Lol pe f4f in fake pvt se castiga foarte putin 15 - 20 cpm cu pp de 25 % vine 37.5 - 50 de centi pe minut pt performer si daca setezi sesiunea pe fake pvt pe site te arata ca si cum ai fi in pvt, deci membru cand intra se asteapta sa vada actiune, plus ca nu poate scrie ce ar vrea sa vada deci slabe sanse sa-l tii in pvt mult timp, nu inteleg ce bani te astepti tu sa faci pe f4f in fake pvt

Pe jasmin daca tot stai doar in member (unde se plateste mai putin cu 5 % decat in free) trebuie sa ai o poza de foarte buna calitate care sa le atraga atentia membrilor. Majoritatea oricum or sa-ti intre de curiozitate, sperand sa te prinda in actiune fiindca un numar foarte mare de membrii & guests de pe jasmin confunda member chat cu private chat am observat. Daca in free zici ca nu-ti merge crezi ca o sa faci bani din cateva flashuri de 1-5 secunde in member chat pe jasmin?

Pe celelalte 2 siteuri nu stiu ce sa-ti zic, ca nu stau pe ele, dar in general, castigurile au cam scazut cu tot cu free, d-apoi fara free iti dai seama ca e aproape mort...membrii devin din ce in ce mai pretentiosi si mai selectivi cu toate ca unii nici macar nu stiu ce vor