lackofinspiration scrie:Din cate am observat eu, e foarte greu sa lucrezi de unul singur chiar daca te pricepi pe partea tehnica, vorbesti foarte bine engleza si poti sa-ti faci si conturile.
Mai apare problema cu ce faci in freechat si ce faci in pvt, ca mai dai cu bata-n balta si dup-aia stai si te scremi sa-ti dai seama de ce nu-ti intra nimeni in privat cu orele sau de ce iti ies dupa 5-10 minute.
Eu cand am inceput si am stat prima data pe jasmin a fost bine cat am avut promotia de new performer. Dupa ce am intrat pe tarif normal mai sa-mi vina sa plang de cat de greu reauseam sa fac bani. Bineinteles ca si eu ascultam de "show ass", "stand up", "turn around" etc etc, bagam in seama pana si guestii iar in pvt nici nu zicea ala bine get naked ca eu eram in pielea goala.
Cand am spus ca prefer de la studio a fost si pentru a invata niste lucruri care tin de tact si strategie pe care greu le inveti singur si nimeni nu ti le spune daca nu are ceva de castigat din asta, nu am vazut pe nicaieri pe forum un topic cu ce spui la "do you do anal?", "what do you like doing in pvt?" si altele asemenea. Mai e si problema cu in ce te imbraci sau ce pozitie a corpului te avantajeaza ca te pomenesti in sutien si chiloti sau chiar mai putin cu fundul intors la camera si te miri de ce nu-ti intra nimeni in pvt. Astea sunt toate greseli pe care le fac modelele incepatoare, greseli pe care le-am facut si eu si pe care le-am observat si la alte modele, iar in videochat daca te rezumi la showuri hardcore iar la conversatie esti barna te trezesti la sfarsitul lunii cu mai putin de 1000$ si cu sanatatea in pioneze.
Culmea, eu am citit si aici si in partea celalta nenumarate subiecte subiecte pe tema "ce facem in free sau in pvt, cu ce ne imbracam, si cum abordam membrii" in care se dadeau sfaturi despre cum ar trebui luat cu vrajeala un membru in cazul in care cere de ex anal, ca cica nu e bine sa i se spuna pur si simplu NU ci sa fie luat mai pe ocolite, adica ca se pot incerca anumite chestii in pvt special numai pentru el dar cu conditia sa fie intelegator.

Ma intreb la cati membrii mai tine chestia asta, fiindca e exact ca atunci cand un membru ii cere unui model ass then maybe pvt

Si daca membrul respectiv vine cu alt nume sau ca guest si vede aceiasi gogoasa expirata oare ce zice?