Webcam models

in loc de desktop

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

in loc de desktop

Mesajde studiolove69 » Mar Mai 03, 2011 8:45 pm

salut, am o curiozitate.. credeti ca acest laptop: Alienware M11x cu procesor i5 la 1.6 sau cu i7 la 1.8ghz, credeti ca tine mai multe siteuri deschise... sa zicem 5-7 siteuri? daca tot e asa bun la jocuri... credeti ca e ok si la asta? nu ma intereseaza coment depsre marimea lui.. ci daca tine sau nu... ms
studiolove69
Cunoscator
Cunoscator

Publicitate AWStars

Re: in loc de desktop

Mesajde theselby » Joi Mai 05, 2011 9:34 pm

Daca la i5 procesorul e quad da, tine lejer 5-7 site-uri ... dintre care 1-2-3 pot fi chiar si in HD.
La i7 ... deci da, tine si cu asta no matter what.

Parerea mea insa: prea multi bani aruncati pe un laptop, tinand cont de faptul ca un laptop se "buseste" mult mai repede decat un desktop.
Studio video-chat IASI - CHATLIVE | http://chatlive.ro
Ghid MyFreeCams | http://tinyurl.com/mfc-guide
Documentatie videochat | http://tinyurl.com/videochat-guides
theselby
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde studiolove69 » Vin Mai 06, 2011 10:17 pm

ala e ca sa imi fac un moft nu de bagat in studio :) merci de raspuns.
studiolove69
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde studiolove69 » Mie Mai 25, 2011 2:23 pm

are cineva laptop cu i7 de preferat versiunea 720qm quad core la 1.6 cu turbo boost pana la 2.8ghz, cum se comporta in acest domeniu si cam cat poate tine?

multumesc
studiolove69
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde Briliant$ » Vin Mai 27, 2011 3:44 pm

Daca tot vrei un i7 pe laptop...de ce nu incerci un sony vaio ? Gurile rele ar spune ca sony vaio sta prost la capitolul service insa... eu personal le vad cele mai stabile ...Orice procesor montat pe o platforma vaio se comporta diferit fata de oricare alt laptop. Se zice* ca sony vaio beneficiaza de o arhitectura a placii de baza ceva mai speciala...am avut vaio...mi-a placut... Acum am un Toshiba Qosmio x300-130 putin cam depasit ar spune unii...nu este deloc un laptop business deoarece are un design greoi facut special pentru aplicatii multimedia si pentru gameri . Ceea ce voiam sa subliniez la acest laptop este procesorul core2duo P8600 de 2,4 Ghz cu 4 G DDR 3 ...procesor care se comporta absolut fantastic cu jasmin HD Comparandu-l cu core 2 quad Q6600 (2,4 ghz) de pe celalalt pc ( desktop ) as putea spune ca nu este mai prejos deloc.

Stiu..nu ti-am dat prea multe lamuriri vizavi de un i7 montat pe un laptop insa ceea ce am vrut sa scot la iveala este faptul ca fiecare procesor se comporta diferit de pe o platforma pe alta. Eu unul daca as alege un i7...l-as alege pe un sony vaio . Mi-ar placea un i7 dar cu siguranta pe un desktop insa momentan raman la batranul meu care se pare ca se descurca excelent pentru nevoile mele.
Briliant$
User activ
User activ

Înapoi la Discutii generale