Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .
Moderator: Alexiss
de francisca19 » Mie Aug 25, 2010 3:09 pm
dak nu mai vreau sa fac videochat ce trebuie sa fac ca sa sterg contul?
-
francisca19
- Incepator

-
-
-

Publicitate AWStars
-
de Utilizator sters » Mie Aug 25, 2010 3:19 pm
Pai depinde cu site lucrezi...in general,in cazul in care muncesti ca model independent,ai optiunea de a inchide contul,in contul de model iar daca lucrezi de la studio,vorbeste cu administratorul studioului.Daca acesta nu vrea sa-ti inchida contul sau zice ca il inchide si tu crezi ca nu o va face,trimite mail catre site-ul cu care lucrezi si dovada ca tu esti titularul contului(copie dupa actul de identitate,poza cu actul de identitate langa fata...etc.Da mai multe detalii...
Succes!
-

Utilizator sters
- Instructor

-
-
de spaniolul » Joi Aug 26, 2010 3:35 am
Daca lucrezi de acasa personal si nu cu un studio e simplu,trimiti un PM cu solicitarea de inchidere si se rezolva imediat,daca lucrezi cu un STUDIO si esti sigur/a ca acesta nu iti inchide contul ci se foloseste de datele tale lasa/l un pic asa angajeaza un avocat faci dovada cu fotoscreen si video ca altcineva e in locul tau dai in judecata studioul respectiv si castigi o caruta de bani pe spatele prostiei si indolentei studioului care crede ca astfel poate face bani fara a inchide un cont,de obicei asa procedeaza studiourile carora le pleaca cele mai bune modele,se folosesc in continure de contul lor cu alte persoane!
Actrita,LONDRA! PS! spaniolul este numele cainelui meu,de aici si nick/name ce il folosesc! Lista de IGNORE!-aditza,pocahontas ,winxpfather,fetish,sunflower-pt. vocabular de maidan si atac la persoana
-

spaniolul
- Cunoscator

-
de Utilizator sters » Sâm Aug 28, 2010 12:55 am
Sfatul meu este sa lasi avocatii daca nu vrei sa cheltui bani degeaba...
Succes acolo!
-

Utilizator sters
- Instructor

-
-
de spaniolul » Sâm Aug 28, 2010 2:35 am
aditza scrie:Sfatul meu este sa lasi avocatii daca nu vrei sa cheltui bani degeaba...
Succes acolo!
E clar! postezi doar de dragul nr. de postari,spune si tu ceva elocvent,da un detaliu de ce sa renunte la avocati ce este in neregula cu ei,poti plati avocatii din castigul realizat in urma unui proces favorabil,in prima faza platesti doar taxele de timbru si cele ale casei de avocatura,minim 350 ron,daca castigi platesti un comision in functie de valoarea despagubirilor,asa se raspunde....
Actrita,LONDRA! PS! spaniolul este numele cainelui meu,de aici si nick/name ce il folosesc! Lista de IGNORE!-aditza,pocahontas ,winxpfather,fetish,sunflower-pt. vocabular de maidan si atac la persoana
-

spaniolul
- Cunoscator

-
de Utilizator sters » Sâm Aug 28, 2010 2:49 am
Fa nebun-o...de acum intreci orice limita ca iau vorbele lu Becali,"si mai date-n mortii ma..." daca esti palamida si nu stii ce vorbesti.Intreaba tu aici pe forum cate persoane am ajutat eu fara sa cer nimic in schimb,si spune-mi cate ai ajutat tu.Nu ai facut altceva decat sa aberezi la greu.Nici nu ma mai agit sa-ti dau raspunsuri la cat de proasta esti.Se observa cum ai citi tu forum-ul.Daca iti citesti posturile mai bine vei vedea si unde ai mintit iar apoi te-ai dat de gol. Bine ca ai dat tu explicatii fara nici un sens sau logica. Nu stiu cati ani ai dar iti urez "Morti inainte" Pacat ca nu sunt smiley-uri mai obscene ca-ti dadeam de-ti puneai si ca decor in camera P.S se vede cat de profesionista esti daca vreai sa folosesti un pocket camera de doi lei cu telecomanda fara zoom  doar play si stop,sa faci videochat  Si mai ai si curajul sa dai reply si sa ne minti porceste ca vede extrem de bine  Ramai cu ea ca poate asa nu ti se mai vede fata bine si reusesti sa faci un ban pe bajbaite La ce studio din tara ai muncit tu in 2001? Hai sa te vedem cat de cinstita esti...
-

