Webcam models

De ce sa lucram de acasa!

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Re: De ce sa lucram de acasa!

Mesajde Utilizator sters » Mar Oct 26, 2010 12:55 am

Lasa sis ca perioada asta iese in gaura ca a stat prea mult cu noi la tratative :lol:
Sa te vad eu pisico daca mai mananci kitty cat sau pussy cat la sfarsit de perioada :lol:

Miau acolo! :lol:
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Publicitate AWStars

Mesajde sunflower » Mar Oct 26, 2010 1:21 am

Ti-am propus o intalnire pisico, insa te-ai prefacut ca nici nu ai citit postul meu... iti tremura coada? Nu musc sa stii.
sunflower
Instructor
Instructor

Mesajde ionut_ro » Mar Oct 26, 2010 9:51 am

sorry bbgirl - citisem in graba. poca mersi ca m-ai atentionat...
Have fun - Be safe
ionut_ro
Profesionist
Profesionist

De ce sa lucram de acasa!

Mesajde lackofinspiration » Mar Oct 26, 2010 11:35 am

Nu am mai postat niciodata aici dar am citit tot topicul si nu ma simt pe deplin lamurita. Eu lucrez ca model de acasa de cateva luni si chiar nu merge bine. Daca vrei sa lucrezi de acasa trebuie sa investesti in calculator, webcam, internet, outfituri,toys etc. Plus ca trebuie sa strang de fiecare data "decorul" ca sa nu faca mama infarct cand vine in vizita... Am tot cautat un studio dar nu am gasit in craiova. Chiar aseara m-am intalnit cu cineva care avea anunt, dupa 10 minute de conversatie aflu ca studio-ul era o garsoniera, ca vrea 60% din cat fac eu, ca imi face cont doar pe jasmin... si ca de fapt nu intelege de ce tin neaparat sa lucrez de la studio ca ea ar prefera sa lucrez de acasa. Nah, acum poate nu am cunoscut eu multi patroni de studiori dar cand am pus in balanta ce mi se oferea si ce mi se cerea... situatia nu parea prea roz.
Vroiam sa va intreb:
1. daca stiti vreaun studio in craiova pe care sa mi-l recomandati
2. daca nu exista nici unul cam ce ramane de facut, sa ma angajez la un studio din bucuresti si sa ma mut acolo?
2. Cum sunt studiorile care ofera cazare?
3. Pot sa ma duc la un studio decat pt training si apoi sa lucrez tot de acasa?

Dupa parerea mea sa lucrezi singura de acasa si sa castigi doar 700$/perioada e pur si simplu deprimant, macar la studio as mai avea cui sa-i cer un sfat si nici nu mi-as face tot timpul probleme in legatura cu scanuri la calculator, lumina, internet, caldura/AC si asa mai departe
lackofinspiration
Incepator
Incepator

Mesajde cretZu » Mar Oct 26, 2010 12:14 pm

Adica tie ti se pare deprimanta suma de 700$ pe perioada, 1400$ pe luna?

Este mai mult decat la bacania din colt...
cretZu
User Avansat
User Avansat

Mesajde Michelle » Mar Oct 26, 2010 1:30 pm

lackofinspiration scrie:Nu am mai postat niciodata aici dar am citit tot topicul si nu ma simt pe deplin lamurita. Eu lucrez ca model de acasa de cateva luni si chiar nu merge bine. Daca vrei sa lucrezi de acasa trebuie sa investesti in calculator, webcam, internet, outfituri,toys etc. Plus ca trebuie sa strang de fiecare data "decorul" ca sa nu faca mama infarct cand vine in vizita... Am tot cautat un studio dar nu am gasit in craiova. Chiar aseara m-am intalnit cu cineva care avea anunt, dupa 10 minute de conversatie aflu ca studio-ul era o garsoniera, ca vrea 60% din cat fac eu, ca imi face cont doar pe jasmin... si ca de fapt nu intelege de ce tin neaparat sa lucrez de la studio ca ea ar prefera sa lucrez de acasa. Nah, acum poate nu am cunoscut eu multi patroni de studiori dar cand am pus in balanta ce mi se oferea si ce mi se cerea... situatia nu parea prea roz.
Vroiam sa va intreb:
1. daca stiti vreaun studio in craiova pe care sa mi-l recomandati
2. daca nu exista nici unul cam ce ramane de facut, sa ma angajez la un studio din bucuresti si sa ma mut acolo?
2. Cum sunt studiorile care ofera cazare?
3. Pot sa ma duc la un studio decat pt training si apoi sa lucrez tot de acasa?

