Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .
Moderator: Alexiss
de Lemon » Vin Mar 04, 2011 6:34 am
Buna,sunt noua aici,am dat intamplator peste acest forum,mi se pare foarte until,de cateva zile il tot citesc si acum am decis sa ma inregistrez si eu.Fac videochat de 1 an si ceva,problema mea este ca din ianuarie si pana acum mi-a mers extrem de prost.Am gasit aici sfaturi utile despre cum sa imi imbunatatesc imaginea,si asta am si facut,am incercat sa aduc ceva nou la mine in room chat,dar nu stiu care e problema,engleza o vorbesc si o scriu f bine,arat ok(zice lumea) si am o suficienta cultura generala cat sa tin o conversatie cam pe orice domeniu.Nu inteleg totusi unde gresesc.Am avut ceva regulari ,dar de sarbatori i-am pierdut pe toti,au inceput cu invitatii,cu toate ca nu le-am promis nimic,mai mult decat i like you de la mine nu au scos dar se pare ca si i like you asta e perceput diferit...Cum spuneam,regularii i-am pierdut,iar altii noi sau macar pvt nu reusesc sa fac,imi intra membrii cu $ deci nu pot sa zic frate ,nu am trafic,si totusi intra,stau putin,si ies.Cateodata i bag eu in seama cu un hi si ies instant de parca i-as musca ,lol,cateodata i las p ei sa ma abordeze si ies ei ,lol.Nu mai inteleg.Nu sunt model de mii de $$$ p luna,de ce sa mint,faceam pe 2 siteuri aprox 200 pe per pe fiecare,dar ma gandeam sa le schimb ca deja stau si pierd nopti aiurea...ceva pareri?vb doar engleza,ma orientasem spre siturile franceze dar eu nu inteleg si nici nu stiu sa scriu boaba de franceza deci nu stiu cate sanse as avea sa fac ceva pe acolo.Mi-am luat un modem,am inceput sa stau on in locuri inedite,ma gandeam ca poate membrii s-au saturat de clasicul pat sau birou(le-am incercat pe ambele),asa ca mai nou,stau on prin locuri unde nici nu te gandesti ,lol ,si totusi nik,care poate sa fie problema?as fii recunoascatoare pt orice sfat.. 
-
Lemon
- AWStudent

-
-
-

Publicitate AWStars
-
de Lemon » Vin Mar 04, 2011 6:42 am
Am uitat sa precizez site-urile pe care lucrez:imlive si pimpin.Numai ca pe imlive m-am saturat de charge back-uri si de romani care intra si te injura ca la usa cortului,iar pe pimpin bate vantul.
-
Lemon
- AWStudent

-
-
de Under10 » Vin Mar 04, 2011 10:17 am
Salut si bine ai venit pe forum . Am ramas blocat cand te-am auzit de modem  ... nici nu vei face vreodata privaturi cu internet pe modem ! ... Nu stiu daca stiai dar in activitatea de videochat internetul este baza sa zic asa .... trebuie neaparat internet prin cablu de preferat de la RDS sau retea de cartier , in nici un caz modem sau romtelecom . Despre site-uri te-as sfatui sa incerci si altele ex: cams.com ....... Daca nu te pricepi la franceza mai bine nu incerca este pierdere de timp ..... Nu stiu ce webcam folosesti , ce configuratie la PC ai ..... Te sfatuiesc sa citesti acest forum ... ai multe de invatat . Bafta
-

Under10
- Profesionist

-
de isabella » Vin Mar 04, 2011 4:27 pm
pimpin e un site mai de umplutura nu trebuie sa ai mare baza pe el...iar imlive :( cu atatea charge-back-uri )....parerea mea este sa nu mai iei pvt-uri cu regulari decat ffff putine pt ca si aceia iti pot da 100% .... eu iau in general silveri , gold , vip,.....care nu au nici un statut......mai putin depinde cum pare persoana din discutia care o avem......si ink ceva : in general cei cu charge back sunt cei cu nick-uri f lungi .....litere puse alandala , cifre multe ....... cam asta ar fi :)
-
isabella
- AWStudent

