Webcam models

LOAD LA PAYONEER

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

LOAD LA PAYONEER

Mesajde Romantika » Mie Dec 29, 2010 12:52 am

Salutare tuturor. Am o intrebare. Lucrez in domeniu Videochat de aproape 3 ani...(cuplu girl on girl).
Pana in prezent am schimbat multe studiouri, dar pentru ca ultimul ma "tapuit" chiar acum de sarbatori de vreo 600$ m-am hotarat sa o iau de la capat pe cont propriu...Astazi mi-am refacut conturile pe siteuri si am facut si cont pe Payoneer, spre surprinderea mea am primit toate accepturile foarte repede. Acum intrebare: Pana nu primesc cardul nu pot sa scot banii pe un alt card? va intreb pt ca tipul asta la care am lucrat si el isi astepta cardul dar el ii transfera pe alt cont si pe urma ii scotea cu cardul de la contul respeciv?
Astept un reply. Bafta la $$$$ si sa speram ca 2011 va fi un an mai bun.....
Living on the edge!
Romantika
AWStudent
AWStudent

Publicitate AWStars

Re: LOAD LA PAYONEER

Mesajde Opes » Mie Dec 29, 2010 1:12 am

Buna Romantika,

Din cate stiu, poti transfera funds din account-ul de Payoneer prin International Wire intr-un account pe care trebuie sa-l ai facut cu una dintre bancile din Romania. Taxa este de $50 per wire transfer. Nu stiu sigur daca contul din Romania trebuie sa fie in US dollars currency sau nu, ii poti intreba pe cei de la Payoneer prin email. Sper sa-ti ajute info.
Opes
AWStudent
AWStudent

Mesajde Romantika » Mie Dec 29, 2010 1:48 am

Opes scrie:Buna Romantika,

Din cate stiu, poti transfera funds din account-ul de Payoneer prin International Wire intr-un account pe care trebuie sa-l ai facut cu una dintre bancile din Romania. Taxa este de $50 per wire transfer. Nu stiu sigur daca contul din Romania trebuie sa fie in US dollars currency sau nu, ii poti intreba pe cei de la Payoneer prin email. Sper sa-ti ajute info.

Mersi mult Opes de raspuns. 50$? mi se pare o suma foarte mare pe transfer...si stiu sigur ca tipul asta de la studio platea ceva intre 2-5 $ ca sa ii intre banii in maxim 2 ore pe card, sau ceva de genu`...oricum ma voi interesa si la Payoneer. Daca mai stie si altcineva ce merge facut...astept cu nerabdare. Opes, mersi inca odata.
Living on the edge!
Romantika
AWStudent
AWStudent

Mesajde Opes » Mie Dec 29, 2010 2:04 am

Daca el platea intre $2-5 pentru transfer, inseamna ca avea cont in US. Daca ai cont in Statele Unite, poti transfera banii din Payoneer si costa doar $3 per transfer.
Opes
AWStudent
AWStudent

Mesajde Romantika » Mie Dec 29, 2010 2:12 am

Opes scrie:Daca el platea intre $2-5 pentru transfer, inseamna ca avea cont in US. Daca ai cont in Statele Unite, poti transfera banii din Payoneer si costa doar $3 per transfer.

Nu prea am inteles partea cu contul in Statele Unite...am 2 conturi deschise la BRD unul in RON si altul in USD , cel in RON e MasterCard, iar cel in USD e VISA.
cel in USD stiu de la cei de la Banca ca poate fi folosit oriunde International. Despre asta e vb? Despre cadul in USD?:)
Living on the edge!
Romantika
AWStudent
AWStudent

Mesajde Opes » Mie Dec 29, 2010 2:19 am

Romantika, cand spuneam ca tipul respectiv ar avea cont in US ma refeream ca ar avea cont deschis in Statele Unite, nu ma refeream la moneda in sine. Dupa cum iti spuneam, daca ai cont deschis la o banca din Statele Unite poti transfera funds din account-ul tau de Payoneer in accountul din America iar taxa este de $3 per transfer. Sper sa te fi ajutat sa intelegi mai bine acum:)
Opes
AWStudent
AWStudent

