Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .
Moderator: Alexiss
de il_magic000 » Lun Ian 10, 2011 6:05 pm
please help me!!!am cumparat acum un c910 si lam instalt pe pc!!cand intra in prv pe mfc, membrii spun ca ecranul este black !!!nu stiu ce se intampla!!ce parere aveti!!!
The meaning of life it's what u want it to be
-
il_magic000
- User activ

-
-
-

Publicitate AWStars
-
de ionut_ro » Mar Ian 11, 2011 2:40 pm
fa un update la flash player. reinstaleaza softul de split. reinstaleaza driverele webcamului. reinstaleaza aplicatia de la mfc. oricare din alea de mai sus poate fi problema. Bafta!!! 
Have fun - Be safe
-

ionut_ro
- Profesionist

-
-
de happyme89 » Sâm Ian 28, 2012 8:38 pm
hy all! tocmai am cumparat un logitech c910 full hd. am un calculator hp cu intel core 2 duo cpu 2ghz 3gb ram, internet rds fiberlink 2. Nu ma astept sa mearga full hd din cauza calculatorului care nu este destul de performant dar totusi se poate folosi si altfel ? Mentionez ca atunci cand deschid software ul de la camera, software cu care mi-ar placea sa lucrez(adik fara spliter) ,pe langa faptul ca imi ridica procesorul la 100% in full hd(proprietatile camerei la max 10 mp) se vede negru pe site..adik nu merge..Cand setez mai putin,chiar si minim 1,3 mp sau 640*480 la fel se vede negru dar nu e cpu mult ridicat.Nu se vede negru cand intru cu splitter(superwebcam).Merge ,doar ca imaginea se blocheaza foarte des,ma vad ca un robotzel.Am incercat si cu alte splittere la fel ...Ce pot face astfel incat cu internetul si calculatorul pe care il am sa redea o imagine ok? ce fel de setari? cat rezolutia?sau fps?sau nuj...nu ma pricep deloc :) Ms si scuze daca v-am bagat in ceata:D
-
happyme89
- Incepator

-
-
de studiovideochatvid » Sâm Ian 28, 2012 11:08 pm
Eu scriu,Alexiss scrie, multi altii scriu, dar...nimeni nu baga de seama, cumpara un produs apoi vin pe forum si plang ca, nu merge , inca o data ma repet pentru a mia oara: Pentru un videochat de calitate trebuiesc urmatoarele:PC-bun, minim dual core 3Ghz, minim 2 giga rami Internet de calitate minim 2 mega upload Camera web HD sau videocameraSi acum raspunsul pentru tine @happyme89: For logitech c910 HD video recording or live chats, the company recommends a 2.8GHz Intel Core 2 Duo chip or faster, with 2GB of RAM and a free USB 2.0 port. You'll also need 1MB/sec upload speeds from your cable or DSL modemCu alte cuvinte: cumparati-va frate un PC bun si apoi incepeti sa cumparati device-uri pentru el , iata, sa va faceti o idee cam ce ar trebui sa aveti daca folositi un logitech C910 si faceti stream HD pe 2-3 site-uri: http://www.pcgarage.ro/sisteme-pc-garag ... age/smart/Sau aruncati o privire aici sa va faceti o idee despre ce configuratie va puteti face singuri: configuratii-sisteme-videochat-t6072.html
-

studiovideochatvid
- Cunoscator

-
-
de ready_for_you29 » Dum Ian 29, 2012 12:18 pm
Problema ta cred ca e de la netul de la RDS. Fa-ti un test de viteza pe un server din SUA sau Europa, nu pe Romania, si uita-te la viteza de upload. Eu am avut o experienta tare neplacuta cu cei de la RDS, cu exact acelasi abonament ca al tau. Aveam download super bun insa uploadul era foarte slab , de 1mb/s. Suni la ei si suni degeaba ca iti zic ca merge in parametrii.
-
ready_for_you29
- User activ

-
-
de IModel1991 » Dum Ian 29, 2012 9:12 pm
ready_for_you29 scrie:Problema ta cred ca e de la netul de la RDS. Fa-ti un test de viteza pe un server din SUA sau Europa, nu pe Romania, si uita-te la viteza de upload. Eu am avut o experienta tare neplacuta cu cei de la RDS, cu exact acelasi abonament ca al tau. Aveam download super bun insa uploadul era foarte slab , de 1mb/s. Suni la ei si suni degeaba ca iti zic ca merge in parametrii.
doclernetworks. net e bun? Mie niciodata nu imi scade sub 2MB/s upload,dar nici nu depaseste cu mult.
Cautam modele videochat fete si baieti pentru a lucra de acasa http://modele-videochat.blogspot.com/
-

IModel1991
- User activ

-
-
de tyamarya » Joi Feb 02, 2012 12:21 am
buna am vazut si eu discutiile pentru webcam logitech pro C 910 l-am cumpart si eu din pacate nu ma pricep forte bine la calculatore si nu reuses sa fac webcam sa merga pe saituri de videochet am instalat flash player am reinstaleaza driverele webcamulu si totusi nu reusesc sa fac sa merga cand deschid de ex. jasmin unde ar trebui sa fie camera este doar o fereasta neagra .Va rog daca stie cineva sa ma ajute si pe mine .
-
tyamarya
- Incepator

-
-
de Star Line Studio » Vin Feb 03, 2012 12:54 am
tyamarya scrie:buna am vazut si eu discutiile pentru webcam logitech pro C 910 l-am cumpart si eu din pacate nu ma pricep forte bine la calculatore si nu reuses sa fac webcam sa merga pe saituri de videochet am instalat flash player am reinstaleaza driverele webcamulu si totusi nu reusesc sa fac sa merga cand deschid de ex. jasmin unde ar trebui sa fie camera este doar o fereasta neagra .Va rog daca stie cineva sa ma ajute si pe mine .
Buna tyamarya Referitor la problema ta sunt multi factori care trebuiesc luati prin eliminare pentru a deslusi reala problema: 1. cand deschizi camera din programul ei iti apare imaginea? 2. cand te loghezi pe siteuri folosesti splitter? 3. cei de la jasmin sunt putin cam cu dilema, iti trebuie o versiune de firefox , pe care ti-o recomanda ei daca doresti ajutor te putem ajuta bye bye 
-

Star Line Studio
- Incepator

-
-
Înapoi la Discutii generale