Webcam models

de 6 luni..si fara bani :(

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

de 6 luni..si fara bani :(

Mesajde andra21 » Sâm Oct 23, 2010 7:11 pm

Hey! salut tuturor...sunt noua pe acest forum, desi citesc de ceva vreme subiectele voastre si mi se par foarte interesante...asa ca, va rog fiti indulgenti :P lucrez in Iasi la un studio, de 6 luni de zile...m am angajat part- time, adica 4 ore, dar mai mereu merg cate 8..ca mai am timp :P problema e ca nu fac bani..nu-mi explic de ce..fizic, arat bine, stiu engleza si franceza foarte bine..fac tot ce se poate face in free...dar banii pe care ii iau la sfarsit de sesiune nu ma motiveaza deloc :sad: si ma demoralizez, si mi vine sa nu mai fac nimic..dar sunt studenta si chiar am nevoie :sad: ati putea sa mi dati niste sugestii, pareri? va multumesc! si bafta fetelor care se ocupa :)
andra21
Incepator
Incepator

Publicitate AWStars

Re: de 6 luni..si fara bani :(

Mesajde andra21 » Sâm Oct 23, 2010 8:13 pm

500USD/ pe 2 sapt??? atat de mult? wow...azi am luat de pe 2 site uri..putin tare! :( si cica, data viitoare iau mai mult pt ca la unele site uri, plata se face lunar :( eu nu am o realtie foarte apropiata cu fetele de acolo...nu din ignoranta sau alte motive...ci asa sunt eu, mai retrasa! ideea e ca studioul e renumit, dar mi se pare ca nu fac bani cum ar trebui :(
andra21
Incepator
Incepator

Mesajde princessmanager » Sâm Oct 23, 2010 8:55 pm

salut Andra .numele meu este Anamaria si reprezint Princess Studio (iasi).500 de $ dupa cum a spus si poca dupa o perioada de 6 luni chiar nu este o suma greu de realizat(avem modele in studio care dupa aceasta perioada de timp au atins si chiar depasit suma de 2000 $ /perioada).In acesta activitate incasarile depind de mai multi factori printre care:Trainingul(dupa cum a zis si poca e foarte important ...daca e bine facut te invata si iti pui avantajele in valoare iar lucrurile care nu te avantajeaza sa le ascunzi,te invatza cum sa abordezi o discutie in functie de membru etc...)dotarile tehnice si decorul ...si nu in ultimul rand imagintatia si spontaneitatea ta.Trebuie sa iti gasesti un stil in care sa te simti bine in pielea ta sa pari cat mai naturala ca si cum ai fi facut acest lucru ,,de o viatza" si sa fi mereu cu zambetul pe buze(adica sa ai o atitudine vesela si dezinvolta).Timpul ma preseaza ar fi mai multe de spus oricum daca mai doresti sfaturi ma poti contacta la :princessmanager@yahoo.com

Have fun!!!
princessmanager
AWStudent
AWStudent

Mesajde Alexiss » Sâm Oct 23, 2010 11:06 pm

andra21 . Parerea mea este ca pe un astfel de forum nu prea au ce sa caute modelele care lucreaza de la un studio . Si iti dau si argumentatia in acest sens :

La modul cel mai serios un model trebuie sa se simta confortabil intr-un studio , iar intrebarile pe care acest model le are sa fie adresate personalului studioului respectiv . Desigur , raspunsurile de calitate sunt necesare ...

Se pare ca in cazul tau fie nu te simti confortabil acolo (pentru a intreba) , fie intrebi si reprezentantii de acolo ridica din umeri .

Studiouri mari , faimoase ca acesta sunt multe in toata tara , asta nu inseamna ca sunt si performante . Sunt foarte multi cei care dispun de capital si deschid studiouri foarte mari , dar fara sa aibe un personal auxiliar pe masura (care sa se ocupe de toate aceste modele) , si merg pe principiul la modelul are talent nativ pentru asa ceva si se descurca (afirmatie de multe ori adevarata) , iar restul ... la mica ciupeala , tot mai incaseaza cate ceva si de la acestea (cum e cazul tau) .

Asadar , a te angaja intr-un studio mare , faimos , cu statui ... nu e obligatoriu o portita catre seriozitate si incasari bune .

Sfatul meu este sa te muti intr-un alt studio ...
Ai aici cateva sugestii
http://www.adultwebcamstars.com/job_video_chat/Iasi.htm
Alexiss
Administrator
Administrator

Mesajde sunflower » Sâm Oct 23, 2010 11:09 pm

Lol princess. Decorul conteaza fff putin. O culoare draguta e de ajuns. Ei trebuie sa te admire si sa fie atenti la tine ca model, nu la decorul tau. La categoria fetish si altele e mai delicat cu decorul.
Andra21, te rog sa-mi trimiti un pm daca vrei cu numele studioului la care lucrezi. Nu ma bag in seama ca sa te "racolez". Vreau doar sa stiu de ce un studio renumit nu este capabil sa ajute fetele sa castige mai mult.
sunflower
Instructor
Instructor

Înapoi la Discutii generale