Webcam models

nu merge bine deloc:|

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Re: nu merge bine deloc:|

Mesajde arys » Sâm Feb 26, 2011 12:38 pm

Te-ai gandit vreodata sa iti faci alt cont? daca ai peste 6 luni pe un cont si nu mai merge,inchizi contul respectiv si faci unul nou,sunt rarisime modelele ce rezista 1 an sau 2-3 cu acelasi cont!
arys
User activ
User activ

Publicitate AWStars

Mesajde arys » Sâm Feb 26, 2011 12:39 pm

Lovely scrie:Prin urmare, nu sunt singura care spune ca jasmin nu mai e cum era. Nu lucrez de 2-3 zile ci de un an si stiu exact cati bani faceam candva si care e diferenta.

Eu te pot contrazice,ieri am facut 85$ din care 50$ surpriza,si ....merge!
arys
User activ
User activ

Mesajde firebird » Sâm Feb 26, 2011 12:43 pm

arys scrie:Te-ai gandit vreodata sa iti faci alt cont? daca ai peste 6 luni pe un cont si nu mai merge,inchizi contul respectiv si faci unul nou,sunt rarisime modelele ce rezista 1 an sau 2-3 cu acelasi cont!

tu te auzi? Dupa ce iti faci regulari ,cresti ca model..aduni rating bun. comenturi. etc etc. Fa alt cont ca nu iti merge cateva saptamani?. Scopul fiind? Eventual schimbi siteul sau iei o pauza de pe acel site si te duci pe altul. Nu stergi nimic.. Fa si alt cont daca vei un fresh start.
firebird
AWStudent
AWStudent

Mesajde arys » Sâm Feb 26, 2011 12:48 pm

firebird scrie:
arys scrie:Te-ai gandit vreodata sa iti faci alt cont? daca ai peste 6 luni pe un cont si nu mai merge,inchizi contul respectiv si faci unul nou,sunt rarisime modelele ce rezista 1 an sau 2-3 cu acelasi cont!

tu te auzi? Dupa ce iti faci regulari ,cresti ca model..aduni rating bun. comenturi. etc etc.

Asta incearca sa le-o spui lor nu mie,am 2 ani pe jasmin si e ok,eu le-am dat o idee,posibil sa fi plecat cu stangul,99% din modele habar nu au sa atraga un client in pvt,99% spun doar atat:
take me in pvt bb
1% stau de vorba,socializeaza,etc,restul....money money money,doar asta vad in fata ochilor si..muuuulte pvt-uri,trebuie sa le spui ca e suficient si 20-30 pvt-uri pe perioada ca sa faci 500$ nu 250 de pvt-uri ca sa scoti 100$.
arys
User activ
User activ

Mesajde pocahontas » Sâm Feb 26, 2011 3:33 pm

Siteurile sunt toate supra saturate de hosti,membri sunt mult mai atenti pe ce dau banii,acum ceva timp spuneam ca se va ajunge la trierea naturala,la paymenturi de 200 pe perioada si la tot ce vedeti zilele astea,nu este vb numai de jasmin ,asta se intampla pe toate sites,totusi sunt fete care fac f multi bani .Va fi si mai rau ,mai vb peste cateva luni.Jasmin a gresit extraordinar de mult cu acea regula tampita'' membrul e stapan'',de aici si scarba hostilor de a trata membrii same manner.Mai vedem ce se intampla.....
pocahontas
User activ
User activ

Mesajde melisa_alexa » Sâm Feb 26, 2011 5:03 pm

auzi dragutule arys ami spui tu mie cum se lucreaza eu nu stiu cum se lucreaza dar mie una nu merge pe lj am camera web c910 decor frumos si inbracaminte sexy din costumatie sexy school girls si multe altele in care am bagat bani zambesc vb cu ei degeaba vrea free ei pai ce sa fac sa sa ma dezbrac gratis lasama MFC este mai rau ca MFC ca acolo makar ati dau tokens
melisa_alexa
User Avansat
User Avansat

