Webcam models

LOAD LA PAYONEER

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Re: LOAD LA PAYONEER

Mesajde kandyman » Vin Noi 18, 2011 12:42 pm

salut din nou. daca nu fac $100 pe perioada nu imi mai dau banii astia niciodata? ms ptr raspuns si bafta akolo la$$$$
kandyman
Incepator
Incepator

Publicitate AWStars

Mesajde studiovideochatvid » Vin Noi 18, 2011 12:52 pm

Banii ii vei primi cand vei atinge minimul de plata, in cazul tau 100$ , pana nu faci aceasta suma nu primesti nici un $.
studiovideochatvid
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde studiovideochatvid » Vin Noi 18, 2011 12:53 pm

[quote="kandyman" e adevarat ca cei de la payoneer nu iti trimit cardul pana nu ai $100 in cont? multumesc celor care ma pot ajuta q un mic raspuns[/quote] cardul il primesti in 4-5 saptamani de la aprobarea contului, nu are nici o treaba cardul cu banii facuti pe site-uri.
studiovideochatvid
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde just.me » Sâm Noi 19, 2011 12:39 am

Salutari tuturor.
Am intampinat niste mici probleme la cardul meu payoneer.
Am primit niste bani ( X $ ) de la un membru pe contul meu insa nu am buton de transfer pe card , ca si atunci cand vin bani de la diferite site-uri .Spune ca este deja procesat, arata bifat cu verde ca si cand ar fi pe card insa , in card balance tot banii pe care ii aveam inainte imi arata.
Precizez ca i-am dat emailul cu care ma loghez in cont pentru a-mi trimite banii ...Cum sa fac sa scot si eu banutii de pe card , sau cont , daca nu ii pot pune in card balance , cu toate ca arata cu verde ?ii pot scoate de la bancomat cu toate ca nu mii arata in card balance?

Am mare nevoie de ajutorul vostru , daca cineva a mai intampinat problema asta...Cei de la studiouri sau fetele , cine stie ..repet ca i-am primit de pe un cont normal , al unui membru , nu paypments from sites:)

Apreciez foarte tare raspunsurile voastre si scuze ca cer ajutor aici , dar nu vreau sa deschid un nou topic pentru asta .

Multumesc
just.me
AWStudent
AWStudent

Mesajde ready_for_you29 » Sâm Noi 19, 2011 4:40 am

Din cele 2 experiente de gen avute, adica plati facute de persoane imi aduc aminte ca a durat vreo 3 zile LUCRATOARE pana au intrat in cont si abea apoi am putut sa ii dau retragerea rapida, cea comisionata. Sfatul meu sa astepti cateva zile. Daca nu se rezolva apelezi suportul Payoneer.
Faceti bani cu Chaturbate, cea mai rapida inregistrare,cele mai multe posibilitati de castig:
http://chaturbate.com/affiliates/in/3Mc9/kSJ0V/?track=register_here
ready_for_you29
User activ
User activ

Mesajde just.me » Sâm Noi 19, 2011 5:36 pm

ready_for_you29 scrie:Din cele 2 experiente de gen avute, adica plati facute de persoane imi aduc aminte ca a durat vreo 3 zile LUCRATOARE pana au intrat in cont si abea apoi am putut sa ii dau retragerea rapida, cea comisionata. Sfatul meu sa astepti cateva zile. Daca nu se rezolva apelezi suportul Payoneer.

Am inteles.Mai astept cateva zile...poate a mai patit si altcineva la fel sa ne spuna si noua...Multumesc frumos pentru raspunsul tau.Spor la $$
just.me
AWStudent
AWStudent

Anterior

Înapoi la Discutii generale