Dupa parerea mea sa lucrezi singura de acasa si sa castigi doar 700$/perioada e pur si simplu deprimant, macar la studio as mai avea cui sa-i cer un sfat si nici nu mi-as face tot timpul probleme in legatura cu scanuri la calculator, lumina, internet, caldura/AC si asa mai departe

700 $ perioada adik 1400 $ luna ti se pare deprimant? Vai ce sa spun! Astia n-or fi bani te pomenesti! Atunci amaratzii care iau 600 RON pe luna ce sa mai zica? Si poate nu-ti mai faci griji "in legatura cu scanuri la calculator, lumina, internet, caldura/AC si asa mai departe" dar de platit tot platesti pt ele, prin procentul ala de 50 % pe care ti-l opreste studioul.
Daca la studio faci dublu fatza de cat faci acasa, de ex, cu ce te alegi din moment ce ti se opreste 50 % ? Exact, cu nimic! Ar trebui sa faci cel putin de 3 sau 4 ori mai mult decat faci de acasa ca sa merite stresul. Pe deasupra mai vrei si cazare! O sa-ti ia si pielea de pe tine pt cazare! Ti-o zic din propie experientza! N-o sa te tzina ca la hotel, o sa-ti impuna minim 10 ore pe zi sau procent mai mic! Plus ca s-ar putea sa ai surpriza sa te trateze si ca pe o femeie de servici ca tot stai acolo tot timpul, asa cum am patit eu!
Dohhh, si cand vad ca se tot pune accent pe faptul ca, vezi doamne, ce sacrificii imense trebuie sa faca cineva care lucreaza de acasa fiindca trebuie sa investeasca in calculator, camera video si internet ma apuca dracii. Frate daca nu faci chat stai fara comp si fara web? Astea nu-ti mai folosesc la nimik altceva decat la videochat? Sa fim seriosi!
Eu fac in medie sub 1000 $ perioada si nu mi se pare deloc deprimant in conditiile in care nu stau decat 10 zile pe perioada 5 ore / zi si mai am timp si sa frecventez facultate de zi.

In primul studio unde am fost media mea era de 800 $ perioada si asta cu 12 ore pe zi impuse ca de, aveam si cazare. In al doilea studio daca faceam 600 $ perioada insemna ca a mers bine! :lol: Si sumele astea teoretic se imparteau la doi! Practic nici nu mai vreau sa-mi aduc aminte, ca erau zile cand nu aveam nici macar 1 RON in buzunar! :smt009

De investit am investit destul de mult in aparatura si uite ca n-am murit! Dar inainte sa ma hotarasc sa incep de acasa am cautat alt studio, am fost intr-unul pe la Unirii la interviu unde la telefon imi spusese ca ofera cazare si in realitate s-au sucit ca de fapt, daca vreau, ma ajuta sa gasesc gazda pfff, plus ca mi-au spus ca la ei in studio nu se face aia si ailalta in pvt :roll: La alt studio, pe la draq in praznic, prin Cotroceni, era un amarat de apartament plin ochii de fete si posturile de lucru erau despartite prin panouri :butthead: Deci practic schimbam perdelele despartitoare cu panourile despartitoare - tehnologie avansata nu gluma :smt003
La alt studio, pe la Aparatorii Patriei imi impuneau suma X pe perioada, in caz contrar mi se oprea din procent pana la completarea sumei respective si mi-au spus ca daca se repeta de prea multe ori sa nu fac suma respectiva pot fi data afara fara nici un ban, de parca ar depinde numai de mine daca merge sau nu. Oricine orice ar zice nu depinde doar de model daca merge sau nu ;) Deci erau absurzi totzi, nici nu vreau sa imi mai aduc aminte.

Deci studiourile la care am fost la interviu sunt in Bucuresti, in zonele mentionate, asa ca sper sa nu cumva sa se simta atacatzi totzi cei cu studiouri de aici de pe forum care ofera intr-adevar tot ce trebuie.
Michelle
User Avansat
User Avansat

Mesajde ionut_ro » Mar Oct 26, 2010 1:34 pm

training-ul ti-l poti face si singurica acasa.. daca iei putin forumul asta la citit o sa inveti mai multe...
investitiile in echipamente poti sa le faci si tu... pui ceva banuti deoparte si pe parcurs iti mai "tunezi" putin pc-ul, iti iei un abonament la net mai bun... treci de la un webcam la o camera video.. etc etc

outfiturile zic eu trebuie schimbate regulat... intotdeauna trebuie sa aduci ceva nou... sa nu ii plicitisesti cu aceeasi imagine zilnic...

vezi ca ti-am trimis un pm - sper sa te ajute cat de putin ce ti-am scris acolo

Succes!!! :supz:
Have fun - Be safe
ionut_ro
Profesionist
Profesionist

Mesajde fetish » Mar Oct 26, 2010 2:09 pm

sg sacrificiu daca lucrezi de acasa este sa te tii de program si de target uri ,maj fetelor ajunse acasa se tin de mess , iubi , bibi etc ,azi nu muncesc ca e azi , maine e week endstiti si voi

am o cun de mess care de o saptamana nu lucreaza ca i se pare ca e gravida si se simte rau :rolleyes: deci motivatii se gasesc carca care mai de care mai aberante si mai ciudate

cunosc o alta fata care se ocupa zilnik cu smotru in casa decat sa intre on ..... f putine se tin de treaba o zii buna
"Better to rule in hell than serve in heaven."
-Milton
fetish
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde UserSters » Mar Oct 26, 2010 2:32 pm

cretZu scrie:Adica tie ti se pare deprimanta suma de 700$ pe perioada, 1400$ pe luna?

