Webcam models

lucreaza de acasa 100% incasari

Forum inchis in urma deschiderii sectiunii de anunturi gratuite in cadrul site-ului nostru .

Mesajde principess » Mar Mai 19, 2009 1:41 am

Sherine scrie:
principess scrie:dap in sfarsit am reusit sa fac un cont p un site (asta pt. ca nu s-au cerut prea multe :))) dap nu ete trafic de luc pe celelalte nu reusesc sa fac pt ca am suspendat permisul si e cam greu sa ajung in oras sa imi iau tus pt imprimanta si mai am o prob eu imprim contractele da nush cumsa òe scanez sa le trm inapoi :(( ma ajuta cnv

Deci scoti (imprimi) contractele de la ei , le completezi , semnezi , dupa care trebuie sa le bagi in scaner si sa le scanezi , le salvezi in PC iar unde scrie pe site-ul respectiv ( ex: xlovecam ) sa le uploadezi vezi ca scrie " Browse" dai clik pe el si cauti contractul unde l-ai salvat . Te mai asteptam cu intrebari :lol:

Am si eu o curiozitate ; spui ca nu ai permis sa ajungi in oras , presupunand ca stai la tara te intreb ce internet ai?

Bafta

de la cliknet 20 Mbps download, 1024 Kbps upload .......
principess
Incepator
Incepator

Publicitate AWStars

Mesajde Sherine » Mar Mai 19, 2009 1:58 am

Omg , desole ...... incerca cumva sa-ti bagi internet de la RDS , fibra etc, ceva , cumva ? romtelecom este praf la asa ceva, daca nu ai posibilitatea momentan lucreaza pe un site sa vezi cum este dupa care mutate cu chirie in bcuresti .
Tu faci cum vrei eu am spus doar o parere personala .

Bafta
Sherine
User Avansat
User Avansat

Mesajde principess » Mie Mai 20, 2009 6:41 pm

Deci scoti (imprimi) contractele de la ei , le completezi , semnezi , dupa care trebuie sa le bagi in scaner si sa le scanezi , le salvezi in PC iar unde scrie pe site-ul respectiv ( ex: xlovecam ) sa le uploadezi vezi ca scrie " Browse" dai clik pe el si cauti contractul unde l-ai salvat . Te mai asteptam cu intrebari :lol:

Am si eu o curiozitate ; spui ca nu ai permis sa ajungi in oras , presupunand ca stai la tara te intreb ce internet ai?

Bafta[/quote]

INTERNETUL E FOARTE BUN MULTUMESC FOARTE MULT PT AJUTOR IN SFARSIT AM REUSIT.... :lol:
principess
Incepator
Incepator

Mesajde Sherine » Joi Mai 21, 2009 3:33 pm

principess scrie:Deci scoti (imprimi) contractele de la ei , le completezi , semnezi , dupa care trebuie sa le bagi in scaner si sa le scanezi , le salvezi in PC iar unde scrie pe site-ul respectiv ( ex: xlovecam ) sa le uploadezi vezi ca scrie " Browse" dai clik pe el si cauti contractul unde l-ai salvat . Te mai asteptam cu intrebari :lol:

Bafta

INTERNETUL E FOARTE BUN MULTUMESC FOARTE MULT PT AJUTOR IN SFARSIT AM REUSIT.... :lol: [/quote]

Ma bucur ca ai reusit :P

In legatura cu internetul poate este bun sa stai cu maxim 2 site-uri simultan , daca o sa vrei mai multe nu o sa mearga .

Bafta la banutzi ;)
Bafta all!!!
Sherine
User Avansat
User Avansat

Anterior

Înapoi la Anunturi diverse