-
-
de melisa_alexa » Vin Mar 04, 2011 5:11 pm
Buna cel mai bine este sa ai un internet bun RDS si o camera web HD C910 si siteuri bune care sunt acum este cams.com streamate incearca asa sigur va merge bine pe langa astea trebuie sa gasesti un site de baza unde merge tie foarte bine acolo sa tragi cel mai mult parerea mea :)
-
melisa_alexa
- User Avansat

-
-
de Lemon » Vin Mar 04, 2011 6:10 pm
Va multumesc pt sfaturi,specific ca folosesc un laptop Toshiba ,are webul incorporat,dar cateodata folosesc si o camera web pe cablu(Microsoft Life Cam VX-1000).Cat despre modem,eu momentan am ceva probleme cu firma de internet la care sunt abonata,nu prea sunt seriosi,imi cade netul foarte des,ei asigura o anume viteza si totusi nu sunt multumita.Modemul nu a fost in plan sa il achizitionez in mod expres,dar m-au sunat cei de la compania de telef la care sunt abonata de multi ani si mi-au facut o oferta ,mi s-a parut ok si am acceptat.Forumul mi-a fost de mare ajutor,am tot citit aici cateva zile inainte sa ma inregistrez si eu,cum am spus am tot incercat sa ma reinventez,sa aduc un suflu nou,recunosc ca nu dau f mare atentie la cum ma imbrac p web ,pun pe mine un maieu mulat peste sutien si stau in boxeri in general...am observat ca daca ma machiez,membrii spun de ce ma machiez,ca ei vor natural si bla bla,daca nu ma machiez parca sunt fada,nu stiu,nu sunt urata lol,dar pe web fara machiaj sunt palida tare,ma gandeam sa ma duc la solar lol,cat despre tinuta de lucru,daca pun ceva sexy(vreo rochita),si am pvt,pai mai mult dureaza dezbracatul si imbracatul decat pvt-ul in sine.Si am si jucarii,ofer body oil sau body lotion in pvt la mine,ceara de lumanari,chiar nu mai inteleg.Am scanat site-urile care merg sa fie vazute pe free din romania sa vad cum lucreaza modelele de elita,am zis sa mai invat cate ceva si de acolo.
-
Lemon
- AWStudent

-
-
de mirely » Vin Mar 04, 2011 9:37 pm
Lemon scrie:Va multumesc pt sfaturi,specific ca folosesc un laptop Toshiba ,are webul incorporat,dar cateodata folosesc si o camera web pe cablu(Microsoft Life Cam VX-1000).Cat despre modem,eu momentan am ceva probleme cu firma de internet la care sunt abonata,nu prea sunt seriosi,imi cade netul foarte des,ei asigura o anume viteza si totusi nu sunt multumita.Modemul nu a fost in plan sa il achizitionez in mod expres,dar m-au sunat cei de la compania de telef la care sunt abonata de multi ani si mi-au facut o oferta ,mi s-a parut ok si am acceptat.Forumul mi-a fost de mare ajutor,am tot citit aici cateva zile inainte sa ma inregistrez si eu,cum am spus am tot incercat sa ma reinventez,sa aduc un suflu nou,recunosc ca nu dau f mare atentie la cum ma imbrac p web ,pun pe mine un maieu mulat peste sutien si stau in boxeri in general...am observat ca daca ma machiez,membrii spun de ce ma machiez,ca ei vor natural si bla bla,daca nu ma machiez parca sunt fada,nu stiu,nu sunt urata lol,dar pe web fara machiaj sunt palida tare,ma gandeam sa ma duc la solar lol,cat despre tinuta de lucru,daca pun ceva sexy(vreo rochita),si am pvt,pai mai mult dureaza dezbracatul si imbracatul decat pvt-ul in sine.Si am si jucarii,ofer body oil sau body lotion in pvt la mine,ceara de lumanari,chiar nu mai inteleg.Am scanat site-urile care merg sa fie vazute pe free din romania sa vad cum lucreaza modelele de elita,am zis sa mai invat cate ceva si de acolo.
Nu o sa faci cu adevarat videochat niciodata. Acei membrii care te vor naturala exact asta cauta..nu conteaza ca tu esti palida. Barbatii vor fie femeie machiate ori naturale.Alegerea este a ta. Succesuri
-

mirely
- User activ

-
-
Înapoi la Discutii generale