Webcam models

member chat/private chat/fake chat sau free chat

Discutii pe orice tema adult . Nici in aceasta sectiune nu sunt permise reclamele !

member chat/private chat/fake chat sau free chat

Mesajde maniacul » Joi Sep 23, 2010 2:42 pm

cum va merge mai bine?....cei care stau tot timpul pe member chat fac ceva sau fake private sau etc..ca de cand stau pe free chat se pare ca merge din ce in ce mai prost..n-are rost sa mai lungesc subiectul cu nervii oferiti de free chat....dar categoriile celor care n-au fost niciodata pe free..de ex pe member chat pe jasmin ..sau fake pvt pe f4f sau private chat pe webcams...sau imlive private room..ati inteles ideea...cum va merge ?..si daca se poate o comparatie cu free-ul..daca le-ati incercat pe aman2..dar sunteti adeptii doar la member...sper ca m-am facut inteles..si multumesc anticipat pt raspuns
maniacul
AWStudent
AWStudent

Publicitate AWStars

Re: member chat/private chat/fake chat sau free chat

Mesajde Michelle » Vin Sep 24, 2010 4:51 am

Lol pe f4f in fake pvt se castiga foarte putin 15 - 20 cpm cu pp de 25 % vine 37.5 - 50 de centi pe minut pt performer si daca setezi sesiunea pe fake pvt pe site te arata ca si cum ai fi in pvt, deci membru cand intra se asteapta sa vada actiune, plus ca nu poate scrie ce ar vrea sa vada deci slabe sanse sa-l tii in pvt mult timp, nu inteleg ce bani te astepti tu sa faci pe f4f in fake pvt :rolleyes:

Pe jasmin daca tot stai doar in member (unde se plateste mai putin cu 5 % decat in free) trebuie sa ai o poza de foarte buna calitate care sa le atraga atentia membrilor. Majoritatea oricum or sa-ti intre de curiozitate, sperand sa te prinda in actiune fiindca un numar foarte mare de membrii & guests de pe jasmin confunda member chat cu private chat am observat. Daca in free zici ca nu-ti merge crezi ca o sa faci bani din cateva flashuri de 1-5 secunde in member chat pe jasmin? :rolleyes:

Pe celelalte 2 siteuri nu stiu ce sa-ti zic, ca nu stau pe ele, dar in general, castigurile au cam scazut cu tot cu free, d-apoi fara free iti dai seama ca e aproape mort...membrii devin din ce in ce mai pretentiosi si mai selectivi cu toate ca unii nici macar nu stiu ce vor :rolleyes:
Michelle
User Avansat
User Avansat

Mesajde maniacul » Vin Sep 24, 2010 1:15 pm

da nu ti-a cerut nimeni parerea ca sa-ti faci o idee personala de mine..veziti de jucariile tale...ca din ce ai incercat sa scrii aici n-ai spus nici o noutate nici pt mine nici pt altii....eu vroiam sa vad cui ii merge mai bine...pe member sau fake....daca se mai merita sa stai pe free
maniacul
AWStudent
AWStudent

Mesajde Michelle » Vin Sep 24, 2010 2:22 pm

Lol proasta am fost ca ti-am raspuns, daca nu vrei pareri dc ai mai postat atunci? Se vede ca habar n-ai cu ce se mananca videochatul, din moment ce tu te astepti sa faci bani pe f4f in fake pvt lol :lol: Mai bine iti lasam postul cu 0 replici... :butthead: Nu-ti convine raspunsul? Ce vrei sa auzi? Ca da merge super bine pe member chat? Ca da se merita sa stai pe member si pe fake? Asta vrei sa auzi? Atunci stai frate in member si in fake pe f4f :lol: pana ti-o veni rau si asteapta sa faci mii de $$$$...Doamne proasta oi fi sa mai raspund vreodata la niste intrebari atat de idioate ca ale tale :butthead: :butthead: :butthead:
Michelle
User Avansat
User Avansat

Mesajde maniacul » Vin Sep 24, 2010 8:35 pm

am vrut sa-ti mai scriu ceva dar ma abtin..ca nu-s atat de cretin ca si tine sa ma agit inutil.....parerea ta nu conteaza..asa ca fa-te ca-ti inghiti cuvintele acolo unde-s bagi si dildo-ul si mergi mai departe...
maniacul
AWStudent
AWStudent