Mesajde Romantika » Mie Dec 29, 2010 2:52 am

Opes scrie:Romantika, cand spuneam ca tipul respectiv ar avea cont in US ma refeream ca ar avea cont deschis in Statele Unite, nu ma refeream la moneda in sine. Dupa cum iti spuneam, daca ai cont deschis la o banca din Statele Unite poti transfera funds din account-ul tau de Payoneer in accountul din America iar taxa este de $3 per transfer. Sper sa te fi ajutat sa intelegi mai bine acum:)

Acum am inteles. Deci deocamdata astept sa vad ce o sa se intample...la munci intram de la 1 ianuarie...o sa vad dupa prima sesiune ce si cum...oricum o sa revin aici cand voi avea primii bani pe contul de la Payoneer, poate pana atunci mai vin lamuriri. Iti multumesc inca odata Opes pentru raspunsurile acordate.
O noapte frumoasa in continuare.
Living on the edge!
Romantika
AWStudent
AWStudent

Mesajde Opes » Mie Dec 29, 2010 2:57 am

Cu placere, ma bucur ca te-am putut ajuta!
Iti urez un calduros La Multi Ani si un an nou plin de reusite.
Opes
AWStudent
AWStudent

Mesajde cas » Mie Dec 29, 2010 3:06 am

am si eu o intrebare . cum dau load la card sa intre bani ? knd intru in contul d payoneer la calendarul de jos sau trebui sa intru in alta pagina sa dau ?
cas
AWStudent
AWStudent

Mesajde cas » Mie Dec 29, 2010 3:15 am

sau trebui sa dau la load la tools la load money ? k nu stiu k am facut bani si se aproapie perioada care se termina si nu stiu cum sa fac sa bag bani pe card! ms frumos un an nou fericit si mai bun pt toti
cas
AWStudent
AWStudent

Mesajde Opes » Mie Dec 29, 2010 3:18 am

Buna Cas,

Sper ca am inteles bine intrebarea ta. Cand intri in contul tau de la Payoneer poti vedea banii care au intrat in cont si de la care site in particular. Langa transactiile respective vei avea o optiune de genul" Load to your card'' sau ceva apropiat:), click pe acel link si te va redirectiona la o pagina unde vei avea 2 optiuni pentru a incarca banii pe card( imediat sau in 2 zile). Cred ca la asta te refereai, daca nu te rog sa reformulezi intrebarea si sunt sigur ca vei primi un raspuns.
Opes
AWStudent
AWStudent

Mesajde Andyit » Mie Dec 29, 2010 3:19 am

Sus ai meniul mergi la tools si alegi load money se deschide o noua fereastra si acolo alegi suma pe care vrei sa o transferi pe card cat si comisionul,daca vrei imediat platesti 3$!
Cand ingnori ceea ce se intampla in jurul tau risti sa ramai singur,dar uneori ignoranta te poate salva de multe neplaceri!
Andyit
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde Romantika » Mie Dec 29, 2010 12:07 pm

Andyit scrie:Sus ai meniul mergi la tools si alegi load money se deschide o noua fereastra si acolo alegi suma pe care vrei sa o transferi pe card cat si comisionul,daca vrei imediat platesti 3$!

Am revenit. Andyit pe pagina de la Payoneer, la tools am observat ca la pasul 2, dupa ce alegi suma si comisionul trebuie sa scrii niste date de card...acolo trebuie datele cardului Payoneer? sau daca nu am primit inca cardul, pot sa bag datele unui card in moneda USD de exemplu? si sa pot da load pe el?
Multumesc tuturor pentru raspunsuri.
Living on the edge!
Romantika
AWStudent
AWStudent

Mesajde Andyit » Mie Dec 29, 2010 2:20 pm

Trebuie mai intai sa iti vina cardul si sa il activezi,nu poti altfel!
Cand ingnori ceea ce se intampla in jurul tau risti sa ramai singur,dar uneori ignoranta te poate salva de multe neplaceri!
Andyit
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde cas » Mie Dec 29, 2010 9:49 pm

da dau la tools si imi scrie load money dau acolo si am inteles ce trebui sa fac . dar mie perioada mi se termina pe 31 si pe livejasmin scrie k pe 25 luna care vine adica in ianuarie pot sa scot bani dar dak dau cu acolo la tools la load money pot sa scot bani mai repede de 25 ianuarie k atunci scrie pe sitte la iei k poti sa scoti
cas
AWStudent
AWStudent

Următorul

Înapoi la Discutii generale