angajari video chat

mai merge videochatul..??

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Re: mai merge videochatul..??

Mesajde andubeje » Dum Mar 07, 2010 2:35 am

Nu a dam! Am si eu o intrebare (sincera)... cam cati bani face un model mediu in perioada aceasta?
andubeje
User Activ
User Activ

Mesajde sunflower » Dum Mar 07, 2010 5:56 am

Minim 400 euro/sesiune - banutzii ei.
sunflower
Profesionist 75%
Profesionist 75%

Mesajde merveilleux » Lun Mar 08, 2010 11:47 am

Hello! :smt039
eu nu am o experienta asa mare in domeniu - "activez" de un an fix, si de jumatate de an numai din asta traiesc.
am avut si eu recent o perioada (scurta din fericire) in care eram aproape disperata ca a dat criza si in vc (mi se parea ca nu mai vin asa multi membri, sau ca are site-ul probleme) si m-am vazut nevoita sa ma implic mai mult (in primul rand sa imi iau mai putine "zile libere" pe saptamana). Am avut intentia de a-mi face cont si pe alt site insa am mai oferit o sansa site-ului pe care stau de un an pentru ca... imi place. Supriza mea a fost nu numai ca mi-am atins "targetul" mult mai repede si usor, dar castigurile mele s-au dublat. Asa ca ideea asta de criza in vc (cel putin pt mine) s-a dovedit a fi falsa. Altfel cu siguranta nu reuseam sa castig intr-o luna 5000$ (suma care este record pt mine... cel putin pana acum :prayer: ).
Cred ca in loc sa ne plangem ca e criza, ca nu merge aia, ca site-ul e de vina, etc. si sa stam incruntate in fata camerei (asa cum am facut si eu :oops: ) mai bine ne punem pe treaba, dam drumul la muzica si zambim :smt003 !!! s-ar putea sa aveti o surpriza :smt007

Mult succes!!!! :smt041
merveilleux
User Normal
User Normal

Mesajde Michelle » Lun Mar 08, 2010 2:49 pm

Lol eu nu stiu cum draq toata lumea face mii de $ pe perioada cand eu abia daca fac 500 - 600, cateodata nici pe astia, si stau o gramada de ore, arat destul de bine, multi imi zic ca sunt ca o barbie doll, muzica am tot timpul, zambete la fel, fac aproape de toate in pvt dar toti vin si cer free show :rolleyes:
Chiar nu inteleg ce e asa mare diferenta e intre mine si una care nu zice decat "hi bb" , "hru bb" , "go pvt bb?" si are private pe banda rulanta :( Chiar nu stiu ce sa mai cred...unele sunt sub orice critica din toate punctele de vedere si fac de zece ori mai multi bani decat mine...poate nici nu se merita sa-mi dau atata silinta :(
Michelle
User Activ
User Activ

Mesajde sunflower » Mar Mar 09, 2010 12:50 am

Gandeste-te ca poate le oferi totul pe tava f usor. "Hard to get" iti spune ceva?
sunflower
Profesionist 75%
Profesionist 75%

Mesajde cristinaxxx » Mar Mar 09, 2010 3:07 am

hey ai dreptate...N-ai vazut ce maimute sunt in top pe jasmine???...tocilare in toata regula, nuch cum de au alea atatea pv de intra in top...Cred ca s=au saturat membrii de frumuseti:))))..vor urate :rolleyes: :rolleyes:
cristinaxxx
User Normal
User Normal

Mesajde sunflower » Mar Mar 09, 2010 3:20 am

Nu conteaza asa de mult aspectul fizic fetelor...
sunflower
Profesionist 75%
Profesionist 75%

Mesajde cristinaxxx » Mar Mar 09, 2010 5:10 am

am sa stau de acuma nemachiata si imbracata de la second hand sa vad cat succes am..Ca sincer aranjata nimic...sufla vantu.. :smt018 :smt018
cristinaxxx
User Normal
User Normal

Mesajde sunflower » Mar Mar 09, 2010 3:27 pm

Conteaza si cum combini hainele de la second hand :lol: :lol:
sunflower
Profesionist 75%
Profesionist 75%

Mesajde gargamel » Joi Mar 11, 2010 6:35 pm

salut am si eu nevoie de ajutor sa im fac cont de videochat ma poate ajuta cineva daca da ma gaseste la razvananghel30@yahoo.com contra cost binenteles va multumesc
gargamel
User Normal
User Normal

Mesajde aditza » Joi Mar 11, 2010 8:57 pm

Nu e nevoie sa platesti,Pentru asta suntem aici,sa ne ajutam intre noi :smt016
Imagine
aditza
Profesionist 75%
Profesionist 75%

Anterior

Înapoi la Discutii generale