Webcam models

LiveJasmine

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

LiveJasmine

Mesajde FrancWild » Joi Feb 24, 2011 7:20 pm

Buna ziua imi cer scuze de deranj insa am o nelamurire . Sunt nou in acest domeniu si am urmat instructiunile dumneavoastra pt a ma inregistra pe LJ . OK . Inrebarea mea este despre bani.... in free chat se castiga sau doar in private chat? am ales optiunea 1.99$ pt inceput dupa ce am facut acele 3 ore cu 0.98$ . Astept raspuns va multumesc :eek:
FrancWild
Incepator
Incepator

Publicitate AWStars

Re: LiveJasmine

Mesajde ionut_ro » Joi Feb 24, 2011 7:28 pm

doar in privat faci bani... in free - e free (d'aia si denumirea de "free")

Bafta!!! :rock:
Have fun - Be safe
ionut_ro
Profesionist
Profesionist

Mesajde ionut_ro » Joi Feb 24, 2011 7:29 pm

in free faci bani doar din surprize
Have fun - Be safe
ionut_ro
Profesionist
Profesionist

Mesajde FrancWild » Joi Feb 24, 2011 7:39 pm

Poţi alege dintre 2 opţiuni de taxare::

* 35% - discutie gratuita si imagine - Poţi câştiga 35% din veniturile adunate asigurând video şi chat gratuit.
* 30% - discutie si imagine numai pentru Membri - Poţi câştiga 30% din toate veniturile adunate în zonele exclusiv pentru membri. si cu faza asta poti sa ma lamuresti ??
FrancWild
Incepator
Incepator

Mesajde FrancWild » Joi Feb 24, 2011 7:47 pm

sa inteleg in concluzie cu cat ai mai multe privaturi cu atat ai sansa sa iei ceva si in free chat
FrancWild
Incepator
Incepator

Mesajde ionut_ro » Joi Feb 24, 2011 8:41 pm

FrancWild scrie:Poţi alege dintre 2 opţiuni de taxare::

* 35% - discutie gratuita si imagine - Poţi câştiga 35% din veniturile adunate asigurând video şi chat gratuit.
* 30% - discutie si imagine numai pentru Membri - Poţi câştiga 30% din toate veniturile adunate în zonele exclusiv pentru membri. si cu faza asta poti sa ma lamuresti ??

cand te ia in privat din free iei 35% din ce cheltuie el
cand te ia in privat din members iei 30% din ce cheltuie el

In concluzie te sfatuiesc, si asta e valabil pt multi, sa citesti si tu pe "jasmine", cum ii ziceti multi, faq-urile si tot ce scrie prin contul ala de performer. Gasesti raspuns la multe intrebari acolo.
Have fun - Be safe
ionut_ro
Profesionist
Profesionist

Mesajde littleflower » Vin Mar 16, 2012 6:06 pm

FrancWild scrie:Buna ziua imi cer scuze de deranj insa am o nelamurire . Sunt nou in acest domeniu si am urmat instructiunile dumneavoastra pt a ma inregistra pe LJ . OK . Inrebarea mea este despre bani.... in free chat se castiga sau doar in private chat? am ales optiunea 1.99$ pt inceput dupa ce am facut acele 3 ore cu 0.98$ . Astept raspuns va multumesc :eek:

bine ai venit :heart: pai cel mai bine ar fii sa stai in free pana i-ti faci niste membrii ai tai...dar asta dureaza ;) oricum si modelele mai vechi stau in free...membrii te vad si asta le place...si avantajul e ca pleci in pvt cu 30%....in member chat placi cu 25% :rolleyes: si in free mai poti primii si surprize :supz: si cat despre pret....ramai o perioada mai lunga pe 1.99....pentru ca esti noua... :cry: prea putini membri platesc mai mult daca nu te cunosc sau nu au mai fost cel putin odata in privat cu tine ;) multa bafta sa ai la $$$$ :yawinkle: si sper ca te-am ajutat cu ceva
Cei mai nemulţumiţi dintre clienţii tăi reprezintă cea mai valoroasă sursă pentru învăţare!
littleflower
AWStudent
AWStudent

Mesajde mirely » Vin Mar 16, 2012 7:09 pm

FloricicaMica...FrancWild a deschis topicul in urma cu 1 an si ceva....wake up!!! S-au schimbat multe intre timp pe LJ,oricum tipul era pe langa ...dar tu Littleflower dai sfaturi bune,nu-i asa?Ma bucur enorm cand am ce citi pe forum,poate mai invat si eu ceva :rock:
mirely
User activ
User activ

Mesajde littleflower » Vin Mar 16, 2012 7:48 pm

mirely scrie:FloricicaMica...FrancWild a deschis topicul in urma cu 1 an si ceva....wake up!!! S-au schimbat multe intre timp pe LJ,oricum tipul era pe langa ...dar tu Littleflower dai sfaturi bune,nu-i asa?Ma bucur enorm cand am ce citi pe forum,poate mai invat si eu ceva :rock:

:)))) vai mirely nici nu am fost atenta :rolleyes: :rolleyes: cautam ceva...si am incercat sa ajut fata :P acuma e avansata probabil.....pai eu zic ca i-am dat un sfat bun daca as fii postat cu un an in urma :roll: :roll:
Cei mai nemulţumiţi dintre clienţii tăi reprezintă cea mai valoroasă sursă pentru învăţare!
littleflower
AWStudent
AWStudent

