|
Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .
Moderator: Alexiss
mai merge videochatul..??
de cristinaxxx » Vin Mar 05, 2010 6:59 am
sunt noua in materie de videochat, fac de 2 luni aproape..Am lucrat numai pe jasmin .Insa in ultima perioada toata lumea vorbeste de o cadere a acestei industrii ..Voi ce credeti?? 
-
cristinaxxx
- User Normal

-
-
Re: mai merge videochatul..??
de cam2chat » Vin Mar 05, 2010 10:05 am
Nimic nu se pierde , totul se transforma!
-

cam2chat
- User Normal

-
-
de Michelle » Vin Mar 05, 2010 10:10 am
E in cadere libera :(
-
Michelle
- User Activ

-
-
de cam2chat » Vin Mar 05, 2010 10:20 am
Michelle scrie:E in cadere libera :(
Vom muri .. vine sfarsitul lumii .. Sa fim seriosi ! Orice bussines are perioade de crestere si perioade de scadere dar asta nu inseamna ca se termina!
-

cam2chat
- User Normal

-
-
de cristinaxxx » Vin Mar 05, 2010 11:31 am
-
cristinaxxx
- User Normal

-
-
de andubeje » Vin Mar 05, 2010 11:46 am
E buna si criza asta aparuta in videochat!
-
andubeje
- User Activ

-
-
de Michelle » Vin Mar 05, 2010 1:30 pm
andubeje scrie:E buna si criza asta aparuta in videochat!
Lol, la ce e buna? Ca din cauza ei aproape toata lumea isi face cate doua conturi pe siteurile care permit asta (in special Jasminul) si astfel se dubleaza numarul de modele online, iar membrii, avand impresia ca au de unde alege, se hotarasc mult mai greu sa intre in pvt? Crezi ca vazand ca nu merge multe fete or sa renunte? Bine ar fi...Dar eu am impresia ca pe zi ce trece se inmultesc...s-a ajuns la 12 ziua sa fie 850-900 de fete pe Jasmin, (majoritatea conturi duble) noaptea nu mai zic, cred ca in curand o sa se ajunga la 1500 de fete online deodata, namailuand in calcul si celelalte categorii  Plus traficul care e jalnic  Am zis ca februarie e o luna mai naspha, dar suntem deja in martie si nu se vede nici o schimbare  Eu o sa-mi dau toata silinta, ca de obicei si sper din suflet sa-si revina.
-
Michelle
- User Activ

-
-
de sunflower » Vin Mar 05, 2010 10:49 pm
Bla bla bla...hai sa-l luam pe "nu mai merge" in brate si sa ne ingropam in propria noastra lene. Nu mai merge videochatul, gata. La prasit fasole pe camp ca se castiga mai bine.
-

sunflower
- Profesionist 75%

-
-
de Under10 » Vin Mar 05, 2010 11:30 pm
sunflower scrie: La prasit fasole pe camp ca se castiga mai bine.
Nu mai merge nici asta 
-

Under10
- Profesionist 50 %

-
-
de andubeje » Sâm Mar 06, 2010 2:24 am
Videochatul este la fel ca oricare alt domeniu. Pe timp de criza supravietuiesc cei puternici care stiu sa se adapteze! La asta ma refeream.
-
andubeje
- User Activ

-
-
de Briliant$ » Sâm Mar 06, 2010 2:33 am
andubeje scrie:Videochatul este la fel ca oricare alt domeniu. Pe timp de criza supravietuiesc cei puternici care stiu sa se adapteze! La asta ma refeream.
Videochatul va merge oricand....insa totusi recomand aceasta activitate ca una suplimentara. Succes !!!
-

Briliant$
- User Activ

-
-
de sunflower » Sâm Mar 06, 2010 3:34 am
Nu cei puternici, ca nu suntem in jungla sa luptam pt kg zilnice de carne. Totul e sa vrei sa rezisti. Indiferent de situatie, vointa e cea care conteaza. Nu poate fi totul roz, ca altfel ne-am plictisi. Se poate foarte bine ca un model independent sa aiba castiguri frumoase la final de luna, iar un studio sa intre in gaura. Totul depinde de organizare si vointa. Ca daca incepi sa te plangi ca vaiiiiii nu mai merge ca inainte nu faci nimic. Nu va veni nimeni sa faca banii pt tine. @ Michelle, membrii se plictisesc la un mom dat sa se tot impiedice de acelasi model. E ca si cum ai merge la cumparaturi si ai da peste aceeasi camasa de min 15 ori in aceeasi zi. @ Briliant, o recomanzi tu ca suplimentara, insa nu face nimeni fata sa vina sa lucreze la studio, sa mai fie si studenta + alt job. Ar fi posibil in cazul in care ziua ar avea 48 ore Pt multe studente e jobul care le tine in facultate. Pt restul fetelor, serviciul lejer care le aduce un venit cam greu de obtinut in ziua de azi sau nu.
-

sunflower
- Profesionist 75%

-
-
de andubeje » Sâm Mar 06, 2010 9:18 am
sunflower scrie:Nu cei puternici, ca nu suntem in jungla sa luptam pt kg zilnice de carne.
Cand am spus "puternici", nu ma refeream la puterea fizica. Plus ca pt multe fete nu criza este de vina. De ce trebuie sa gandim ca daca esti fata automat o sa faci 2-3000$ pe luna?! Dar asa e la romani, toti barbatii se pricep la fotbal iar femeile la videochat :)
-
andubeje
- User Activ

-
-
de sunflower » Sâm Mar 06, 2010 8:18 pm
Poate tu gandesti asa. Hai sa nu o dam in clisee.
-

sunflower
- Profesionist 75%

-
-
Înapoi la Discutii generale