Este mai mult decat la bacania din colt...

daca la asta te raportezi tu ca venit atunci e ok ! doar ca tanti de la bacanie o sa ia o pensie , si-a cumparat apartamentul dupa revolutie imediat si multe altele ! tu ca freelancer trebuie sa te ocupi si de chestiile astea o asigurare de pensie banuti la ciorap pt zile negre , o casuta un viitor , samd .daca faci un calcul o sa vezi ca nu ajung ! din vch nu iesi la pensie la 65 ani esi la pensie pe la 45 si asta daca te tin nervii si sanatatea pana atunci ! noi nu avem un job normal noi avem un job in care trebuie sa scoti cat mai mult in cat mai putin timp .
Nu bat apa in piua nici pentru studiouri nici pentru a lucra de acasa ! Fiecare isi alege ce i se potriveste ! doar ca atunci cand nu poti de unu singur cauti ajutor si in multe cazuri studioul e ajutorul !
Stiu sunt studiouri si studiouri e o alegere grea care trebuie facuta cu atentie ! Stii cum e daca nu deschizi ochii deschizi portofelul ! Se poate si de acasa dar munca (cea de studiu ) e mai multa , sunt forumuri de specialitate , fiecare site are liste de tip&tricks , poti sa inveti si singur , invata sa nu te multumesti cu putin
Life is what happens to you while you're busy making other plans.
UserSters
User activ
User activ

Mesajde UserSters » Mar Oct 26, 2010 2:41 pm

ahh si inca ceva , lasati misto-ul negativismul si sarcasmul deoparte si cititi ce scriu useri vechi cu experienta ! eu una mi-as dori mai multi useri ca Pocahontas ,WinXP ,Sunflower ,Alexiss ,Aditza etc .
Asta e un forum de unde invatam nu unde venim sa ne dam rotunzi si autosuficienti !
UserSters
User activ
User activ

Mesajde Alexiss » Mar Oct 26, 2010 3:20 pm

Sunt prea multe fantezii si texe si de o parte si de cealalta a "baricadei" .

Studiourile vor sustine intodeauna sus si tare ca de acolo , de la ei pleaca toata treaba , sunt miezul . E cu dus si intors . Am vazut si modele care lucrau bine la studio si cand au plecat acasa au facut-o lata (varii motive) , dar am vazut cam de tot atatea ori si viceversa , modele care nu faceau mai nimic in studio si (tot din varii motive) s-au "dezlantuit" de acasa .

De aceea texte precum "de ce sa-ti dau tie mai studioule jumatate din cat fac eu" sunt relative si doar pe jumatate adevarate , pentru ca trebuie sa recunoastem , exista studiouri (si nu putine) care nu ofera mai nimic (tehnica precara , internet cu viteza troleului Bucurestean , fara sfaturi , fara ajutor , fara accesorii . De decoruri si lumini nici nu mai are rost sa discutam ...) , dar care pretind comisioane . Comisioane pana la urma nejustificate ...

Dar cealalta "jumatate" de adevar s-ar traduce astfel : mai bine iei o jumatate dintr-o suma mare , decat 100% dintr-o suma derizorie .

700 de dolari , ce se discuta mai sus la o perioada , pentru un model , nu e o suma rea , daca facem trimitere la conditiile de viata din Romania . Sunt cam 4000 Lei cu care poti sa traiesti in tara asta . Poate pentru o studenta care sa se intretina la facultate e OK . Si chiar e OK .
Dar sunt oameni in industria asta care vor sa faca bani adevarati , sa stranga o anumita suma pentru a-si urma anumite planuri (de afaceri de exemplu) sau vise (o masina de exemplu) . Ori cu 700 la perioada nu prea poti realiza acest lucru pe termen scurt .

La inceputurile mele , acum 5-6 ani , cand vedeam sume de zeci de mii postate pe forumuri credeam ca ele sunt rupte de realitate . Defapt cel rupt de realitate eram eu , datorita lipsei de pregatire , tehnicii , modalitatilor de a gestiona o anumita situatie , etc. Cu alte cuvinte imi lipsea cu desavarsire scaunelul (numit experienta in aceasta industrie) cu care sa ma catar si sa ajung la struguri .