Mesajde mirely » Vin Mar 16, 2012 7:57 pm

E baiat tipul cu postul,voia si el o mana de ajutor,poate s-a lasat intre timp sau ne rupe gura cu banii facuti...who knows??
mirely
User activ
User activ

Mesajde littleflower » Vin Mar 16, 2012 8:13 pm

mirely scrie:E baiat tipul cu postul,voia si el o mana de ajutor,poate s-a lasat intre timp sau ne rupe gura cu banii facuti...who knows??

graba strica treaba :rolleyes: din doua una :cool: poate se distreaza omu de numa'.... si tu Mirely de cand faci videochat ? eu sa zic ca sunt noua :tonqe:
littleflower
AWStudent
AWStudent

Mesajde mirely » Vin Mar 16, 2012 8:24 pm

Draga mea FloricicaMica,probabil cauza efervescentei mele e faptul ca azi m-am umplut de bani si sunt generoasa cu sfaturi...atat cat pot.Ma intrebi de cand fac vdc....nu te supara ,dar cred ca fac de cand erai tu prea mica ca sa te gandesti la asa ceva,banuiesc ca ai in jur de max. 20 ani.Tot ce pot sa iti spun e ca imi esti simpatica,cine stie cat ma tine :lol: asa ca profita de mine in seara asta pana la 20.30,intreaba-ma tot ce vrei si iti voi da sfaturi atat cat pot...dupa 20.30 ma uit la Romanii au talent si ma mai gasesti pe la 1.00 a. m.
mirely
User activ
User activ

Mesajde littleflower » Vin Mar 16, 2012 8:32 pm

mirely scrie:Draga mea FloricicaMica,probabil cauza efervescentei mele e faptul ca azi m-am umplut de bani si sunt generoasa cu sfaturi...atat cat pot.Ma intrebi de cand fac vdc....nu te supara ,dar cred ca fac de cand erai tu prea mica ca sa te gandesti la asa ceva,banuiesc ca ai in jur de max. 20 ani.Tot ce pot sa iti spun e ca imi esti simpatica,cine stie cat ma tine :lol: asa ca profita de mine in seara asta pana la 20.30,intreaba-ma tot ce vrei si iti voi da sfaturi atat cat pot...dupa 20.30 ma uit la Romanii au talent si ma mai gasesti pe la 1.00 a. m.

am si uitat de romanii au talent :rolleyes: app si tot respectul, pt ca faci asa ceva de mult timp :heart: ...sa stii ma jucam cu putzulica in praf si nici nu stiam ce e ala videochat :yawinkle: pai nu stiu ce sa te intreb...oricum tu ai experienta si sigur am ceva de invatat de la tine ;) am inceput de acum 2 ani...dar m-am lasat, acum nu am mai putut rezista tentatiei si m-am intors....si ma gandesc ca poate nu sunt de jasmine :cry: :cry: eu faceam bani pe imlive...dar aici cam greu ii adun...tot felul de replici le dau la astia sa vina pvt....dar parca deja i-mi pierd rabdarea...noroc cu membrii fideli :tonqe: ce sa le mai zic :rolleyes: ?
littleflower
AWStudent
AWStudent

Mesajde mirely » Vin Mar 16, 2012 9:07 pm

Greu,Floricica...iti voi da exemplul meu in urma cu o luna....dupa Revelion am lucrat in ianuarie si am iesit binisor cu banii si apoi m-am delasat,nu mai aveam chef...m-am trezit ca la 1 martie am bani de ciuguleala...am dat cu capul de pragul de sus de am vazut toate culorile curcubeului...solutia afost munca cel putin 6 ore zilnic,cel putin....pana la 10 ore.In anii in care am lucrat si lucrez am schimbat f putin la decor,tinutele le aranjez cat de cat sa fie atragatoare dar....cineva mai destept ca mine a spus candva ceva de genul....membrii nu se uita la decor ci la tine,deci tu vei descoperii ce te aranjeaza....daca iti place miscarea,dansul...fa asta,daca esti o buna vorbitoare...capteaza atentia cu glumite,fi haioasa....descopera care este atuul tau.Mai e o problema,cu cb pe iml...cum e posibil sa ai cb 23$ din 50$ ? Inteleg faza cu romanul,se intampla multora dar ceilalti 2? Eu stiu ca unii vor sa stea la taclale dar sunt f rari,bine ar fi dupa saluturile de rigoare si incantarile de cunostinta :smt003 sa ramai topless si apoi o mai da-ti in povesti...si o sa vezi si tu cum decurge discutia.Parerea mea personala este ...decat sa stau de vorba imbracata 30 min , mai bine scot un san afara si discut pana cere ala mai mult.Nu totul odata,step=by=step.Incearca sa nu stai niciodata degeaba,fa-ti conturi pe mai multe site-uri,stiu ca vei avea impresia ca pierzi ceva dar merita incercat,reteta minune a succesului nu exista,crede-ma,totul vine de la noi...
mirely
User activ
User activ

Mesajde littleflower » Vin Mar 16, 2012 9:27 pm

stii ala nici nu mi-a cerut sa ma dezbrac...si nu stiu aveam eu asa o presimtire ca face cb :rolleyes: dar l-am lasat 2 ore la taclale ....ce sa ii mai zic :roll: ala a fost singurul cb din toata perioda mea de pe imlive... nu stiu sper sa i-mi fac iar niste membrii "ai mei"....incep romanii au talent :cool: vizionare placuta ;) si ms mult de sfaturi...aveai dreptate in tot acest timp mai mult am fost atenta la decor decat la mine :oops:
littleflower
AWStudent
AWStudent

Următorul

Înapoi la Discutii generale