Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .
Moderator: Alexiss
de ardientestd » Sâm Mai 07, 2011 7:53 pm
Salut tuturor, Am si eu o problema cu MFC-ul. De vreo saptamana si ceva toate modelele mele sunt deconectate de la serverul lor frecvent, adik la fiecare max 10-15 min. Am doua linii de internet plus RDS, pe toate le-am incercat, am resetat routerul pentru a lua un nou IP, am vorbit cu cei de la internet si imi spun ca nu este problema de la ei. Tind sa ii cred pentru ca se lucreaza in paralel pe mai multe site-uri si nu am probleme pe nici unul in afara de MFC. Am incercat sa deschidem numai MFC-ul...dar aceeasi problema. Acum unii dintre membrii ne-au spus k aceasta problema ar fi numai modelelor din Romania. Mai are cineva aceasta problema? Sau daca a mai avut-o cum a rezolvat-o? La noi se fac destul de multi bani pe MFC si nu prea vreau sa renunt la ei. Multumesc pentru orice reply. Bafta
-
ardientestd
- User activ

-
-
-

Publicitate AWStars
-
de firebird » Sâm Mai 07, 2011 10:03 pm
Problema am sesizat-o si eu. De vreo saptamana pur si simplu se deconecteaza.Cred ca nu e de la internet sau calculatoare.E doar de la ei.
-

firebird
- AWStudent

-
-
de Lemon » Dum Mai 08, 2011 5:59 pm
Problema asta o au toate modelele,am fost guest pe alte room-uri sa vad daca mai are si altcineva problema asta si toata lumea se vaita,de la modele(de top) pana la membrii.Deci...
-
Lemon
- AWStudent

-
-
de il_magic000 » Mar Mai 10, 2011 12:07 pm
idem!aceeasi problema o am si eu
The meaning of life it's what u want it to be
-
il_magic000
- User activ

-
-
de FrozenHearted » Mar Mai 10, 2011 1:30 pm
Eu stau aproape in fiecare seara pe MFC in jur de 2-3 ore si nu patesc faza asta. Intru de obicei dupa 00:00 .
-
FrozenHearted
- User activ

-
-
de Red Studio » Joi Mai 12, 2011 3:20 pm
Au crescut foarte mult, au mult load, e greu sa suporte serverele. Pana vor migra catre cloud ...
Red Studio - nou, modern, legal Bucuresti, Piata Victoriei 1 http://www.red-studio.rostudio de videochat adult si non-adult
-
Red Studio
- User activ

-
-
de Toxxxik » Joi Mai 12, 2011 9:51 pm
Incerc sa intru pe mfc si imi zice ca sunt banat , si ca nu mai accepta modele din tara mea pentru moment. cand se va schimba situatia ?
-

Toxxxik
- Incepator

-
-
de ariana » Mar Mai 24, 2011 1:02 pm
Hello people, Nu vreau sa cred ca nu voi mai putea face cont de studio pe MFC, as inebuni,  , am exemple practice cum se fac multi bani pe mfc. Tin sa cred ca e o problema temporara si ca in scurt timp vom putea activa fara probleme. Barman hai cu sucu' 
-
ariana
- Incepator

-
-
de odette » Sâm Iun 04, 2011 8:11 pm
Buna, am o intrebare pt voi. Am aplicat pt un cont pe mfc acum 5 zile si nici pana acum nu am primit un raspuns, nici da nici nu. Cat dureaza? Sa aplic iar? multumesc pup
-
odette
- Incepator

-
-
de Lemon » Dum Iun 05, 2011 8:23 am
Din cate stiu,dureaza max 24 ore sa primesti aprobarea,inseamna ca ceva nu a mers bine,fa aplicatia iar sau trimite mail si intreaba care e problema.Eu de fiecare data cand am aplicat pt un cont pe mfc,in cateva ore am avut aprobarea.Bafta!
-
Lemon
- AWStudent

-
-
de odette » Dum Iun 05, 2011 9:38 am
Bunaaaa Am nevoie de ajutor, am aplicat sa-mi fac cont pe mfc si n-am primit nici un raspuns de 6 zile. Ce sa fac? Multumesc
-
odette
- Incepator

-
-
de odette » Dum Iun 05, 2011 9:43 am
Merci mult, am aplicat iar insa dupa ce dau submit aplication nu scrie k s-a trimis sau ceva pur si simplu ma aduce pe aceeasi pagina cu become model. Trebuie sa scrie k mesajul s-a trimis? Merciiiiiiiiiiiiiiiii
-
odette
- Incepator

-
-
Înapoi la Discutii generale