Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .
Moderator: Alexiss
-

Publicitate AWStars
-
de modelincepator » Dum Ian 22, 2012 2:37 am
Actuala camera pe care o am e LOGITECH pro 9000 care face o treaba fff buna...dati va rog note comparative celor 2 camere..k sa stiu daca sa mi iau un Sony care e mai scump de 10 ori decat actuala mea camera  .Mersi
-

modelincepator
- Cunoscator

-
-
de virtualstudio » Dum Ian 22, 2012 3:09 pm
3000 RON pentru o camera, chiar si HD ? Poate s-ar merita doar daca ai un studio profesional, cu o banda ultra-rapida, cu decoruri super. Altfel, degeaba ai camera HD de 3000 ron, daca in fata camerei te lauzi cu un decor din patura bunicii, si un net de 2 lei. Parerea mea este ca nu merita atat de mare investitia decat in anumite conditii.
-
virtualstudio
- AWStudent

-
-
de studiolove69 » Dum Ian 22, 2012 10:28 pm
Nu te uita doar ca este full HD.. sunt multe full HD si mai ieftine. Ideea este ca acea camera are nevoie de minim 11 lux ca sa se vada cum trebuie. Asta inseamna destul de multa lumina sa ai in camera si cand zic destula ma refer la cea pe care o are un studio cu neaoane pe sus si in fata. Ideal ar fi sa gasesti o camera full HD care s aiba un 3 lux iluminarea dar la fel sa nu te induca in eroare pt ca mai spune si de iluminarea de 0 lux care este la vederea de noapte.
Desigur ar merge si un tvtuner HD - cu mufa HDMI .. poate ma ajuta restul cu mai multe detalii aici.
bafta
-

studiolove69
- Cunoscator

-
-
de studiovideochatvid » Lun Ian 23, 2012 12:05 am
De curiozitate, pe ce site-uri transmiti ....full HD...??? cand majoritatea au 640 X 480 sau intrun caz fericit 800 x 600 , atunci intreb si eu: pentru ce sa arunci cu banii cand poti avea un webcam de calitate cum ai acum ? sau...poti cumpara o camera video dedicata videoconferintelor cum este cazul sony evi si se va schimba o idee perceptia membrilor cand te vad, dar....TOTUL indiferent de ce device folosesti TINE numai si numai de LUMINA din camera cum este pozitonata, cum cade peste decor si implicit cum o percepe device-ul ( webcam sau camera video ) cu alte cuvinte totul se face 99% din LUMINI! doar 1% este device-ul, el saracu preia ceea ce oferi tu in cadrul decorului ca lumini si ajutat de setari ajusteaza micile/marile imperfectiuni! chestia cu..full HD-1080p pe site-urile de videochat ma face sa rad.
-

studiovideochatvid
- Cunoscator

-
-
de modelincepator » Lun Ian 23, 2012 12:36 am
OFF../mersi frumos pt raspuns studiolove..faza cu neoanele e cam complicata...caci fac de acasa si nimeni nu stie ce fac in afara de prietenul meu..eu acum stau cu lampi lateral si becuri sus//lamplie pot sa le pitesc repede cand vine cineva...dar cu neoanele ar fi cam suspect..neoane in dormitor? :  ..pff..si cu TV tuner-ul ala si mufa HDMI n ar mai trebui sa am 11 lux asta? scuze de ignoranta..dar cu lumini si asta kiar nu ma pricep..vad doar daca se vede bine sau nu  .Mufa aia HDMI o cumpar eu sau imi vine cu tot cu camera? TV tuner-ul cam cat e pt camera asta?.Mersi anticipat de raspunsuri
-

modelincepator
- Cunoscator

-
-
de Jules » Lun Ian 23, 2012 3:03 am
camera merita. se vede superb. noi il folosim cu placa avermedia, cablu hdmi cu capetele galbene, neoane in toate directiile... merita banii.
-
Jules
- AWStudent

-
de Jules » Lun Ian 23, 2012 11:30 am
ala e cablu hdmi, placa e avermedia(noi folosim interna), da o cautare si le gasesti sigur. merge si pe superwebcam, mie mi-a placut mai mult noul splitcam, dar daca stai pe adultwork nu il recomand(mai mult de 10-15 frameuri nu poti sa selectezi in justcamit, dar asta a fost mai demult, poate s-a schimbat treaba intre timp). acum folosim e2esoft. tu incearca-le pe toate, vezi care iti place tie. cu lumina nu stiu ce sa zic. pana nu stai tu efectiv in camera sa vezi singura cum se vede, nu-ti dai seama daca e lumina de ajuns. macar neonul pe birou/masuta in fata poti sa-l pui nu?
-
Jules
- AWStudent

-
de Jules » Lun Ian 23, 2012 11:36 am
vad mai sus ca studiovideochatvid ti-a recomandat evi. never ever sa nu-ti iei asa ceva. Nici nu stiu de ce mai este folosit in studiouri. se vede prost si gata. Intre sony-ul asta de 3.3 mp si un logitech 9000, sony-ul tau castiga detasat.
-
Jules
- AWStudent

-
de modelincepator » Lun Ian 23, 2012 1:16 pm
Pt.Live Jasmin ma intereseaza in mod special ..MAI STAU si pe MFC, dar Jasmin-ul e baza.
-

modelincepator
- Cunoscator

-
-
de studiolove69 » Lun Ian 23, 2012 10:10 pm
Jules.. Sony EVI d100 sau d70 se vede f ok, nu stiu cum poti sa spui ca nu se vede bine. Probabil nu prea ai reusit sa o folosesti la nivelul care trebuia. Este o camera foarte buna dar trebuie lumina mai multa ca sa se vada clar si desigur depinde si de placa de captura.
modelincepator : daca faci de acasa spuneam sa iei o camera video dar care la specificatii pe langa full HD sa aiba si iluminare: 2-3 lux asta ca sa nu fie nevoie sa ai foarte multa lumina si astfel cu 2-3 becuri economice de 30 w de sus si poate un bec din fata atasat pe trepied la camera sa ai destula lumina. Cablul HDMI nu te ajuta la partea cu lumina si doar la claritate. Mufa este in placa de captura si desigur si camera ta trebuie sa aiba hdmi.
Desi si cu un webcam poti face bani o camera video are avantajul unui zoom optic si un sony evy si a unui pan/ tilt ceea ce daca un model stie sa foloseasca telecomanda o sa o ajute f mult in acest job.
Bafta la $$$ si sper sa iei o camera OK.
-

studiolove69
- Cunoscator

-
-
de Jules » Mar Ian 24, 2012 12:38 am
nu am folosit pana acum evi, eu doar am observat cum se vede pe site-uri la altele. Daca pe jasmin in tv iti pica un performer cu un sony de 3.3 mp si alaturi una cu un evi, nici n-o mai observi pe cea cu evi. singurul lucru bun la evi cred ca e nenorocitul de pan tilt, or decat sa intru online pe un evi, mai bine dau 500 ron si am si pan tilt la camera. daca fata are bani sa-si ia camera, sa si-o ia pt ca isi merita banii. i-as recomanda chiar sa ia una de 4 sau 7.1 mp. La ultima se vede senzational si nu e cine stie ce diferenta de pret. ii respect decizia de a investi in ea. altele care fac de acasa sunt atat de chitre ca nu-si iau nici macar un net de Doamne ajuta sau un web mai bun si stau si se plang ca nu fac bani.
-
Jules
- AWStudent

-
Înapoi la Discutii generale