Webcam models

lucreaza de acasa 100% incasari

Forum inchis in urma deschiderii sectiunii de anunturi gratuite in cadrul site-ului nostru .

lucreaza de acasa 100% incasari

Mesajde videochat-de-acasa » Sâm Mar 14, 2009 1:59 pm

Da e adevarat...nu trebuie sa imparti banii cu nimeni...te invatam tot ce trebuie sa faci ca sa ai propria afacere de videochat. Viziteaza-ne pe www.videochat-de-acasa.cabanova.ro
gasesti mai multe detalii pe site
LUCREAZA DE ACASA....INCASEAZA 100%....FARA COMISIOANE.....FARA ALTE OBLIGATII

www.videochat-de-acasa.cabanova.ro
videochat-de-acasa
Incepator
Incepator

Publicitate AWStars

Re: lucreaza de acasa 100% incasari

Mesajde DamnQueen » Dum Mai 10, 2009 4:17 pm

videochat-de-acasa scrie:Da e adevarat...nu trebuie sa imparti banii cu nimeni...te invatam tot ce trebuie sa faci ca sa ai propria afacere de videochat. Viziteaza-ne pe www.videochat-de-acasa.cabanova.ro
gasesti mai multe detalii pe site

si oferiti asistenta batranilor, handicapatilor?
DamnQueen
AWStudent
AWStudent

buna

Mesajde principess » Vin Mai 15, 2009 12:40 am

sunt incepatoare (nu am lucrat p cont facut de mine ci pe cele ale anumitilor "colaboratori care cer 20,30% si nu ofera nimic in schimb decat ceea ce cu putzin ajutorpoti face") si nu tiu cum sa imi fac un cont si nu reusesc ......daca vrea cineva sa ma ajute in afara "colaboratorilor" i-as fi recunoscatoare...poop
principess
Incepator
Incepator

Re: buna

Mesajde Sherine » Vin Mai 15, 2009 1:10 am

principess scrie:sunt incepatoare (nu am lucrat p cont facut de mine ci pe cele ale anumitilor "colaboratori care cer 20,30% si nu ofera nimic in schimb decat ceea ce cu putzin ajutorpoti face") si nu tiu cum sa imi fac un cont si nu reusesc ......daca vrea cineva sa ma ajute in afara "colaboratorilor" i-as fi recunoscatoare...poop

Buna si bine ai venit , in primul rand ai grrija la cei care vor sa faca un pustiu de bine ;) , dane si tu mai multe detalii ; pe ce situri ai lucrat , pe ce situri vrei sa-ti faci cont etc .

Bafta
Sherine
User Avansat
User Avansat

Mesajde principess » Vin Mai 15, 2009 1:47 am

pai am as vrea sa lucrez pe www.neoncams.com , www.xlovecam.com .....sau www.livejasmin.com ....eu am lucrat p justcamit.com iti multumesc pt intentzia de a ma ajuta poop
principess
Incepator
Incepator

Mesajde Alexiss » Vin Mai 15, 2009 2:35 am

Buna Principess ,

In primul rand doresc sa aflu ce internet ai . E foarte important de stiut daca acest internet tine 3 sesiuni simultane .

In cazul in care doresti sa te inscrii pe Livejasmin ai aici toate informatiile necesare
http://adultwebcamstars.com/videochatadult/?p=98

Pentru celelalte doua nu exista momentan tutoriale de inscriere , dar daca ai probleme revin-o aici in forum si te vom ajuta cu siguranta .

Bafta acolo si spor la treaba !
Alex
Alexiss
Administrator
Administrator

Mesajde principess » Vin Mai 15, 2009 3:34 am

NU VREAU SA MUNCESC DOAR 3 SESIUNI AM MAI MUNCIT DAR CU ACEI CLABORATORI CARE ITI CER 20-30% SI MAM SATURAT SA FIU FURTA AM GASIT ACEST FORUM SI DUPA CE AM CITIT ATATEA CONVERSATII INTRE VOIA VAZUT CA INCERCATI SA II DEMASCATI P "COLABORATORI" SI VREAU SA SPUN CA AFIRMATIILE CARE LE FACETZI DESPRE EI SUNT TOATE ADEVARATE AM FOST NUMAI MINTITA SI FURATA CATEVA LUNI SI MAM SATURAT SI MAM GANDIT CA POATE E CNV DISPNIBIL SA MA AJUTE :oops:
principess
Incepator
Incepator