Mesajde arys » Sâm Feb 26, 2011 5:14 pm

E problema fiecaruia,atata timp cat sunt fete ce fac mii $ pe luna, sunt pe prima pagina,au vechime,au regulari,incetati sa va mai vaitati,nu veniti cu texte de gen:
melisa_alexa scrie: am camera web c910 decor frumos si inbracaminte sexy din costumatie sexy school girls si multe altele in care am bagat bani zambesc vb cu ei degeaba vrea free

ca veniti degeaba,un membru se atrage, nu se OBLIGA sa intre in pvt la comanda, nu trebuie sa arati,dar trebuie sa sti sai atragi,pana acum probabil ai avut pvt-uri doar cu cei ce vor o scurta si nu au timp de taclale,te ia imediat in pvt si gata,cand vei sti sa vorbesti cu ei sa socializezi atunci da poti spune ca ai incercat,dar voi vreti dupa 5min pvt,nu se poate asa,sunt si ei oameni nu animale,sunt BANII lor! ii vrei? atunci joaca dupa cum canta ei dar....DANSEAZA dupa stilul tau! ca idee...partenera mea a avut un pvt cu un membru dupa 30 zile, zi de zi intra si cerea sa vada ceva free,nu a aratat nimic,dupa o luna a stat 20 min de vorba in free si 200 in pvt,acum e regular,la saptamana in fiecare seara fix la ora 22 intra si sta minim 20min,uneori e indeajuns sa ai 2-5 regulari ca sa ai peste 1000$ pe luna!
arys
User activ
User activ

Mesajde melisa_alexa » Sâm Feb 26, 2011 5:31 pm

stai linistit draga eu nu ma plang si nu am de ce atata timp cat eu lucrez pe altul care fac peste 2000 nu mai judeca tu pe alti draga da dansez si te misti si tot degeaba prima luna a mers ca a fost aia cu promotia 0.98 apoi cand a trecut luna 2 saptamani am stat si degeaba fara rost timp pierdut aiurea deci nu mai este cum a fost odata acum sun obraznici si sau invatat sa vada gratis asta este al doilea cont care lam avut pe primu la-am sters si cand am lucrat eu atunci merge binisor dar acum este praf deci praf degeaba spui este praffffff cu P mare
melisa_alexa
User Avansat
User Avansat

Mesajde arys » Sâm Feb 26, 2011 6:06 pm

O fi praf la tine draga! mai stergel si poate vei face si tu $$ pe jasmin!
arys
User activ
User activ

Mesajde melisa_alexa » Sâm Feb 26, 2011 6:15 pm

dar de cand lucrezi tu ca vad ca ne dai lecti noua de parca suntem prosti din cate vad aici cei mai mult se plang de lj cum se face ca mie merge bine pe cams, streamate, xmodels, imlive si pe lj nu merge
melisa_alexa
User Avansat
User Avansat

Mesajde arys » Sâm Feb 26, 2011 6:36 pm

Din 2003,nu am spus ca merge stralucit dar merge,ca nu merge la unu 2-3 e alta poveste,uitati-va si voi la modelele de top,ele de ce fac bani?......degeaba presupun....
arys
User activ
User activ

Mesajde TwistedAngel » Sâm Feb 26, 2011 8:53 pm

nikehk scrie:deci de 3 zile de cand fac cu partenera mea videochat am facut doar 6$,am incercat toate modalitatile...ne pupam de zori pe tot corpu am facut si sex ca sa face pvt-uri dar se strang o gramada de g si membri dar nici unu pe pvt:|datimi cv idei

uite aici o idee . Ce faci atunci cand esti intr-un club si vreiti sa agatati ?
1.te dezbraci si te apuci sa faci sex sa vada ce bun esti ?
2.incepi sa te semi/ masturbezi sa ii arati ce horny esti ?
3.dansezi flirtezi razi glumesti ?
si intrebare suplimentara : daca maine de ex ati vrea un extra pertener in dormitor cum le-ati agata ?
in free chat asta faci agati si in videochat cu cat esti mai disperat si faci de toate cu atat iti va scadea venitul !
TwistedAngel
Incepator
Incepator

Mesajde arys » Sâm Feb 26, 2011 9:07 pm

Bine spus! sa speram ca vor intelege acum!
arys
User activ
User activ

Anterior

Înapoi la Discutii generale