Utilizator sters
- Instructor

-
-
de Utilizator sters » Sâm Aug 28, 2010 2:55 am
Era sa uit...Spune-ne si noua mai ales pe ce site-uri ai lucrat in 2001. Astept si un ifriends in raspuns... 
-

Utilizator sters
- Instructor

-
-
de theselby » Sâm Aug 28, 2010 3:15 am
aditza scrie:Era sa uit...Spune-ne si noua mai ales pe ce site-uri ai lucrat in 2001. Astept si un ifriends in raspuns... 
Aditza nu te mai agita... o fi vreun pusti de 14-15 ani care se sparge in figuri ca e fata si ca lucreaza din 2001 (anul in care a trecut in clasa intai si a dat startul alfabetului) @spaniolu - no comment. De ce nu renunti totusi la prostie si iti vezi de treaba ta? Fii cuminte fratica... respectul aici (si in alte comunitati de altfel) nu il castigi prin minciuni si aberatii de 2 lei... te-ai trezit si tu un "iuzar" din mai 2010 sa o arzi in impresii pe un forum... hai pa!
Studio video-chat IASI - CHATLIVE | http://chatlive.ro Ghid MyFreeCams | http://tinyurl.com/mfc-guide Documentatie videochat | http://tinyurl.com/videochat-guides
-

theselby
- Cunoscator

-
-
de spaniolul » Sâm Aug 28, 2010 9:35 am
aditza scrie:Fa nebun-o...de acum intreci orice limita ca iau vorbele lu Becali,"si mai date-n mortii ma..." daca esti palamida si nu stii ce vorbesti.Intreaba tu aici pe forum cate persoane am ajutat eu fara sa cer nimic in schimb,si spune-mi cate ai ajutat tu.Nu ai facut altceva decat sa aberezi la greu.Nici nu ma mai agit sa-ti dau raspunsuri la cat de proasta esti.Se observa cum ai citi tu forum-ul.Daca iti citesti posturile mai bine vei vedea si unde ai mintit iar apoi te-ai dat de gol. Bine ca ai dat tu explicatii fara nici un sens sau logica. Nu stiu cati ani ai dar iti urez "Morti inainte" Pacat ca nu sunt smiley-uri mai obscene ca-ti dadeam de-ti puneai si ca decor in camera P.S se vede cat de profesionista esti daca vreai sa folosesti un pocket camera de doi lei cu telecomanda fara zoom  doar play si stop,sa faci videochat  Si mai ai si curajul sa dai reply si sa ne minti porceste ca vede extrem de bine  Ramai cu ea ca poate asa nu ti se mai vede fata bine si reusesti sa faci un ban pe bajbaite La ce studio din tara ai muncit tu in 2001? Hai sa te vedem cat de cinstita esti...
FA SAI SPUI LUI MATA!! nebuna tot lui MATA care t/ea facut jigodie! DE MORTI numai bine familiei tale sa ai cu ce ii ingropa,MODERATORII SI ADMIN CE PAZESC_MERITI BAN!! PALAMIDA E MATA care nu tia dat cum trebuie cei 7 ani de acasa! hai sictir,proasta sa o faci pe mata si sora/ta care nu au stiut sa te educe! LA FEL ITI UREZ SI EU!!! sa ai parte numai de morti inainte,halal forum unde MODERATORII AU UN ASEMENEA LIMBAJ! POKETUL lam primit cadou si doar lam testat,eu folosesc sony inca inainte de a avea tu habar de videochat! HAI SICTIR! PS! am 35 de ani si arat ca la 23!
-

spaniolul
- Cunoscator

-
de spaniolul » Sâm Aug 28, 2010 9:39 am
theselby scrie:aditza scrie:Era sa uit...Spune-ne si noua mai ales pe ce site-uri ai lucrat in 2001. Astept si un ifriends in raspuns... 
Aditza nu te mai agita... o fi vreun pusti de 14-15 ani care se sparge in figuri ca e fata si ca lucreaza din 2001 (anul in care a trecut in clasa intai si a dat startul alfabetului) @spaniolu - no comment. De ce nu renunti totusi la prostie si iti vezi de treaba ta? Fii cuminte fratica... respectul aici (si in alte comunitati de altfel) nu il castigi prin minciuni si aberatii de 2 lei... te-ai trezit si tu un "iuzar" din mai 2010 sa o arzi in impresii pe un forum... hai pa!
Zi ZAU!! iti dai si cu parerea........aiurea!
-

spaniolul
- Cunoscator

-
Înapoi la Discutii generale