Mesajde grigoryev » Vin Mai 15, 2009 10:54 am

daca vrei te ajut eu sati faci conturii pe anumite siteturii
grigoryev
User activ
User activ

Mesajde lore » Vin Mai 15, 2009 12:03 pm

principess scrie:pai am as vrea sa lucrez pe www.neoncams.com , www.xlovecam.com .....sau www.livejasmin.com ....eu am lucrat p justcamit.com iti multumesc pt intentzia de a ma ajuta poop

Pe neoncams exista concursuri care,daca lucrezi constant si cu interes, vei avea castiguri pe masura. In privinta xlove-ului pot sa iti zic ca depinde f mult de atitudinea ce o ai si nivelul conversational al limbii (franceza sau engleza in majoritate)... Iar livejasmin are trafic foarte bun, insa si numarul fetelor online e mare.

Daca tot te-ai saturat de colaborari in detrimentul tau, iti sugerez sa iti faci un program strict de munca pe care sa il respecti pentru inceput, si sa incerci siteurile consacrate.
Bafta
lore
AWStudent
AWStudent

Mesajde sunflower » Vin Mai 15, 2009 2:08 pm

grigoryev scrie:daca vrei te ajut eu sati faci conturii pe anumite siteturii

Invata gramatica intai si apoi fa conturi.
sunflower
Profesionist
Profesionist

Mesajde sunflower » Vin Mai 15, 2009 2:12 pm

Pe xlove completezi formularul scurt de inregistrare, apoi astepti emailul de la ei. Iti vor trimite un agreement, care trebuie semnat, scanat si trimis inapoi.
Link http://www.xlovecam.com/?p=anim

Pe neoncams e mai simplu, pt ca ai interfata in romana.
Link http://model.neoncams.com/
Completezi in drepta, la "Inregistreaza un cont nou."

Daca ai probleme posteaza aici.

Bafta!
sunflower
Profesionist
Profesionist

Mesajde principess » Vin Mai 15, 2009 4:28 pm

dap in sfarsit am reusit sa fac un cont p un site (asta pt. ca nu s-au cerut prea multe :))) dap nu ete trafic de luc pe celelalte nu reusesc sa fac pt ca am suspendat permisul si e cam greu sa ajung in oras sa imi iau tus pt imprimanta si mai am o prob eu imprim contractele da nush cumsa òe scanez sa le trm inapoi :(( ma ajuta cnv
principess
Incepator
Incepator

Mesajde sunflower » Dum Mai 17, 2009 2:24 pm

Ai multifunctional sau doar imprimanta?
sunflower
Profesionist
Profesionist

:)

Mesajde principess » Lun Mai 18, 2009 5:42 pm

multifunctional
principess
Incepator
Incepator

Mesajde Sherine » Lun Mai 18, 2009 8:28 pm

principess scrie:dap in sfarsit am reusit sa fac un cont p un site (asta pt. ca nu s-au cerut prea multe :))) dap nu ete trafic de luc pe celelalte nu reusesc sa fac pt ca am suspendat permisul si e cam greu sa ajung in oras sa imi iau tus pt imprimanta si mai am o prob eu imprim contractele da nush cumsa òe scanez sa le trm inapoi :(( ma ajuta cnv

Deci scoti (imprimi) contractele de la ei , le completezi , semnezi , dupa care trebuie sa le bagi in scaner si sa le scanezi , le salvezi in PC iar unde scrie pe site-ul respectiv ( ex: xlovecam ) sa le uploadezi vezi ca scrie " Browse" dai clik pe el si cauti contractul unde l-ai salvat . Te mai asteptam cu intrebari :lol:

Am si eu o curiozitate ; spui ca nu ai permis sa ajungi in oras , presupunand ca stai la tara te intreb ce internet ai?

Bafta
Sherine
User Avansat
User Avansat

Următorul

Înapoi la Anunturi diverse