Webcam models

Am o mare problema

Discutii pe orice tema adult . Nici in aceasta sectiune nu sunt permise reclamele !

Vi s-a intamplat si voua pe Xlove la fel

Da
4
44%
Nu
5
56%

Voturi totale : 9

Am o mare problema

Mesajde KisS » Mie Sep 16, 2009 10:03 am

Buna ziua sunt nou pe aici si in domeniu , mi-am facut acum cam 3 saptamani uun cont pe Xlove , eu am facut suma de 334 euro , si din acesti 334 euro primives 166 din ce cauza , explicatimi si mie va rog frumos , odata ce ei isi opresc din comisioanele din private , avem un tarif de 2 euro pe minut si noi primim doar 0.81
Va rog frumos explicatimi si mie si facetima sa inteleg :???: :sad:
KisS
Incepator
Incepator

Publicitate AWStars

buna

Mesajde margo » Vin Sep 18, 2009 4:48 pm

si eu am aceeasi problema pe xlove , am 1.60euro pe minut dar primesc 0.7200 € / min,nu inteleg ce se intampla...:((( va rog frumos cine cunoaste ...poate ma ajuta si pe mine.Va multumesc anticipat.
margo
Incepator
Incepator

Re: buna

Mesajde Under10 » Sâm Sep 19, 2009 2:17 am

margo scrie:si eu am aceeasi problema pe xlove , am 1.60euro pe minut dar primesc 0.7200 € / min,nu inteleg ce se intampla...:((( va rog frumos cine cunoaste ...poate ma ajuta si pe mine.Va multumesc anticipat.

Salut, ... ok tu ai 1,60 pe minut si te intrebi de ce primesti doar 0,72 ?....pai este simplu ; trebuie sa castige si site-ul ceva NU ? :lol: ..... daca tu ai primi 1,60 site-ul ce ar castiga ? :roll:
Under10
Profesionist
Profesionist

Re: Am o mare problema

Mesajde Under10 » Sâm Sep 19, 2009 2:21 am

KisS scrie:Buna ziua sunt nou pe aici si in domeniu , mi-am facut acum cam 3 saptamani uun cont pe Xlove , eu am facut suma de 334 euro , si din acesti 334 euro primives 166 din ce cauza , explicatimi si mie va rog frumos , odata ce ei isi opresc din comisioanele din private , avem un tarif de 2 euro pe minut si noi primim doar 0.81
Va rog frumos explicatimi si mie si facetima sa inteleg :???: :sad:

Din cate inteleg sunteti un cuplu :P ..... site-ul xlovecam.com nu poate sa va dea toti cei 2 euro deoarece ei nu ar mai avea ce castiga ...understaind ?

Bafta
Under10
Profesionist
Profesionist

merci

Mesajde margo » Sâm Sep 19, 2009 8:10 am

merci frumos pt raspunsunsuri , nu suntem un cuplu,nici macr nu ne cunostem ,e logic sa opreasca si ei partea lor....dar parca e prea mult :(((...iar daca urci mai mult de 2e/min , atunci risti sa nu mai ai trafic in pvt ....in fine complicate sunt caile videochatului :D
O zi buna :)
margo
Incepator
Incepator

Mesajde leonna » Sâm Iul 10, 2010 4:51 pm

duaamne..... :roll: pai era asa greu de stiut?
Direct sau indirect...Spunemi-o in fata....
leonna
Incepator
Incepator

Mesajde Utilizator sters » Sâm Iul 10, 2010 8:06 pm

Ai cautat mult topic-ul asta leonna? :lol:

Succes!
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde sunflower » Dum Iul 11, 2010 6:01 pm

Mai fratilor... Xlove nu opreste mult deloc!! Primiti practic 50% din bani, chit ca vedeti 0.72 euro partea voastra. Restul pana la 0.8 euro este provizionul, pe care il veti primi, la fiecare sfarsit de sesiune, dupa 6 luni de lucru, in caz ca nu aveti chargeback :cool:
Daca vi se pare putin la xlove, ce ziceti de Imlive ca dau doar 30%????
sunflower
Instructor
Instructor

Mesajde bigsmile » Lun Iul 12, 2010 2:28 am

de fapt xlove ofera 45% pt cei inscrisi m tarziu (eu m am inscris in ian 2009 si primesc 45%) dar pb cei inscrisi mai din tp, veteranii primesc 50%
bigsmile
AWStudent
AWStudent

Mesajde sunflower » Lun Iul 12, 2010 4:57 am

Veterani pe ...
In fine, 45% primesc hostii independenti bigsmile.
sunflower
Instructor
Instructor

Înapoi la Discutii adult - generale -