angajari video chat

Metode de gasi fete(modele)

Discutii generale despre video chat . Aici este locul pentru intrebari , raspunsuri , comentarii si sfaturi legate de video chat .

Moderator: Alexiss

Metode de gasi fete(modele)

Mesajde chat_fete » Mar Mar 09, 2010 1:10 am

Deschid acest topic cu scopul de a ne impartasi reciproc diverse metode de a gasi fete(modele) pt ca pana la urma asta e targetul. Eu unul dupa sutele de anunturi care le-am dat pe net...tot nu sunt prea mari rezultate. Eu unul nu mai stiu cum sa fac sa aduc la cunostiinta la cat mai multe fete anuntul meu. Voi ce opinii aveti ce metode folositi? Cele cu anuntul in ziar sunt cam expirate...o varianta ar mai fii un site profesional si o promovare pt a te tine in permanenta pe prima pagina google dar asta implica niste cheltuieli destul de mari!
P.S.: In ultima vreme tot mai putine fete ma contacteaza pt o eventuala angajare...de aceea cer niste sfaturi poate nu procedez eu corect. Multumesc si astept pareri!
chat_fete
User Normal
User Normal

Re: Metode de gasi fete(modele)

Mesajde sunflower » Mie Mar 10, 2010 11:51 am

Pai ce oferi? Si de ce crezi ca anunturile in ziare sunt deja expirate?
sunflower
Profesionist 75%
Profesionist 75%

Mesajde aditza » Mie Mar 10, 2010 11:20 pm

chat_fete scrie:Deschid acest topic cu scopul de a ne impartasi reciproc diverse metode de a gasi fete(modele) pt ca pana la urma asta e targetul. Eu unul dupa sutele de anunturi care le-am dat pe net...tot nu sunt prea mari rezultate. Eu unul nu mai stiu cum sa fac sa aduc la cunostiinta la cat mai multe fete anuntul meu. Voi ce opinii aveti ce metode folositi? Cele cu anuntul in ziar sunt cam expirate...o varianta ar mai fii un site profesional si o promovare pt a te tine in permanenta pe prima pagina google dar asta implica niste cheltuieli destul de mari!
P.S.: In ultima vreme tot mai putine fete ma contacteaza pt o eventuala angajare...de aceea cer niste sfaturi poate nu procedez eu corect. Multumesc si astept pareri!

Incearca sa formulezi anuntul si altfel decat o faceai inainte! :smt016
Imagine
aditza
Profesionist 75%
Profesionist 75%

Mesajde sunflower » Vin Mar 12, 2010 3:53 pm

Like "ofer bonus 600 de e" in loc de 100?
sunflower
Profesionist 75%
Profesionist 75%

Mesajde aditza » Vin Mar 12, 2010 11:19 pm

NU.About conditions :yawinkle: Orice se schimba la un moment dat.de ce nu si conditiile unui studio?oferi,primesti.nu oferi nu primesti.uneori e mai bine sa cheltui ca sa ai profit mai putin decat sa nu investesti deloc si nici profit sa nu ai deloc :tonqe: Acum ramane la alegerea fiecaruia.si inca ceva,nu toata lumea simte criza.depinde si locatia si conditiile,etc.daca mi-as deschide un studio in munti si as da anunt la ziar in bucuresti cate modele ar veni la mine?
Imagine
aditza
Profesionist 75%
Profesionist 75%

Înapoi la Discutii generale