51 pm
aproape moca ... 'or sa-ti sustraga din primii bani care 'or sa-ti intre in cont 5 parai (si anume costul cardului)
-
Moscraciun
- User Avansat

-
-
de Andyit » Lun Dec 27, 2010 10:02 pm
Mikky scrie:multumesc Andyt deci practic cardul e moca acum am inteles
Cu placere! O singura mentiune,cum de altfel a spus si Moscraciun> 5$ ti trage cand intra primii bani in contul payoneer si dai load money pe card!
-

Andyit
- Cunoscator

-
-
Înapoi la Discutii generale