angajari video chat

MatroBabes????

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

MatroBabes????

Mesajde Margott » Mie Mar 03, 2010 2:22 am

Va salut pe toti si toate!
M-am hotarat si eu sa ingos randurile detinatorilor de studiouri, cu toate temele facute, dehh.. acum pe criza cand toti se plang ca nu mai merge nimic.
Nu sunt noua in breasla, asa ca nu va stresez cu intrebari prostesti, pentru ca am mai avut un studio acum 4 ani, dar acum, dupa ce am asezat cat de cat lucrurile mai am un pas destul de important fetele si siteurile :D adica esentialul :))).
Ca site-uri am ales live jasmin si MFC-ul pentru ca le stiu bine, dar... ma gandeam la MatroBabes si nu prea am gasit detalii despre.
Am stat ceva timp pe site si am vazut ca se misca cat de cat, fetele nu se prea plictisesc pe acolo, voi stiti ceva despre? lucrati cu el?
Daca imi puteti furniza cateva randuri despre ( free:D) va sunt recunoscatoare si nu impart nici un profit cu voi :lol: :lol: :lol:

Va multumesc anticipat!!!
Margott
User Normal
User Normal

Re: MatroBabes????

Mesajde sunflower » Mie Mar 03, 2010 3:32 am

Pai scrie si adresa siteului daca tot vrei o parere.
sunflower
Profesionist 75%
Profesionist 75%

Mesajde Under10 » Mie Mar 03, 2010 2:25 pm

sunflower scrie:Pai scrie si adresa siteului daca tot vrei o parere.

A gresit el ... se scrie metro nu matro ...

http://www.metrobabes.com/
Under10
Profesionist 50 %
Profesionist 50 %

Mesajde Margott » Joi Mar 04, 2010 2:17 am

Yup, exact , m-am luat dupa cum scrie pe forum si am scris Matrobabes in loc de www.Metrobabes.com :oops: :oops:
Lucrati cu ei? sunt ok?
Margott
User Normal
User Normal

Mesajde cam2chat » Vin Mar 05, 2010 10:18 am

pe acest site sunt foarte multe camere din cams ... ceva ma face sa cred ca este un affiliat ceva .
Cosmin Constantin
Cam2Chat Entertainment

0764.140.360
www.cam2chat.ro
cam2chat
User Normal
User Normal

Re: MetroBabes????

Mesajde Michelle » Sâm Mar 06, 2010 2:13 am

Eu inca nu m-am lamurit ce procent plateste siteul asta - aici vad ca 40 % dar cineva mi-a zis ca 50 % iar pe site n-am reusit sa gasesc nicaieri ceva care sa ma lamureasca. :rolleyes:
Michelle
User Activ
User Activ

Mesajde aditza » Mie Mar 10, 2010 9:57 pm

cam2chat scrie:pe acest site sunt foarte multe camere din cams ... ceva ma face sa cred ca este un affiliat ceva .

Nu este un afiliat.Adevarat graiesti ca sunt camere ce apar si pe alte site insa nu sunt afiliate ci doar "modele ce lucreaza si pe alte site-uri" Daca citesti mai cu atentie in josul paginii vei vedea ca este un "LLC"
LLC-ul este o firma gratuita americana de la HARVARD ce ofera posibilitatea de a se lucra legal online si cu o taxa anuala de cativa dolarei :smt016 Adica mai pe intelese,daca vrei sa-ti faci un site personal de videochat,iti iei un domeniu si apoi ei iti ofera aceasta firma(LLC) gratis pentru a fi legal.gasesti mai multe detalii pe google :smt016
Imagine
aditza
Profesionist 75%
Profesionist 75%

Mesajde teroristu199 » Joi Mar 11, 2010 11:09 pm

Aditza ai luat-o pe aratura cu LLC.Vezi pe net ce inseamna exact.
Si nu-ti convine sa vezi cosul de gunoi cum arunca cu hartie-n tine...
teroristu199
User Avansat
User Avansat

Mesajde aditza » Vin Mar 12, 2010 2:26 pm

de ce spui asta?nu e adevarat ca LLC-ul este un fel de societate americana?daca e nevoie iti fac cateva legaturi sa te lamuresti mai bine despre ce este vb.chiar luna trecuta m-am chinuit sa fac un cont de business pe epassporte pe un LLC,si crede-ma ca nu ai vrea sa stii cata bataie de cap iti da un LLC :smt016
Imagine
aditza
Profesionist 75%
Profesionist 75%

Mesajde aditza » Vin Mar 12, 2010 2:29 pm

Arunca o privire aici:http://www.delawareinc.com/, poate iti dai seama despre ce era vb pe site-ul ala :smt016
Imagine
aditza
Profesionist 75%
Profesionist 75%

Mesajde teroristu199 » Vin Mar 12, 2010 8:42 pm

http://en.wikipedia.org/wiki/Limited_liability_company
Asta e LLC.In Romania se cheama SRL.E o forma de organizare economica.Societate cu raspundere limitata.Cam pe-acolo.Oricum sunt detalii,in principiu asa este,situl este operat de un LLC.Scopul?
Evident scutirea de taxe.Se confirma prin faptul ca este inregistrat in Delaware,un cunoscut paradis fiscal.
teroristu199
User Avansat
User Avansat

Mesajde Alexiss » Vin Mar 12, 2010 9:08 pm

Absolut adevarat teroristu999 .
De delaware tu vorbesti despre o firma offshore , nu are legatura cu universitatea de care mentionezi . LLC = Limited Liability Company (companie cu raspundere limitata) .
Societate cu raspundere limitata (SRL) suna cunoscut ?
Alexiss
Administrator
Administrator

Mesajde aditza » Vin Mar 12, 2010 11:25 pm

Mici neintelegeri,insa cam tot acolo ajungem :tonqe:

Succes voua si colegilor! :)
Imagine
aditza
Profesionist 75%
Profesionist 75%

Mesajde cam2chat » Sâm Mar 13, 2010 3:45 pm

aditza scrie:
cam2chat scrie:pe acest site sunt foarte multe camere din cams ... ceva ma face sa cred ca este un affiliat ceva .

Nu este un afiliat.Adevarat graiesti ca sunt camere ce apar si pe alte site insa nu sunt afiliate ci doar "modele ce lucreaza si pe alte site-uri" Daca citesti mai cu atentie in josul paginii vei vedea ca este un "LLC"
LLC-ul este o firma gratuita americana de la HARVARD ce ofera posibilitatea de a se lucra legal online si cu o taxa anuala de cativa dolarei :smt016 Adica mai pe intelese,daca vrei sa-ti faci un site personal de videochat,iti iei un domeniu si apoi ei iti ofera aceasta firma(LLC) gratis pentru a fi legal.gasesti mai multe detalii pe google :smt016

Cu LLC nu comentez , ne-am lamurit deja ca este o forma juridica a unei societati comerciale iar referitor la modele care lucreaza pe mai multe site-uri ... parca prea sunt fix aceleasi modele .. da cine stie.. poate ma insel eu ..
Cosmin Constantin
Cam2Chat Entertainment

0764.140.360
www.cam2chat.ro
cam2chat
User Normal
User Normal

Mesajde teroristu199 » Sâm Mar 13, 2010 5:26 pm

Sigur nu e aceeasi chestie.Been there done that.
teroristu199
User Avansat
User Avansat

Următorul

Înapoi la Discutii generale