Spunea cineva ca 80% din bani ajung la 20% din modele , si 20% din bani ajung la 80% din modele . Cam asta e realitatea , desi eu chiar as apasa pedala sa zic 90% cu 10% din modele , pentru mine suna mai realista afirmatia , dar nu asta e important ci exemplul in sine .

Am sa-i jignesc probabil pe unii , dar asta e viata .
Marea voastra majoritate ati avut ocazia sa intrati in contact cu reprezentantii pe Romania al unor site-uri de video chat . Refuz sa exemplific . Complet amatori dar cu niste aere de Las Vegas de te doare capul , marea lor majoritate pusi in functii cheie de "descurca lumea" si ei fac exact viceversa si "incurca lumea" . Acestia sunt oportunistii care printr-un CV chel , sau o vorba unde trebuie ajung in situatia de a taia si spanzura in anumite situatii si in anumite conditii .
Cam asa e si cu unele modele , in special cele care se contrazic aiurea pe unele teme de care ele chiar nu au habar . Sunt simple oportuniste care au prins un "pont" despre cum se mananca video chat-ul , au facut cateva sute de dolari la o perioada si apoi vin si pozeaza pe aici in "actrite londra" sau mai stiu eu ce aberatii de acest gen .

In exemplul dat de mai sus cu reprezentantii oportunisti exista si exceptii . Dar doar atat , exceptii ...
Alexiss
Administrator
Administrator

Mesajde cretZu » Mar Oct 26, 2010 3:20 pm

Nu s-a dat nimeni rotund fata draga, ti-am adresat doar o intrebare.

Daca tu faci 1400$ pe luna de acasa si ti se pare putin, la studio va trebui sa faci 2800$ pe luna ca sa ramai tot cu cat faci acasa.

Deci daca vrei o inbunatatire ar trebui sa faci peste 3000$ la studio.

Ti se pare putin sau mult?
cretZu
User Avansat
User Avansat

Mesajde Moscraciun » Mar Oct 26, 2010 4:41 pm

Nu inteleg de ce sariti toti asa pe pisica? La urma urmei omul a avut initiativa si tupeul sa isi spuna experienta si parerea personala si sa le si sustina in fata celor care au sarit cu gura pe el. Iar acuma,fiindca el e nou si singur si reprezinta o idee adversa voua, asta inseamna ca trebuie sa taca fiindca voi sunteti multi si vechi in domeniu? Lasati omul sa zica ce are de zis sa stie tot omul care citeste aici care sunt riscurile. Bun...greseala lui ca a generalizat,dar generalizarea nu ar exista daca MAJORITATEA studiourilor de la noi nu ar fi tepare.Mai bine lasati fiecare numele studioului pe care il reprezentati si spuneti cum merge treaba acolo,si daca va fi cineva care sa infirme sau sa confirme o va face,fara a va mai fi teama ca sunteti amestecati cu gloata. Acu ceva zile am primit un pm de la un tip nou,care m-a rugat sa-l ajut si nici nu a mai postat pe forum fiindca citez " se dau sfaturi cu taraita". Si apropo de aia "700 parai facuti intr-o seara". Ce tarife aveti voi de faceti 700 dolari in cateva ore,chiar sunt curios.
Moscraciun
User Avansat
User Avansat

Mesajde UserSters » Mar Oct 26, 2010 5:46 pm

cretZu scrie:Nu s-a dat nimeni rotund fata draga, ti-am adresat doar o intrebare.

Daca tu faci 1400$ pe luna de acasa si ti se pare putin, la studio va trebui sa faci 2800$ pe luna ca sa ramai tot cu cat faci acasa.

Deci daca vrei o inbunatatire ar trebui sa faci peste 3000$ la studio.

Ti se pare putin sau mult?

asa cum am mai specificat sunt independeta .. sau ma rog lucrez pe cont propriu ,dar am muncit mult sa ajung sa cred ca 1400 pe luna nu sunt bani multi daca esti model full time (se exclude categoria hostilor care din diverse motive lucreaza doar part time , si categoria baieti straight unde veniturile nu sunt asa mari ) daca faci 700 pe pp lucrand 5-6 zile pe sapt 8 h pe zi (program de job normal ) insemna ca nu faci bine , e ceva gresit . Atunci intrevine varianta ajutatoare 1. mergi la un studio unde dai 50% dar ti se face un training serios esti ajutat sa te autodepasesti sau 2. daca esti un pic genul autodidact te pui frumos pe invatat ! ei fiecare site in parte si citesti pana nu mai poti ,inveti sa dai randament pe sit-ul x dupa care treci la y so on pana ajungi sa poti alege ce ti se potriveste .
nu am spus gata toata lumea maine merge la studio .Lucrezi de unde vrei .
Am spus ca e un job limitat ca timp si timpul costa bani !
UserSters
User activ
User activ

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Discutii generale