Webcam models

LiveStrip.com

Comentarii site-uri de video chat . O lista intreaga de site-uri si comentarii despre acestea .

Moderator: Alexiss

LiveStrip.com

Mesajde ionut_ro » Lun Iul 19, 2010 3:59 pm

Salutare!!!

As avea si eu nevoie de putin ajutor... in legatura cu site-ul livestrip.com
Din cate am observat din lista site-urilor postata pe acest site, livestrip.com ar avea ceva legatura cu Visit-X.
Din ce stiu nu are nici o legatura, in afara faptului ca amandoua sunt nemtesti. Asta e nelamurirea mea.
As avea nevoie de cateva pareri despre acest site, bineinteles din partea celor care lucreaza cu acest site.
M-ar interesa ce trafic are... cum si cat sunt platite modelele... pareri ale cunoscatorilor.

Va multumesc!!! :)
Have fun - Be safe
ionut_ro
Profesionist
Profesionist

Publicitate AWStars

Re: LiveStrip.com

Mesajde gabitza25 » Joi Iul 29, 2010 7:42 pm

ionut_ro scrie:Salutare!!!

As avea si eu nevoie de putin ajutor... in legatura cu site-ul livestrip.com
Din cate am observat din lista site-urilor postata pe acest site, livestrip.com ar avea ceva legatura cu Visit-X.
Din ce stiu nu are nici o legatura, in afara faptului ca amandoua sunt nemtesti. Asta e nelamurirea mea.
As avea nevoie de cateva pareri despre acest site, bineinteles din partea celor care lucreaza cu acest site.
M-ar interesa ce trafic are... cum si cat sunt platite modelele... pareri ale cunoscatorilor.

Va multumesc!!! :)

Eu as zice sa te reorientezi catre www.privatexcams.com. e super tare
gabitza25
Incepator
Incepator

Mesajde Utilizator sters » Joi Iul 29, 2010 7:49 pm

Reorienteaza-te spre ala ca sigur ai sa faci bani cu sacii:))))))
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde ionut_ro » Joi Aug 19, 2010 12:12 pm

Intradevar pe ala o sa fac bani gramada :)))
Revenind la subiect... stie cineva ceva despre livestrip?.... sau ma bazez pe ceea ce stiu eu?

Multumesc!!!
ionut_ro
Profesionist
Profesionist

Mesajde Utilizator sters » Joi Aug 19, 2010 12:25 pm

Eu personal nu am lucrat cu ei stand prost la categoria"nemteste".
Nu cunosc suficient de bine aceasta limba,dar din cate stiu eu de la cei care lucreaza cu ei sunt acceptabili si corecti cu banii.Daca cunosti suficient de bine limba poti face o incercare :yawinkle:
Eu am dat doar un sfat din ceea ce stiu de la niste amici.Daca cunoaste altcineva mai multe detalii si te poate ajuta cu mai mult e ok.

Succes acolo!
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde ionut_ro » Joi Aug 19, 2010 12:35 pm

Intreb pentru ca in lista de site-uri de pe acest site este legat de Visit-X. Vroiam sa stiu daca intradevar are vreo legatura cu ei... deoarece pe site-ul livestrip la sign-up ca agentm (master) nu vad nici o legatura.
Oricum o sa il incerc... ce pot pierde... putin timp :D
Daca sunt si altii ca cunosc cate ceva despre el ii astept cu pareri... daca nu o sa revin eu in momentul in care o sa vad cum functioneaza site-ul...

Bafta
ionut_ro
Profesionist
Profesionist

Mesajde Utilizator sters » Joi Aug 19, 2010 2:54 pm

Chiar sunt curios sa aud o parere din partea unui model :yawinkle: Te asteptam...

Bafta acolo!
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde goofy » Joi Aug 19, 2010 3:10 pm

Trafic low de tot,11 centi/minut,sunt corecti cu plata dar primii bani o sa i ridici abia dupa 1 luna jumate pt ca plata este facuta de catre unii useri by phone.Ca sa iti aprobe profilul trebuie sa te duci la Fortele de munca si sa iti faci singur asigurare sociala precum ca iti cotizezi singur darile la stat,apoi le trimiti si celor de la livestrip ca sa se asigure si ei ca tu aici iti platesti taxele si impozitele.Acum 2-3 ani site-ul era ok,de ceva vreme e jale acolo.Trafic app zero,au 2-3 extra optiuni in sender menu(in pagina ta de model) pe care daca vrei sa le accesezi,platesti.Cum ar fi dildo control(150 euro) sau 3D.Mai nou se lucreaza cu 3D.Dar si pt programul acesta platesti.Ca baiat,nu stiu ce sanse ai pe site-ul asta fara sa stii germana.Nemtii vor mistress,vor bdsm,pe site-ul asta poti face in pvt tot ce vrei.Au tags-uri pe care le bifezi in fc de ceea ce ai chef sa faci in momentul respectiv(gen oil,pee,strip and so on).Cam atat in linii mari...Ai grija ce pseudo iti alegi pt ca daca nu e disponibil,iti vor da ei unul la nimereala :rolleyes: .Sper ca am fost destul de coreenta in exprimare,am scris repede,ma grabesc.Daca mai ai nelamuriri...da un reply sau un pm aici ok?bafta!
goofy
User activ
User activ

Mesajde goofy » Joi Aug 19, 2010 3:17 pm

Uitasem:contractul il primesti prin posta(recomandata) in 2 exemplare,unul il vei trimite tot la ei,tot prin posta.Nu accepta pe mail.Trebuie de asemenea sa ai cont pe euro la banca RAIFFEISEN.Nu au limita de suma,daca faci 1 euro,1 euro iti vor trimite.Ca sa primesti banii lunar,trebuie sa le faci intrarea pe cont(asta dupa ce o sa ai ce intrare sa faci-vorbim atunci daca nu te descurci).
goofy
User activ
User activ

Mesajde ionut_ro » Joi Aug 19, 2010 6:25 pm

Multumesc pentru raspuns... Nu ma gandeam sa ma inscriu ca performer :smt009
Ca agent (master) :rolleyes:
ionut_ro
Profesionist
Profesionist

Mesajde goofy » Joi Aug 19, 2010 8:57 pm

Well....birocratia este la fel,sau ceva mai complexa.Nu stiu sigur,eu am lucrat pe site-ul asta ca model independent,si inregistrarea mi-am facut-o singura. :yawinkle: bafta!
goofy
User activ
User activ

Mesajde goofy » Joi Aug 19, 2010 8:59 pm

Ca agent ,o sa primesti lunar din partea site-ului 2000 de coins de administrare.Ca sa iti poti supraveghea modelele,fara ca ele sa stie(sau le poti anunta imprealabil,asa ar fi nice).
goofy
User activ
User activ

Mesajde Utilizator sters » Vin Aug 20, 2010 4:48 am

Asta chiar e tare faza :lol: ....pentru aia care umbla cu keylogger si alte prostii :lol:
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde ionut_ro » Dum Aug 22, 2010 10:14 pm

Multumesc pentru raspunsuri... :yawinkle:
Have fun - Be safe
ionut_ro
Profesionist
Profesionist

Mesajde goofy » Dum Aug 22, 2010 11:26 pm

Sper ca te-am lamurit(macar in linii mari..)
goofy
User activ
User activ

Înapoi la Site-uri video chat