Mesajde maniacul » Vin Sep 24, 2010 8:36 pm

sincer ma cac si pe tine si pe parerea ta...cred ca esti vreo naspeta care probabil i s-a tot zis, esti certata rau cu personalitatea fizicul si mentalitatea ta de latri ca o cretina fara rost???...cand ai fost ultima oara la un preot? poate o-i fi posedata......oricum sincer..ca sa-mi inchei recitalul pe forumul asta de curajosi in fata pc-ului in care mai mult idioti injuranduse intre ei gasesti decat informatii concrete...mi-as baga p**a-n tine da cred ca esit prea larga pentru dildo-ul ala cu care-ti rupi haurile asa ca prefer sa ma pis pe tine :butthead: :butthead: :butthead: :butthead:
maniacul
AWStudent
AWStudent

Mesajde Alexiss » Vin Sep 24, 2010 8:40 pm

maniacul scrie:sincer ma cac si pe tine si pe parerea ta...cred ca esti vreo naspeta care probabil i s-a tot zis, esti certata rau cu personalitatea fizicul si mentalitatea ta de latri ca o cretina fara rost???...cand ai fost ultima oara la un preot? poate o-i fi posedata......oricum sincer..ca sa-mi inchei recitalul pe forumul asta de curajosi in fata pc-ului in care mai mult idioti injuranduse intre ei gasesti decat informatii concrete...mi-as baga p**a-n tine da cred ca esit prea larga pentru dildo-ul ala cu care-ti rupi haurile asa ca prefer sa ma pis pe tine :butthead: :butthead: :butthead: :butthead:

Halal ...

User banat !
Alexiss
Administrator
Administrator

Mesajde liviu202 » Vin Sep 24, 2010 9:00 pm

cred ca maniacul era posedat lol
liviu202
Cunoscator
Cunoscator

Mesajde Michelle » Vin Sep 24, 2010 9:03 pm

Maniacule - e clar - esti doar un cocalar rupt in c*r de foame :lol: care sta si freaca menta si in fatza webului de pomana. Si ca sa potzi crapa definitiv te asigur ca asa naspeta cu sau fara dildouri, cum ai tu impresia ca sunt desi nici nu m-ai vazut, fac ceva $$$$ in timp ce tu urli de foame in free/member/fake sau cum draq mai vrei sa-i spui.
Nu o sa faci bani in veci cu atitudinea asta, ba din contra o sa faci exact ce faci si acuma, adica foamea-n gat :lol: asa ca-ti potzi pastra dejectiile pentru tine insuti pentru a-ti alina foamea si setea aia care vad ca te macina rau de tot, atat de rau incat nu esti in stare sa intelegi un raspuns simplu si la obiect asa cum ti-am dat eu.
Michelle
User Avansat
User Avansat

Mesajde Utilizator sters » Vin Sep 24, 2010 9:05 pm

Pai era "maniac" :))) Mai bine inchizi topicul Alex sa nu se lungeasca subiectul :lol:
Floricele si iarba verde dupa cum ai zis :yawinkle:

Bafta acolo!
Utilizator sters
Instructor
Instructor

Mesajde camjedi » Vin Noi 04, 2011 9:36 am

Michelle scrie:Maniacule - e clar - esti doar un cocalar rupt in c*r de foame :lol: care sta si freaca menta si in fatza webului de pomana. Si ca sa potzi crapa definitiv te asigur ca asa naspeta cu sau fara dildouri, cum ai tu impresia ca sunt desi nici nu m-ai vazut, fac ceva $$$$ in timp ce tu urli de foame in free/member/fake sau cum draq mai vrei sa-i spui.
Nu o sa faci bani in veci cu atitudinea asta, ba din contra o sa faci exact ce faci si acuma, adica foamea-n gat :lol: asa ca-ti potzi pastra dejectiile pentru tine insuti pentru a-ti alina foamea si setea aia care vad ca te macina rau de tot, atat de rau incat nu esti in stare sa intelegi un raspuns simplu si la obiect asa cum ti-am dat eu.

Haha so true!
An accident can be around every corner. Im glad the world is round :)
camjedi
AWStudent
AWStudent

Înapoi la Discutii adult - generale -