Webcam models

De ce sa lucram de acasa!

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Re: De ce sa lucram de acasa!

Mesajde fetish » Mie Oct 27, 2010 2:49 pm

ok tot respectul daca ai avut alt job atunci de ec faci acum vdc ? inca se angajeaza in Romania in perioada de criza daca vrei o alta acriera o vei face ; ce vei spune cand te intreaba angajatorul de ce ai plecat de la si nu ai ales o alta firma in continuare

orice gol in cv se simte si o sa ti traga apele in jos da bine inteles ca u stii deja chestiile astea .... de ce nu ai ramas in USA vezi u sunt n de ce uri
"Better to rule in hell than serve in heaven."
-Milton
fetish
Cunoscator
Cunoscator

Publicitate AWStars

Mesajde ionut_ro » Mie Oct 27, 2010 2:50 pm

pai bine mah pisico... ai lucrat la un studio, dupa cum zici owneri au fost super cu voi..
de ce vii atunci si arunci cu noroi in studiouri?
Have fun - Be safe
ionut_ro
Profesionist
Profesionist

Mesajde fetish » Mie Oct 27, 2010 2:55 pm

pisica ideea ta de a sustine independenta uni model este ok nu i bai si eu susutin insa greseala ta a fost ca ne ai luat la injurat si ne ai blamat ca avem ceva impotriva modelellor independente apoi te ai aruncat sa blamezi studiourile

eu personal nu te acuz insa cred ca daca aceasta discutie ar fi inceput pe orice alta linie ar fi fost mult ami ok recte o linie pasnica si mult mai mobilizatoare de informatii abia al al n ulea psit al tau rec ca studioul de unde ai plecat era ok si le mulytumesti nu ar fi fost ami ok sa incepi interventia aici :da sunt si studiouri bune insa eu personal sustin independenta modelului ?

eu zic ca da ... si nu te ar mai fii spintecat nimeni

p.s. :un sales manager la Proooptiki castiga cam 45 de mil pe luna deci te bate de departe ca sa nu ziic ca faci vdc din cauza income urilor ; un ofiter in armata ia 30 de mil si lucreaza 8 ore ah si spaga e doar vreo 2000 de euro , un angajat la banca la birou ia in jur de 25- 30 de mil deci io inca nu vad motivul pt care afci vdc nu te supara
-Milton
fetish
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde fetish » Mie Oct 27, 2010 2:57 pm

ah sa nu mi dai ca posibila explikatie ca e un job facil inseamna ca nu ai avut alte job uri ; vdc ul e un job al naibii de ggreu si de stresant .....
-Milton
fetish
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde Utilizator sters » Mie Oct 27, 2010 3:07 pm

Chiar credeti ca se mai merita sa va agitati atat? :lol:

Bafta acolo! :drinkers:
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde Michelle » Mie Oct 27, 2010 4:20 pm

lackofinspiration scrie:Din cate am observat eu, e foarte greu sa lucrezi de unul singur chiar daca te pricepi pe partea tehnica, vorbesti foarte bine engleza si poti sa-ti faci si conturile.
Mai apare problema cu ce faci in freechat si ce faci in pvt, ca mai dai cu bata-n balta si dup-aia stai si te scremi sa-ti dai seama de ce nu-ti intra nimeni in privat cu orele sau de ce iti ies dupa 5-10 minute.
Eu cand am inceput si am stat prima data pe jasmin a fost bine cat am avut promotia de new performer. Dupa ce am intrat pe tarif normal mai sa-mi vina sa plang de cat de greu reauseam sa fac bani. Bineinteles ca si eu ascultam de "show ass", "stand up", "turn around" etc etc, bagam in seama pana si guestii iar in pvt nici nu zicea ala bine get naked ca eu eram in pielea goala.
Cand am spus ca prefer de la studio a fost si pentru a invata niste lucruri care tin de tact si strategie pe care greu le inveti singur si nimeni nu ti le spune daca nu are ceva de castigat din asta, nu am vazut pe nicaieri pe forum un topic cu ce spui la "do you do anal?", "what do you like doing in pvt?" si altele asemenea. Mai e si problema cu in ce te imbraci sau ce pozitie a corpului te avantajeaza ca te pomenesti in sutien si chiloti sau chiar mai putin cu fundul intors la camera si te miri de ce nu-ti intra nimeni in pvt. Astea sunt toate greseli pe care le fac modelele incepatoare, greseli pe care le-am facut si eu si pe care le-am observat si la alte modele, iar in videochat daca te rezumi la showuri hardcore iar la conversatie esti barna te trezesti la sfarsitul lunii cu mai putin de 1000$ si cu sanatatea in pioneze.

Culmea, eu am citit si aici si in partea celalta nenumarate subiecte subiecte pe tema "ce facem in free sau in pvt, cu ce ne imbracam, si cum abordam membrii" in care se dadeau sfaturi despre cum ar trebui luat cu vrajeala un membru in cazul in care cere de ex anal, ca cica nu e bine sa i se spuna pur si simplu NU ci sa fie luat mai pe ocolite, adica ca se pot incerca anumite chestii in pvt special numai pentru el dar cu conditia sa fie intelegator. :lol: Ma intreb la cati membrii mai tine chestia asta, fiindca e exact ca atunci cand un membru ii cere unui model ass then maybe pvt :smt003 Si daca membrul respectiv vine cu alt nume sau ca guest si vede aceiasi gogoasa expirata oare ce zice? :lol:
Michelle
User Avansat
User Avansat

Mesajde fetish » Mie Oct 27, 2010 5:04 pm

Michelle ai dreptate asa este ; eu as sfatui pe fetele care nu ofera anal insa vor sa nu piarda banii memebrilor de acest tip sa le faca fake show acum e mai greu cu fake ul insa si aci sau dat tip suri unle fate cu findu mai bombat se descurca mai usor , altel e folo dildo uri taiate , fiecare cum il duce capul ; la fake se munceste mult iti treb poziitie avantajoasa a camerei sa stii cum sa tii amini piccioare etc lumina

este normal ca cei care dau sfaturi pe free sa fie limitati pt ca nah iei din timpul tau te omori scrii ca sa ? peste 1 luna te ia careva la injurrat ca nu i dai mura in gura inf ... nu prea se merita vezi si u

pluyus ca la tips uri e ca al iluzionism cine ofera un tip are deja altele noi in palarie , nu te poti u lasa descoperit ca sa castige altul super bine

bine mai exisat si categoria cedelor care stiu multe da spun putine folosinf limbajul de elmn si bombardand cu mii de exemple fra insa a da si ceva tips uri ;pana la urma nimaanui nu i place sa instruiasca oameni gratis iar vdc este totusi un job care se fura nu se preda ca altfel existau scoli de vdc

euu chiar ieri am descoperit vreo 2 model pe iml care mi au copiat parti ale show ului deci se poate ; si io ma furat de la altii
-Milton
fetish
Cunoscator
Cunoscator

Anterior

Înapoi la Discutii generale